tüp bebekte metabolomx diye bir dönem açılmış kızlar en zor olayı bile çözüyorlarmış sağlıklı embroyu tespit ediyorlarmış yeni gelişim yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzel bide fiyatlarını bi ayarlasalar olumunekankayizsmile
walla sizin adınıza çok sevindim kızlar gözünüz aydın :lepi:tüp bebekte metabolomx diye bir dönem açılmış kızlar en zor olayı bile çözüyorlarmış sağlıklı embroyu tespit ediyorlarmış yeni gelişim yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
o zaman bende öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümolumunekankayizsmilekaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaa biz kumsalla çalışkan kızlarız değilmi kumsalcım. biz çalışmayı severiz. atalarımız ne demiş işleyen demir pas tutmaz.mısra ben temeblliz bu konuda .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ebrara senin durumun ne honeyde tembell .)))))
walla sizin adınıza çok sevindim kızlar gözünüz aydın :lepi:
mısra ben temeblliz bu konuda .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ebrara senin durumun ne honeyde tembell .)))))
hayııııııııııııııır maddi anlamda o yükün altına girebilmemeiz mümkün değil. çok borcumuz varsen düşünmüyomusun tatlım
hayııııııııııııııır maddi anlamda o yükün altına girebilmemeiz mümkün değil. çok borcumuz var
fatosozel, ebrar42, FLZTRGY, Mısra+, tualina
günaydın kızlar nasılsınız
serpoşş nasılsın canım honey canım gelmişsin dün
umarım herşey yoluna girer kuşum
mısra hapını saati saatine kullan kuşum
unutma sakın
rabbim yardımcınız olsun canım bizimde hala borçlarımız var a.s
günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeze canlarımmmmm
iyiyim şülür ebraracım biraz işlerim var toparlayıp dönerim sen iyimisin canımmmmmmmmmm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkistemmuz ateş tablom
05/07 1.gün kırmızı
06/07 2.gün 36,0
07/07 3.gün 35.9
08/07 4.gün 36.1
09/07 5.gün 36.0
10/07 6 gün ölçmedim
11/07 7 gün ölçmedim :hulya:
12/07 8 gün 36.2
13/07 9.gün 36.0 :hulya:
14/07 10.gün 35.9
15/07 11.gün 36.1 :hulya:
16/07 12.dun 36.2
17/07 13.gun 36.1 :hulya: 1 saat geç ölçum
18/07 14.gun 36.5 1 saat geç ölçüm
19/07 15 gün 36.6 :hulya: 1 saat geç ölçüm
20/07 16.gün 36.6
21/07 17.gün 36.5 :hulya:
22/07 18.gun 36.4
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
istanbul da çok bunaltıcı ama ben uyuyorum walla. Allaha şükürler olsunki uyku sorunum yok.günaydın kızlar
bursa çok sıcak..uyuyamıyorum geceleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?