günaydın canımm nasılsın evet normale döndühihoyyytgünaydın canlarıııııııııııııııııııııım a.s. a.s. a.s. amaaaaaaaan site normal haline dönmüş nihayet
ay ben geldim kimse kalmamışş
serpoş ateşinin yükselmesine sevindim canım
c. tesi günü inş. müjdeli haberle gelirsin
ebrar kumsal nasılsınız kızlar
bebğim hoşgeldin topiğimize
balım beni hiç yakmadı. yani yaktı ama böyle dayanılmaz boyutta değil. birde ben sıcağı çok severim zate belkide o yüzden rahatsız etmedi. hatta sıcağı o kadr severimki sobalı bir evde bulunsam sobanın dibinden ayrılmam millet cam açar kapı açar sobanın sıcağından kaçar ben dibinde otururum saatlerce bir damla terlemem. bu akşam çıkarıcaz zatenfatoş yakı benide kaşındırıyo bu gun ama yakması geçti 2.gun akşam çıkaracam zaten :))
aynen canım aslında yakı kışın için ideal :)balım beni hiç yakmadı. yani yaktı ama böyle dayanılmaz boyutta değil. birde ben sıcağı çok severim zate belkide o yüzden rahatsız etmedi. hatta sıcağı o kadr severimki sobalı bir evde bulunsam sobanın dibinden ayrılmam millet cam açar kapı açar sobanın sıcağından kaçar ben dibinde otururum saatlerce bir damla terlemem. bu akşam çıkarıcaz zaten
emanetin başımız üstüne hayatım
walla dün neydi öyle ya kabus gibiydi
allaaaaaaaaaaaaaaaah ben demiştim ben demiştim :teytey: :teytey: :teytey:
hoşgeldin aramıza canım a.s. inşallah salı günü de senin için halaylar çekeriz
yine nereyeklava: bak dikkat et kendine fazla yorulma
evet kumsalım site nihayet eski haline döndü. amaaaaaaaan dün boşluğunuz dolmadı bende sinirlerim bozuldu. bir serpil ve mısra ile msn de görüşebildik ateşler yükselmiş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allahım yarım bıramka yarabbim
sen bu işi bitirdin kızım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
zeytinim günaydın a.s. nasılsın canım benim
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin seni çok özledim ben mafoldumben bu yakı öldürdü dün gece kaşınmaktan uyuyamadım
temmuz ateş tablom
05/07 1.gün kırmızı
06/07 2.gün 36,0
07/07 3.gün 35.9
08/07 4.gün 36.1
09/07 5.gün 36.0
10/07 6 gün ölçmedim
11/07 7 gün ölçmedim :hulya:
12/07 8 gün 36.2
13/07 9.gün 36.0 :hulya:
14/07 10.gün 35.9
15/07 11.gün 36.1
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
fatosozel+, nhlkpr+
günaydın şekerler nasılnızı :a.s:
pozitif düşünelim pozitif olsun bir tanem. serpil hep diyordu ya kumsal bir tek ikimiz kaldık. allahım inşallah ikinizinde güzel haberlerini müjdeli haberlerini gönderir bize. kızlar bu günlerde daha çok duaya ihtiyacımız varevet nihayet fatoşcum inan bende giremiyecinde eksik hissettim kendimi çok alışmışım size 1 saat bile koyuıyor :))
yükseldi canım aminnnn inşallah sonuda güzel biter :Saruboceq:
kızlar laf aramızda kimse duymasın ama galiba serpil bu sefer yakaladı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kumsalllllll canım dün neydi o öyle valla aynen bende çok özledim
ebrarrr bebeğim napıyosun dişin nasıl oldu ?
canım ilk yapıştırdan 15 dk sonra baya yaktı ısıttı ilk gece epey sıkıldım ama şimdi etkisi geçti galiba akşam çıkaracam :)))))))))) tavsiye ederim dene sende belki şifa oluriyi şükür canım sen nasılsın? yakı nasıl oldu varmı bi sıkıntı
hangi gün yumutlama olucak çok merak ediyorum ilk kez öğnecem hangi gün yumurtladığımı :)))temmuz ateş tablom
05/07 1.gün kırmızı
06/07 2.gün 36,0
07/07 3.gün 35.9
08/07 4.gün 36.1
09/07 5.gün 36.0
10/07 6 gün ölçmedim
11/07 7 gün ölçmedim :hulya:
12/07 8 gün 36.2
13/07 9.gün 36.0 :hulya:
14/07 10.gün 35.9
15/07 11.gün 36.1
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
ben yımırtladım zemuszemus geçti bile şimdi bekliyorum. daha sonra yazarım ateş tablomufatoş senın tablon nasıl yumurtladın mı ?
ateş topiğine koydunmu tablonu loveli yorumlar sana orada. bugün koy hemenhangi gün yumutlama olucak çok merak ediyorum ilk kez öğnecem hangi gün yumurtladığımı :)))
şimdi ekledim canım umarım görür loveliateş topiğine koydunmu tablonu loveli yorumlar sana orada. bugün koy hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?