bende bugün başladım
inşallah emeklerinin karşılığı rabbim bu sefer sana verecekfatooooo nihall ne olur için onu aksatmayın en az 3 ay ben bu aralar içemiyorumm fırsat bulamıyorumm canlarım ama hç aksatmadım ben onu mısra biliyor
sendemi mısra gibi başladın ev temizleme derdineklava: başlıycam şimdi evinizede temizliğinizede haaaaaaaaaa
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah ağzın bal yesin senin inşallahSenin kuzucukta yolda Ağustos engeç Eylül de seninle bunu yaz bir kenara
ne zamannnnnnnnnnnnnn dedin kızzSerpillll sana çok yakında 2 hamiş geliyor demiştimmmmmmmmmmmmm
evet allahım hepimizin yüzünü güldür kucaklarımızı doldur:Saruboceq:mısra nihal fatoo eski hayıtçıardan bir ben bir kumsal kaldık
canım benim çok var 25-26 gibi bekliyorum bir kaç aydır düzenli 35 günde bir oluyodaKumsal senin ne zaman belli oluyordu kuzum?
sakın sakın temizlik falan yok yatıp dinleniyorsunevet öyle yapayım canım benimmm bugün evi temizliyorum diyordumm bıraktım yapamam bekleyelim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:haytçılar kalmasınnnnnnnnnn inşallahhh kaydirigubbakcemile5
inşallah en kısa zamanda faydasını görüp güzel haberler vericeksin fatoşcumbende bugün başladım
:roflol:süprizzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Uyuz Serpil sana içme şu antibiyotiği dedim.
Bebiş gelsin biraz büyüsün bunları bir bir anlatıcam.
Fatoşta benim temizlik hastalığımı anlatır Mısra ya:roflol:
fatoo zaten yarın birşey gelmesee dr gitmemem gerek yok kan testi yaptırırım bakarız değilmi duruma ona göre önlem alırız ayyyyyyyyyyyyyyyyy kendimi ham,ile g,bi hissetttim şimdii kaptırmasakmıı evet ateş ölçümüne göre yerleşme düşüşü kanamada onu gösteriyor otomot,ik hesaplayıclarından baktım onlarda ayın 10 da rahime ekildi diyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiii iş dualara kaldıı galibaa geliyorr dua edelimde tutunsun bu kadar stres ve antibiotiğe rağmen
sanırım en yakın buseninki hadi inşallahKumsalcım biz Serpille reeldede görüşüyoruz ya cnm,en son telefonda söyledim iki hamiş daha geliyor biri sen diğerini kestiremedim didim :)))))))))))9
inşalah 9 ay hiç gelmezlar canımkızlar peçete koydum kupkuru bişi yok temiz şimdilik
allahımmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mısra yalnız benim bu ay hep göbeğim şişti klo vermiş olmamma rağmen göbeğim çıkıktı
benimki mısraaaSenin kuzucukta yolda Ağustos engeç Eylül de seninle bunu yaz bir kenara
ben bu akşam yasin okucam tesih çekicem bebeğimiz içnopuyorumnanaktanfatoo zaten yarın birşey gelmesee dr gitmemem gerek yok kan testi yaptırırım bakarız değilmi duruma ona göre önlem alırız ayyyyyyyyyyyyyyyyy kendimi ham,ile g,bi hissetttim şimdii kaptırmasakmıı evet ateş ölçümüne göre yerleşme düşüşü kanamada onu gösteriyor otomot,ik hesaplayıclarından baktım onlarda ayın 10 da rahime ekildi diyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiii iş dualara kaldıı galibaa geliyorr dua edelimde tutunsun bu kadar stres ve antibiotiğe rağmen
ben haberi aldığımdan beri ezbere bildiğimden salatı-tefriciye okuyorum. allahım inşallah yüzümüzü güldürecek yarın pozitif bir sonuç göreceğiz. bu akşam senin için sürekli dualar okuycam canım arkadaşım. şu andaki heyecanımı anlatamam. gözlerim doluyor heyecanlanıyorum. ne olursun Allahım Ey üzel Allahım sana çılan ellerimizi boş çevirme diye yalvarıyorum. sen buna değersin güzel arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?