aminnn inşalalh canım inşallahpozitif düşünelim pozitif olsun bir tanem. serpil hep diyordu ya kumsal bir tek ikimiz kaldık. allahım inşallah ikinizinde güzel haberlerini müjdeli haberlerini gönderir bize. kızlar bu günlerde daha çok duaya ihtiyacımız var
bedneeeee bendeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankumsalllllll canım dün neydi o öyle valla aynen bende çok özledim
kızlar laf aramızda kimse duymasın ama galiba serpil bu sefer yakaladı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bu sabah tapuda işleri vardı muhtemelen ordadır. ama henüz kırmızlar yok. bu sabah ateşi yükselmiş veeeeeeeee psikolojik olup olmadığından emin değil.ama çok heyecanlı.serpil nerdeeeeeeeeeeeeee
evet tualina tatilden döndü girer bugün herhalde onuda çok özlemiştik.kızlar dun bi ara açtığımda tualina yi gördum tatilden dönmüş opuyorumnanaktan
neden beyazıtevet canım ilk ismi beyazıt olacak ikinciyi düşünüyorum
çok karizma bir isim çok beğenirim ama isim uzun canım ikinci ek neden düşünüyosun ?evet canım ilk ismi beyazıt olacak ikinciyi düşünüyorum
oyoyoyoy günaydın ponponumgünaydın canlarım nasılsınız...site çok karışmış ya bir eski haline geliyor bir yeniye anlamadım bir türlü...serpilin kırmızılar gelmemiştir inşallah serpil güzel haberlerle gel canım.....
aaaaaaaaaa ahsenim gelmiş. naber canımın içi a.s. a.s. a.s. bebişimiz nasıl.
xaysex aramıza hoşgeldin canım
canım ya çokta yoruluyo ya serpil allah yardımcısı olsunkızlar serpilin herkese selamı var tapuda işleri bitmemiş. 12 gibi gelirim dedi. iyiymiş. eeeeeeee tabi bol miktardada heyecanlı. (ayyyyyyyyyyyy ben bile çok heyecanlıyım o nasıl olmasın). haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii temmuz hamileleri kalmasın minibüs kalkıyoooooooooooooooooor kumsal serpil hadi binin kıııııııııııızlar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: nihaaaaaaaaaal bizde bu yakılarla allahın izni ile peşlerinden gideriz kız belki :lepi: :lepi: :lepi:
inşallah canım aminnnnhoşbuldum canım bende serpili yakı topiginden görüyordum da merak ettim daha doğrusu inşallah gelmiştir meleği allahım inşallah herkesin de olur e abi beimde :Saruboceq::Saruboceq:
xaysex sende yakıcılardanmısın yani yaptın mı yakı şu an fatoş ben yakılıyız bu ilk yakımızı yapıstırdık
ayyyy canım inşallah vesile olur saol opuyorumnanaktanyok canım ben yapmadım şu an doğum kontrol hapı kulllanıyom o bitsin bende yapıştırcam galiba bayramdan sonra yapıştırırım inşallah sizlere faydası olur da melekleriniz gelir:hulya::hulya::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?