Serpillll sana çok yakında 2 hamiş geliyor demiştimmmmmmmmmmmmm
Serpil yarın regl olmazsan git kan testi yaptır,günüm geçti diyede yalan söyle yoksa yapmazlar :)))))))))))
evet doğru diyorsun canım niahll eğer hamile olursamm ağlama krizne girereim bunu iyi bil canımmm o an saçımı okşayınnn tabiii siizn yerinize mısra okşarrr isimlerinizi sayarak
kandırıkçı olaaım değilmi hahahhahahahhahaha tamöamamammamm hahahhhahahaaa:roflol:
böyle ağlamaya can kurban canımmmmmm içini ferah tut bol bol dua et mumkun olduğu kadar yorma kendini mis gibi evine git sırt üstü dinlen olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanevet doğru diyorsun canım niahll eğer hamile olursamm ağlama krizne girereim bunu iyi bil canımmm o an saçımı okşayınnn tabiii siizn yerinize mısra okşarrr isimlerinizi sayarak
canım inan çok heycanlıyım şuan senin için rabbim gölüne göere versin canım güzel şeyler olucak lütfen pozitif düşün ve sakin ol ağlama lütfenŞenizkumsal adet ağrısı olurya öyle ağrım vardı sabah benim hatta ofiste karnım çok ağrıyor dedim ben adet olunca öyle şideetli bir ağrı olur sonra kırmıızlar gelir amam bu akşam iki danmla kan yani kahverengi bişi rengi
çok amaçok sevineceğizzzzzzz:Saruboceq:AAAlllllllllllllllll aaaaaaaaaaaahımm 4 gün sonra ya sevineceğiz yada yeni tur diyeceğiz
vereliniortak
bu senass rahatlatıyor ağklammımı durdurduu kumsal bu sen ve ben birde bebek diyorumm acabamıı :)))
böyle ağlamaya can kurban canımmmmmm içini ferah tut bol bol dua et mumkun olduğu kadar yorma kendini mis gibi evine git sırt üstü dinlen olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
haytçılar kalmasınnnnnnnnnn inşallahhh kaydirigubbakcemile5mısra nihal fatoo eski hayıtçıardan bir ben bir kumsal kaldık
vereliniortak
bu senass rahatlatıyor ağklammımı durdurduu kumsal bu sen ve ben birde bebek diyorumm acabamıı :)))
inşallah bunların hepsi bir meleğin işaretidir:Saruboceq:
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.
AAAlllllllllllllllll aaaaaaaaaaaahımm 4 gün sonra ya sevineceğiz yada yeni tur diyeceğiz
tabi heemn kan testi isteyecek çok erken diyecek sakın ve rahat ol lütfen olumunekankayizsmile
bende bugün başladımhaytçılar kalmasınnnnnnnnnn inşallahhh kaydirigubbakcemile5
Benim kide aynen adet ağrısıydı Serpil im,siz test yaptır dedikçe ben hep eli kulağında geliyor dedim:)))))))
sendemi mısra gibi başladın ev temizleme derdineevet öyle yapayım canım benimmm bugün evi temizliyorum diyordumm bıraktım yapamam bekleyelim
bol su iç tekrar tuvalete git bakalım bir şey gelecekmi. ben hep öyle yaparımkızlar peçete koydum kupkuru bişi yok temiz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?