inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahyakın vakitte babek geliyo demek :ecrin_bebek:
canımm kumsalcımmmm iyi şukur ateş tablomu gördun mu ? yorum yap bana hadiiiiiifatoşcum nasılsın canım benimm
nihalim nasılsın canım
talına anım alıştınmı işlere
aynı sıkıntı bendede var. göğüslerim şişti ve acıyor. ama çok değil elimi değdiğimde acıyor. normal koşullarda reglime 6 gün var dünde böyleydi. 1 hafta önce böyle olması normalmi.kızlar yaaa iki üç gundur göguslerim feci acıyo ve şişler hormonel dengesizlik mi bu ne ?
iyiyim canım sen nasılsın kız bir görünüp bir kayboluyorsunfatoşcum nasılsın canım benimm
nihalim nasılsın canım
talına anım alıştınmı işlere
bir hafta öncesi normal senın ki benimki normal değil ben daha 15.gundeyimaynı sıkıntı bendede var. göğüslerim şişti ve acıyor. ama çok değil elimi değdiğimde acıyor. normal koşullarda reglime 6 gün var dünde böyleydi. 1 hafta önce böyle olması normalmi.
arada yazmadığım çalışmalar var dermişiiiiiiiiiiiiiim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:fatoşcum öncelikle performasın için maşallah eniştemede maşallahhhhhh
sonra hiç kaçarın yok hayırı haberler vereceğine inanıyorum olumunekankayizsmile
serpil nerelerde kızlarr işlerimi var acaba ?
bir hafta öncesi normal senın ki benimki normal değil ben daha 15.gundeyim
canım benim görmedim bakarım şimdi ama benden bilimsel bir yorum bekleme hiç anlamıyorum o işten:))canımm kumsalcımmmm iyi şukur ateş tablomu gördun mu ? yorum yap bana hadiiiiii
hayırlısı olsun fatoşcum inşalalh minik meleğinin belirtileridir bunlar :Saruboceq: benimde hayıttan önce sadece gögüs uzlarım acırdı sızlardı iki aydır içiyorum yoktu şimdi yine aynı şey oluyoraynı sıkıntı bendede var. göğüslerim şişti ve acıyor. ama çok değil elimi değdiğimde acıyor. normal koşullarda reglime 6 gün var dünde böyleydi. 1 hafta önce böyle olması normalmi.
kumsalll herşey silinmiş sende tablonu koy canımm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3arada yazmadığım çalışmalar var dermişiiiiiiiiiiiiiim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ebrarrrrrrr beybii ateş takip işleri yolunda canım sendende aynı performansı bekliyoruz ne cd si hazırlıyosun canım? dişin nasıl bu aradanhlkpr+, kumsal+, fatosozel+, ven_har, melikee
selam kızlar nasılısnız?
herkesler iyidir umarım çalışmlar ateşler yumurtlamalar yolunda sorun yok inş.
bende cd hazırlamakla meşgulum gözlerim ağrıdı yavf sempatiksalakcinni
canım sabahtan çok yoğundum bedne iyiyim canım ne olsun çalışıp duruyoruz işteiyiyim canım sen nasılsın kız bir görünüp bir kayboluyorsun
o da bugün yoğun nihalci tapuda işleri vardıserpil nerelerde kızlarr işlerimi var acaba ?
nhlkpr+, kumsal+, fatosozel+, ven_har, melikee
selam kızlar nasılısnız?
herkesler iyidir umarım çalışmlar ateşler yumurtlamalar yolunda sorun yok inş.
bende cd hazırlamakla meşgulum gözlerim ağrıdı yavf sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?