Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşşşşşşşş cnm hayırlı haber alırsın bizlede paylaşırsın

inşallah hepimizin tatlım,amin..
arkadaşının da inşallah tutmuştur, müjdeyi yaz bize de :)

benimde 1 saat sonra kursum var oraya gidicem evdee de bi sürü işim var bi kızımız olsa evde temizlik filan yapardı kaydirigubbakcemile3

inş. kızlar güzel haberi alayım hemen bi pasta alıp gitcez yanına kutlama yapıcaz a.s

sizede yazarım

serpill cevap vermedin adetine kaç gün kala ateşin düştü cnm işin var sanırım
ben çıkcamda merak ediyorum

kızlarar müşteri vardı yazamadım ateşim adetime 2 gün kalamı düştü 3 gün kalamı ne durr dur 3 gün kala düşmeye başladı canımm

göğüslerim erkenden açımaya başladı ya, hayıttan sanırım..

hayıt hormonları düzenliyor aylintimm benim göğüslerimi normale getirtdi bence hayıt senin yumurtlamını güzelleştirdi ve bence seni hamile bıraktı çünkü gebelikte ilk belirtiyi göğüsler veriyor canım inşallh rabbim o güzel gözlerin gibi güzel gözlü bir kız bebebk vereir annesiinin kopyası olsun

ney kursu canım ....Konyaya gelin ben hepinize terapi yapayım kaydirigubbakcemile3

aaaa süper ya harika vallhi süper bir terappii buna zaten ihtiyacımız var canım geliriz konyayya tabiiki neden olmasın mısranın müsait olduğu biran benim eşimin müsait olduğu biran ahsenin ve senin müsait olduğun biran konya terapisi yaparız eşlerimizle ne güzel olur ya mevlanyı gezeriz dua ederiz ney dinleriz etli ekmek yeriz ohhhhh ne güzel seafmız olsun

süper olur bencede her zman bekleriz canım ..olumunekankayizsmile

1 ay öncesindede Bursadan bi arkadaşım geldi kafileyle gelmişler berbaer gezdik dolaştık çok hoştu onca konuşmadan sonra sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi hissettik ikimizde halbuki ilk defa yüzyüze görüştük çok güzeldi sizlerle de tanışmayı isterim ...başımızın üstünde yeriniz var :1hug:

kızlar kimsecikler yok girenlerde okuyup çıkıyor galiba :) ben ofisteyim çalışıyorum aklım fatoözelde belki haber verebilr diye beklemedeyim inşallh dr randevuzu güzel geçmiştir işlerimizi bitirince sekerterimle yaprak saracağız :))) işte bu harika olacak sonra şöyle arabama binip sahil keyfi yapacağım :)))) hava çok güzel burada misler gibiii

Serpilcim Ahsen hamileymiş, ben daha dün öğrendim canım:lepi:

Serpilllllllllll ölüyom yorgunluktan suratım hortlak gibi oldu.Yine bilumum yerlere gidip geldim (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…