Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnn inşalalh canım inşallah
kumsalllllll canım dün neydi o öyle valla aynen bende çok özledim
bedneeeee bendeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar laf aramızda kimse duymasın ama galiba serpil bu sefer yakaladı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşalah yarabbimmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar serpilin herkese selamı var tapuda işleri bitmemiş. 12 gibi gelirim dedi. iyiymiş. eeeeeeee tabi bol miktardada heyecanlı. (ayyyyyyyyyyyy ben bile çok heyecanlıyım o nasıl olmasın). haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii temmuz hamileleri kalmasın minibüs kalkıyoooooooooooooooooor kumsal serpil hadi binin kıııııııııııızlar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: nihaaaaaaaaaal bizde bu yakılarla allahın izni ile peşlerinden gideriz kız belki :lepi: :lepi: :lepi:

aaaaaaaaaa ahsenim gelmiş. naber canımın içi a.s. a.s. a.s. bebişimiz nasıl.

xaysex aramıza hoşgeldin canım

günaydın canlarım nasılsınız...site çok karışmış ya bir eski haline geliyor bir yeniye anlamadım bir türlü...serpilin kırmızılar gelmemiştir inşallah serpil güzel haberlerle gel canım.....

iyiyim fatoşun sen nasılsın site eski haline dönmüş gibi.inşallah hep böyle kalır diğerini hiç kimse sevmemişti hem onda takvimlerimizde kaybolmuştu.

aaaaaaaaaa ahsenim gelmiş. naber canımın içi a.s. a.s. a.s. bebişimiz nasıl.

xaysex aramıza hoşgeldin canım

hoşbuldum canım bende serpili yakı topiginden görüyordum da merak ettim daha doğrusu inşallah gelmiştir meleği allahım inşallah herkesin de olur e abi beimde :Saruboceq::Saruboceq:

canım ya çokta yoruluyo ya serpil allah yardımcısı olsun

ahsen konyanın neresinden canım daha doğrusu aslen konyalımısın tattılmopuyorumnanaktan

xaysex sende yakıcılardanmısın yani yaptın mı yakı şu an fatoş ben yakılıyız bu ilk yakımızı yapıstırdık

xaysex sende yakıcılardanmısın yani yaptın mı yakı şu an fatoş ben yakılıyız bu ilk yakımızı yapıstırdık

yok canım ben yapmadım şu an doğum kontrol hapı kulllanıyom o bitsin bende yapıştırcam galiba bayramdan sonra yapıştırırım inşallah sizlere faydası olur da melekleriniz gelir:hulya::hulya::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyy canım inşallah vesile olur saol opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…