Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın canlarıııııııııııııııııııııım a.s. a.s. a.s. amaaaaaaaan site normal haline dönmüş nihayet
günaydın canımm nasılsın evet normale döndühihoyyyt
ay ben geldim kimse kalmamışş
serpoş ateşinin yükselmesine sevindim canım
c. tesi günü inş. müjdeli haberle gelirsin
ebrar kumsal nasılsınız kızlar
bebğim hoşgeldin topiğimize

iyiyim canım sen naıslsın bitanem

nihalcim günaydın cnaım benim nasılsın

fatoş yakı benide kaşındırıyo bu gun ama yakması geçti 2.gun akşam çıkaracam zaten :))
balım beni hiç yakmadı. yani yaktı ama böyle dayanılmaz boyutta değil. birde ben sıcağı çok severim zate belkide o yüzden rahatsız etmedi. hatta sıcağı o kadr severimki sobalı bir evde bulunsam sobanın dibinden ayrılmam millet cam açar kapı açar sobanın sıcağından kaçar ben dibinde otururum saatlerce bir damla terlemem. bu akşam çıkarıcaz zaten

temmuz ateş tablom

05/07 1.gün kırmızı

06/07 2.gün 36,0

07/07 3.gün 35.9

08/07 4.gün 36.1

09/07 5.gün 36.0

10/07 6 gün ölçmedim

11/07 7 gün ölçmedim :hulya:

12/07 8 gün 36.2

13/07 9.gün 36.0 :hulya:

14/07 10.gün 35.9

15/07 11.gün 36.1

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

aynen canım aslında yakı kışın için ideal :)

evet nihayet fatoşcum inan bende giremiyecinde eksik hissettim kendimi çok alışmışım size 1 saat bile koyuıyor :))
yükseldi canım aminnnn inşallah sonuda güzel biter :Saruboceq:

bu günleri boş bırakma durmadan çalış :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:

fatosozel+, nhlkpr+

günaydın şekerler nasılnızı :a.s:

günaydın canımın içi sen nasılsın dişlerin nasıl oldu. ağrın sızın varmı canım

buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seni çok özledim

evet nihayet fatoşcum inan bende giremiyecinde eksik hissettim kendimi çok alışmışım size 1 saat bile koyuıyor :))
yükseldi canım aminnnn inşallah sonuda güzel biter :Saruboceq:
pozitif düşünelim pozitif olsun bir tanem. serpil hep diyordu ya kumsal bir tek ikimiz kaldık. allahım inşallah ikinizinde güzel haberlerini müjdeli haberlerini gönderir bize. kızlar bu günlerde daha çok duaya ihtiyacımız var

hangi gün yumutlama olucak çok merak ediyorum ilk kez öğnecem hangi gün yumurtladığımı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…