Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebraracım şuan yok ama ben kumsaldan bayğı umutluyum mısradadanda busecandanda kumsal ateş ölçüyorya etşi sabitlenmişti yani zeytininde sabitlendiğinde hamile kalmıştı o yüzden diyorum ee mısraadada bayaığı bir belirti var inşallh bakalım

ay bende de ateş sabıtlendi serpil ama hiç belirtim yok ya :bbo: acaba gecikcemiki regl ?

ateş tablonu bir koysana bakalım bende şu hayıtı içtim aman galiba hayıttan sıkıldımı ne :))

ben ateşimi 16.gün ölçmeye başladım amaaaa
16.gün 36
17 gün 36
18 gün 35,9
19 gün36
20 gün 36,1
22 gün 36,1
23 gün 36,2
24 gün 36,2
25 gün 36,5
26 gün 36,5
27 gün 36,5

ama netteki ovulasyonda 26-31 mayıstı 28 günde bir regl dönemim

valahi sabitlenmiş bende hiç sabitlenmemişti bir inmiş bir çıkmıştı ben buaya ölçmedeim kumsalında senin gibi sabit inşalalh ya dur bakalım son iki günde sabit giderse bence kesinleşecek inşallh

İnşallah cnm inşallah

evet sabitlenmiş

bana diyolarkı 18 gün çatlamış yumurtan mesela ama öncesi yok ateşimin yorum da yapamıyolar 26-31 mayısta ölçseydim mesela ama yoktu ateş ölçerim
mesela dediklerine göre 18 mayıs ta çatladı ise zaten bu ay ful çalıştık o zamanlar öncesi ve sonrası tuttuysa şayet 8 gün olcak daha belli olurmukı??????????

selam nasılsınız
serpoş benim göğüslerim erkenden hassaslaştı, hayıttan sanırım,sende nasıl oldu?

canım belirti olabilr 8 günde öçünkü döllenme 10 günde tamamalanıyor 18. gün çatladıysa yumurtan öncesi çalışma yapmışsan sonrarki günleride dedğine göre full geçirmişsen yakalama şansın çok yüksek belirti olacak diye bir kuralda yok canım bünyeden bünyey değişir mesala geçen ay bende çok ama çok ciidii belirtiler oldu ama tabbi fooos çıktım yani o belirtileri yazmıştım resmen bir destandı :))))))))))))) ama sonuç fosss haaaaaaaaaaa ateş ölçerken benim ateşim adetim yaklaştıkça düşüşe geçti ve ben test alamadım .)) yani o ayki test param cebimde kaldı :))

aylintimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam nasılsınız
serpoş benim göğüslerim erkenden hassaslaştı, hayıttan sanırım,sende nasıl oldu?

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile özeldim seni aylintim güzel gözlü prensesim nasılsın ben iyim canım uğraşıyorum işte akım sendeydi umarım sende iyiisndir fıstığım benimm

işte bakıcam bende medikalden 2 tl ye aloıyorum evde 5 tane felan son kullanma tarıhleride ya 2 ay felan mı ne oluyo nasılsa lazım bakcam artık hayırlısı inş

serpoşşşşşşşşşş :) nolsun tatlım iyiyim, sen de inşallah? çok kalamıcam, evde işler acayip birikti...

hımm hayırlısı yaa desenize 10 güne burda baya düğün bayram olacak inş. hihoyyyt

inş. Mısra Busecan kumsal serpil aylint hepinizin güzel haberlerini duyarız bende bi arkadaşımın haberini bekliyorum ama 2 gündür teline ulşamadım onada dua edermisiniz kızlar inş. transferi tutmuştur tüp bebk yaptırmışlardı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…