Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoo zaten yarın birşey gelmesee dr gitmemem gerek yok kan testi yaptırırım bakarız değilmi duruma ona göre önlem alırız ayyyyyyyyyyyyyyyyy kendimi ham,ile g,bi hissetttim şimdii kaptırmasakmıı evet ateş ölçümüne göre yerleşme düşüşü kanamada onu gösteriyor otomot,ik hesaplayıclarından baktım onlarda ayın 10 da rahime ekildi diyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiii iş dualara kaldıı galibaa geliyorr dua edelimde tutunsun bu kadar stres ve antibiotiğe rağmen

Serpillll sana çok yakında 2 hamiş geliyor demiştimmmmmmmmmmmmm
ne zamannnnnnnnnnnnnn dedin kızz
mısra nihal fatoo eski hayıtçıardan bir ben bir kumsal kaldık
evet allahım hepimizin yüzünü güldür kucaklarımızı doldur:Saruboceq:
Kumsal senin ne zaman belli oluyordu kuzum?
canım benim çok var 25-26 gibi bekliyorum bir kaç aydır düzenli 35 günde bir oluyoda
evet öyle yapayım canım benimmm bugün evi temizliyorum diyordumm bıraktım yapamam bekleyelim
sakın sakın temizlik falan yok yatıp dinleniyorsun
haytçılar kalmasınnnnnnnnnn inşallahhh kaydirigubbakcemile5
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende bugün başladım
inşallah en kısa zamanda faydasını görüp güzel haberler vericeksin fatoşcum

Uyuz Serpil sana içme şu antibiyotiği dedim.
Bebiş gelsin biraz büyüsün bunları bir bir anlatıcam.

Fatoşta benim temizlik hastalığımı anlatır Mısra ya:roflol:

Kumsalcım biz Serpille reeldede görüşüyoruz ya cnm,en son telefonda söyledim iki hamiş daha geliyor biri sen diğerini kestiremedim didim :)))))))))))9

Uyuz Serpil sana içme şu antibiyotiği dedim.
Bebiş gelsin biraz büyüsün bunları bir bir anlatıcam.

Fatoşta benim temizlik hastalığımı anlatır Mısra ya:roflol:

pazar günü daha kötüydüm 500 lük bir sabah 1 de akşam içtim yatakatn kalakmıyordum bebeğim pzt malum iş vardı iyi olmalıydım

ben haberi aldığımdan beri ezbere bildiğimden salatı-tefriciye okuyorum. allahım inşallah yüzümüzü güldürecek yarın pozitif bir sonuç göreceğiz. bu akşam senin için sürekli dualar okuycam canım arkadaşım. şu andaki heyecanımı anlatamam. gözlerim doluyor heyecanlanıyorum. ne olursun Allahım Ey üzel Allahım sana çılan ellerimizi boş çevirme diye yalvarıyorum. sen buna değersin güzel arkadaşım

nihalimm fatommm burda herlkeks hamiş kaşlacakkk ama bir hayıtçılar vardıı hepsi hamiş olduu çok şükür içlerinde kumsalal ben kalmıştık bizi 3 ayı tamamldık işte birde gizem79 var canım sıra siz yeni hayıtçılarda şansınız bol olsun göbüşünüze bebek konsun

kızlar peçete koydum kupkuru bişi yok temiz şimdilik
inşalah 9 ay hiç gelmezlar canım
mısra yalnız benim bu ay hep göbeğim şişti klo vermiş olmamma rağmen göbeğim çıkıktı
allahımmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Senin kuzucukta yolda Ağustos engeç Eylül de seninle bunu yaz bir kenara
benimki mısraaa
ben bu akşam yasin okucam tesih çekicem bebeğimiz içnopuyorumnanaktan

İnşallahhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn
yasam76 hoşgeldin gel katıl aramıza,yarın büyük gün yılın kutlamasını yapmaya hazırlanıyoruz :)))))))

kız sen bilmessin ben çok duygusalım hemen ağlarımmm Alalh razı olsun bebeğim sağoll kulun kula duaları makbuldür

Kumsalcım ben bu topiktiklerin en geç sonbaharda hamiş olacağını daha önce söylemiştim.
Benim hamileleğim tamamlanmadan hepiniz hamiş olacaksınız didim çokkkkkkkkkkkkkk yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…