nihal ateşin sabitlenmiş ne demek kız regl olana kadar böylemi gidecek. düşerse hapı yuttum düşmezse bebiş geliyor demekmi oluyor bu
evet canım sabitlendi kısmet bakalım sonu nasıl biticek aminn inşalalh
evet canım 35 günde bir önümüzdeki pazartesi bekliyorum
yok canım arada bir batmalar oluyor birde göğüz uzlarım acıyor o kadar onlarda olan şeyler
maşallah seninde çalışmalar çok düzenli güzel sonuçlanır inşallah nihalcim
2 sene biticek ağustosun 22'sin de.şimdi bende öle bi düşünce var ya hemen olcak bebek ya olmucak ya baya bekletcek ya da az bekletcek nolcağı belli değil deneyemediğimiz içinkaydirigubbakcemile3
iyi canım sen nasılsın ? en son cuma keyfin yoktu pekslm kızlar
nabersınız
önce kendi sağlığın canım o yuzden vakti saati gelince bebek gelir sen tedavini ihmal etmeinş cnm.teşekürler.ben hep şöle dua ediyorum bu konuda ALLAH'ım hakkımda ki en hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun bebeğim.ilaçları bırakmak üzereyim demiştim ya her şey yolundaydı ve ben temmuz da çalışmalara başlamış oluruz diyodum o kadar emindim yani.ama ilaçları bırakma aşamasında ki bazı zorluklar yüzünden erteledik biraz daha.demek ki diyorum zamanım gelmemiş daha
inş cnm.teşekürler.ben hep şöle dua ediyorum bu konuda ALLAH'ım hakkımda ki en hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun bebeğim.ilaçları bırakmak üzereyim demiştim ya her şey yolundaydı ve ben temmuz da çalışmalara başlamış oluruz diyodum o kadar emindim yani.ama ilaçları bırakma aşamasında ki bazı zorluklar yüzünden erteledik biraz daha.demek ki diyorum zamanım gelmemiş daha
aynen oluyor fatoşcum inşalalh hep bu şekilde devam eder canım
2 sene biticek ağustosun 22'sin de.şimdi bende öle bi düşünce var ya hemen olcak bebek ya olmucak ya baya bekletcek ya da az bekletcek nolcağı belli değil deneyemediğimiz içinkaydirigubbakcemile3
çağıdım herkez geliyo fatoş bakkkkkkkkkk
slm kızlar
nabersınız
hayrılsııs olsun canım önce sen iyi olucaksınki gelecek bebişinde iyi olsun en hayırlı zamanda sağlıkla inşallahinş cnm.teşekürler.ben hep şöle dua ediyorum bu konuda ALLAH'ım hakkımda ki en hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun bebeğim.ilaçları bırakmak üzereyim demiştim ya her şey yolundaydı ve ben temmuz da çalışmalara başlamış oluruz diyodum o kadar emindim yani.ama ilaçları bırakma aşamasında ki bazı zorluklar yüzünden erteledik biraz daha.demek ki diyorum zamanım gelmemiş daha
geç değil canım 35 günde bire normal internette öyle yazıyorr sence geçmi olmuş CADIARZUevet canım aynen öyle düşmemesi lazım çıkarsa sorun yok inşallah düşmez
ama senın bu ay yumurtlaman geç olmuş yani yumurtlamadan 14 gun sonra regli gunu değil mi ?
canımm herkezde aynısı olmuyo senınki hemen gelsin canım şimdiden talılma sakın olmıyakmış gibi duşunme pisikolojik etki çok önemli
slm kızlar
nabersınız
önce kendi sağlığın canım o yuzden vakti saati gelince bebek gelir sen tedavini ihmal etme
HERŞEYİN HAYIRLISI CANIM.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İNİALLAH ÇALIŞMALARA BAŞLAR BAŞLAMAZ BEBİŞİN GELİR SENLE CANIM
yok öyle demek istemedim yumurtlamadan 14 gun sonra regli olunuyo dimi ? öyleyse senınde en fazla 36.gunde olmazsın tabi inşallahhayrılsııs olsun canım önce sen iyi olucaksınki gelecek bebişinde iyi olsun en hayırlı zamanda sağlıkla inşallah
geç değil canım 35 günde bire normal internette öyle yazıyorr sence geçmi olmuş CADIARZU
selam hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
serpilimmmmmmmmm canımmmmm nasılsınslm kızlarr
slm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?