Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpil yarın regl olmazsan git kan testi yaptır,günüm geçti diyede yalan söyle yoksa yapmazlar :)))))))))))

evet doğru diyorsun canım niahll eğer hamile olursamm ağlama krizne girereim bunu iyi bil canımmm o an saçımı okşayınnn tabiii siizn yerinize mısra okşarrr isimlerinizi sayarak
böyle ağlamaya can kurban canımmmmmm içini ferah tut bol bol dua et mumkun olduğu kadar yorma kendini mis gibi evine git sırt üstü dinlen olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

mısraaaaaaaaaaaaa ben çok ağlarım bunu şmdiden söyleyeyimm ayy tekrar wc kontrol edeyim kızlar sancımda geçtii

canım inan çok heycanlıyım şuan senin için rabbim gölüne göere versin canım güzel şeyler olucak lütfen pozitif düşün ve sakin ol ağlama lütfenŞeniz
AAAlllllllllllllllll aaaaaaaaaaaahımm 4 gün sonra ya sevineceğiz yada yeni tur diyeceğiz
çok amaçok sevineceğizzzzzzz:Saruboceq:
vereliniortak

bu senass rahatlatıyor ağklammımı durdurduu kumsal bu sen ve ben birde bebek diyorumm acabamıı :)))

neden olmasın canım hayat neler getiriyor bizlere

böyle ağlamaya can kurban canımmmmmm içini ferah tut bol bol dua et mumkun olduğu kadar yorma kendini mis gibi evine git sırt üstü dinlen olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet öyle yapayım canım benimmm bugün evi temizliyorum diyordumm bıraktım yapamam bekleyelim

Benim kide aynen adet ağrısıydı Serpil im,siz test yaptır dedikçe ben hep eli kulağında geliyor dedim:)))))))

vereliniortak

bu senass rahatlatıyor ağklammımı durdurduu kumsal bu sen ve ben birde bebek diyorumm acabamıı :)))

devam edelim o zaman :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah bunların hepsi bir meleğin işaretidir:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu yazı süper oldu walla ellerine sağlık canım. inşallaaaaaaaaaaaaaaah bizimkininde yerleşme kanamasıdır

AAAlllllllllllllllll aaaaaaaaaaaahımm 4 gün sonra ya sevineceğiz yada yeni tur diyeceğiz

allah hayırlısı neyse onu versin. hayırlısı ile inşallah gönlümüzde olanı versin

tabi heemn kan testi isteyecek çok erken diyecek sakın ve rahat ol lütfen olumunekankayizsmile

aslında yarın kan testi yaptırsa oradanda öğrenebiliriz

fatooooo nihall ne olur için onu aksatmayın en az 3 ay ben bu aralar içemiyorumm fırsat bulamıyorumm canlarım ama hç aksatmadım ben onu mısra biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…