Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

merhaba.ben de varım benimde adet günüm 20 si :)) tşkler
hoşgeldin canımsüprizzzzz
kızlar dün yoğundum girmeye çalıştım mümkün olmadıı ateşim yükseldi bugün pskolojikmiidr bilmeme sabhata midem bulandıı bekleyelim görelim
serpil ne diyorsun allahım inşallah inşallah bebişimiz geldiğinin sinyallerini veriyordur serpilimizin yüzünü güldür bizleri sevindir yarabbim hepimize hayırlı sağlıklı evşat lar nasip et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:serpil şimdi kızıcam ama ya psikolojik falan değil bunlar alsanaalsanasmile

sağol canım bende iyiyim opuyorumnanaktan

baktım canım baktım süperr yaaa :lepi:

inş. güzel sonuçlanacak bu ay :Saruboceq:

allah kolalık versin canım işlerin bitince hemen gel opuyorumnanaktan

tşk ederim kumsal h.b.sizlere Allah insaaallah sizlerede dünyalar güzeli bebekler verir.hepimizin yüzüne baksın.

burasıı ne pozitiff bir toppikmişşş enerji doldum ama benim şimdiik çıkmam lazım .çüünnnküüüü yeni dogan yegenimi görmeye gidecem bebişimiz görmeye gidecem.bebişimiz erken geldi geçen hafta perşembe dogdu solum cihazından çıktı çokşükür küvözde suan.dr. belki çıkara bugun demiş.dualarınızı eksik etmeyin.

evet burası çok pozitif ve huzurlu bir yer allah nazarlardan korusun
tebrik ederim gözünüz aydın sağlıklı ve hayırlı bir valat olur inşallah allah analı babalı büyütsün canım bu arada geçmiş olsun inşallah inşallahçıkar bugün miniğiniz

günaydın canlarıııııııııııııııııııııım a.s. a.s. a.s. amaaaaaaaan site normal haline dönmüş nihayet

ay ben geldim kimse kalmamışş
serpoş ateşinin yükselmesine sevindim canım
c. tesi günü inş. müjdeli haberle gelirsin
ebrar kumsal nasılsınız kızlar
bebğim hoşgeldin topiğimize

kzılar bebeğim 01 yakı topiğimden arkadşım size emanet byeeeeeeeeeeeeeee

emanetin başımız üstüne hayatım

ebrarra alalhtan fatoözelin msn vardı mısranında tlf ama size ulaşamayınca çıldırdımm sabah size yazabilmek için ofise erken geldim :)))))

walla dün neydi öyle ya kabus gibiydi

kızlar dün yoğundum girmeye çalıştım mümkün olmadıı ateşim yükseldi bugün pskolojikmiidr bilmeme sabhata midem bulandıı bekleyelim görelim

allaaaaaaaaaaaaaaaah ben demiştim ben demiştim :teytey: :teytey: :teytey:

merhaba.ben de varım benimde adet günüm 20 si :)) tşkler

hoşgeldin aramıza canım a.s. inşallah salı günü de senin için halaylar çekeriz

5dk ya çıkıcam ben

yine nereye klava: bak dikkat et kendine fazla yorulma

evet kumsalım site nihayet eski haline döndü. amaaaaaaaan dün boşluğunuz dolmadı bende sinirlerim bozuldu. bir serpil ve mısra ile msn de görüşebildik ateşler yükselmiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allahım yarım bıramka yarabbim

sen bu işi bitirdin kızım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın kızlar dünkü yazılanların hepsi gitmişşş
serpoş nasılsın canım var mı bir gelişme öğleden sonra sayfa görüntülenemiyo dedi
durdu gelişme varmı merak ediyorum

zeytinim günaydın a.s. nasılsın canım benim

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin seni çok özledim ben mafoldumben bu yakı öldürdü dün gece kaşınmaktan uyuyamadım

burası süper bir topic canım. geldiğinde sende göreceksin. buradaki saflık, dürüstlük, sevgi, saygı, güzellik, sıcaklık bence başka hiç bir topicte yooooooooooooooooook. sende aramıza hoşgeldin sefalar getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…