Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aslında bende öyle biliyorum ama yumurtlama gününü kaçırmamak için biraz üst üste oldu ne yapalım.

maşallaaaaaaaaaaaaaaaah

ven_har senin tablon yok mu ?

benim tablom 3 ay sonra inş cnm.ben korunuyorum henüz ve çocuğum olcak mı olmucak mı bilmiyorum bile çünki hiç korunmasız çalışmadık:)neden dersen antidepresan alıyorum ve bırakmak üzereyim.ee ilaç alırken de malum çok ii korunmak gerek.ama var ya size hayranım ha.ateş ölçme yok işte başka şeler yöntemler nası sıkı azimli ve bilgilisiniz.ben pek bi cahilim.yani ateş nie ölçülür ki.ama tamminim yumurtlama zamanının geldini felan mı haber verio:)

canımmmm ne duysak yapıyoruz prof olduk resmen ne kadardır evlisin canım ? ateş ölçe yumurtlama takibi gibi ne zman yumurtladın ne zaman regli olucaksın onları yükselip düşmesiyle belli ediyo aslında çok eski yöntem ama biz hala gündemde tutuyoruz

ebrarrrrrrr beybii ateş takip işleri yolunda canım sendende aynı performansı bekliyoruz ne cd si hazırlıyosun canım? dişin nasıl bu arada

hayırlısı tatlım nasip .... annmeler burdayken çektiğimiz resimleri ve mevlana türbesinden resimleri müzikli cd yapıyorum ....

dişim en son apse yaptı şu an şişi inmeye başladı yarın doktora gidicem :bbo:

canım sabahtan çok yoğundum bedne iyiyim canım ne olsun çalışıp duruyoruz işte

o da bugün yoğun nihalci tapuda işleri vardı

canım hoşgeldin nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim şükür a.s.

herkes iyide sen nasılsın dişinden daha kurtulamadın aman gözlere dikkat tatlım

kumsallcim seninde ateşin sabitlenmiş canım hayırlı haber inşallah sen 35 gunde bir di dime ? varmı belirti falan

evet canım sabitlendi kısmet bakalım sonu nasıl biticek aminn inşalalh
evet canım 35 günde bir önümüzdeki pazartesi bekliyorum
yok canım arada bir batmalar oluyor birde göğüz uzlarım acıyor o kadar onlarda olan şeyler

maşallah seninde çalışmalar çok düzenli güzel sonuçlanır inşallah nihalcim

nihal ateşin sabitlenmiş ne demek kız regl olana kadar böylemi gidecek. düşerse hapı yuttum düşmezse bebiş geliyor demekmi oluyor bu

2 sene biticek ağustosun 22'sin de.şimdi bende öle bi düşünce var ya hemen olcak bebek ya olmucak ya baya bekletcek ya da az bekletcek nolcağı belli değil deneyemediğimiz içinkaydirigubbakcemile3

2 sene biticek ağustosun 22'sin de.şimdi bende öle bi düşünce var ya hemen olcak bebek ya olmucak ya baya bekletcek ya da az bekletcek nolcağı belli değil deneyemediğimiz içinkaydirigubbakcemile3

umarım hiç beklemeden gelir meleğin canım hayırlısıyla

umarım hiç beklemeden gelir meleğin canım hayırlısıyla

inş cnm.teşekürler.ben hep şöle dua ediyorum bu konuda ALLAH'ım hakkımda ki en hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun bebeğim.ilaçları bırakmak üzereyim demiştim ya her şey yolundaydı ve ben temmuz da çalışmalara başlamış oluruz diyodum o kadar emindim yani.ama ilaçları bırakma aşamasında ki bazı zorluklar yüzünden erteledik biraz daha.demek ki diyorum zamanım gelmemiş daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…