hımm hayırlısı yaa desenize 10 güne burda baya düğün bayram olacak inş. hihoyyyt
inş. Mısra Busecan kumsal serpil aylint hepinizin güzel haberlerini duyarız bende bi arkadaşımın haberini bekliyorum ama 2 gündür teline ulşamadım onada dua edermisiniz kızlar inş. transferi tutmuştur tüp bebk yaptırmışlardı :Saruboceq:
hımm hayırlısı yaa desenize 10 güne burda baya düğün bayram olacak inş. hihoyyyt
inş. Mısra Busecan kumsal serpil aylint hepinizin güzel haberlerini duyarız bende bi arkadaşımın haberini bekliyorum ama 2 gündür teline ulşamadım onada dua edermisiniz kızlar inş. transferi tutmuştur tüp bebk yaptırmışlardı :Saruboceq:
benimde 1 saat sonra kursum var oraya gidicem evdee de bi sürü işim var bi kızımız olsa evde temizlik filan yapardı kaydirigubbakcemile3
serpoşşşşşşşşşş :) nolsun tatlım iyiyim, sen de inşallah? çok kalamıcam, evde işler acayip birikti...
göğüslerim erkenden açımaya başladı ya, hayıttan sanırım..
ebrara42 kursamı giidyorsun en kursu ? busecan çıkıyormuusn canım
ney kursu canım ....Konyaya gelin ben hepinize terapi yapayım kaydirigubbakcemile3
aaaa süper ya harika vallhi süper bir terappii buna zaten ihtiyacımız var canım geliriz konyayya tabiiki neden olmasın mısranın müsait olduğu biran benim eşimin müsait olduğu biran ahsenin ve senin müsait olduğun biran konya terapisi yaparız eşlerimizle ne güzel olur ya mevlanyı gezeriz dua ederiz ney dinleriz etli ekmek yeriz ohhhhh ne güzel seafmız olsun
alallh seni iyi etsin emi prensesimm demek bölünmelere başladın :)))))))))))) heeeeeeee vallahi benimde canım bebek istiyor hep elim göğüslerimde belirti arıyorum erkke kardeşimin dikkatini çekmiş sen ne yapıyorsun abla demezmi ? ayyyy madara oldumm
deniko canım kaçırdım ahsenin yazdıklarını görmedim ne olmuşkii canımm sayfalarda göremedim balımm
Serpilllllllllll ölüyom yorgunluktan suratım hortlak gibi oldu.Yine bilumum yerlere gidip geldim(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?