hımmm ondan çaışmalar çok uyku tutmayınca :roflol: :roflol:
dime yaaaa sıcakta zorrr gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: sıcakta zor oluyor ama boş durmayalım diyoz işte:roflol::roflol:
kumsalllll çok guzel tablon nasılda sabıtlenmış maşallah sana şunun tarifini versene buharun bende bu ay kırmızı kart yersem yapmak istiyorum :)))
:roflol::roflol::roflol: sıcakta zor oluyor ama boş durmayalım diyoz işte:roflol::roflol:
evet canım sabitlendi sonuda güzel olur inşallah
şimdi 1demet maydonuzu 1lt sütle kaynatıyorsun sonra buharına duruyorsu diye biliyorumcanım beline bişey sarıyorsun buhar çıkmasın diye sonrada kendini sıcak tutuyorsun canım
tamma canım olmadı onuda yapalımevet canım sabitlendi sonuda güzel olur inşallah
şimdi 1demet maydonuzu 1lt sütle kaynatıyorsun sonra buharına duruyorsu diye biliyorumcanım beline bişey sarıyorsun buhar çıkmasın diye sonrada kendini sıcak tutuyorsun canım
boş duranı allah sevmezmış ebrarcım :))))kaydirigubbakcemile3 akşam bende eşime söyleyim bari boş durmayalım diye :roflol: :roflol: :roflol:
sağol canımm bittiği gün yaparız hemende boş durmayız canım :sm_cool:nihalcim buhar adet bitiminde yapılıyormuş ve buhar işleminden sonra ilişki oluyormuş
tamma canım olmadı onuda yapalım
dun akşam yatmadan önce aklıma geldi gittim türk kahvesi yaptım benimki şüpeli gözlerle bu ne ? yatıcaktık neden yaptın doğru söyle içine ne koydunadamda paranoya oldu habire bişeyler yapıyorum diye ayy içmem ben dedi anlatmazsan neyse kandırdım işte sperlerin haraketli olmasına yardımcı işişkiden önce içmeliyin falan diye de içti
bu niçin canım ? :uhm:
evet tupleri açıyo gibi bişi spermler daha iyi buluyolar yolu :)))kanallarda iltihap varsa söküp hamileliği kolaylaştırıyormuş galiba
Hadislerle Berat Kandili
Ebu Hüreyre Radıyallahu And’dan rivayet edildiğine göre: Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem efendimiz şöyle buyurmuştur:
—“Şaban ayının on beşinci gecesinin ilk vaktinde Cebrail (a.s) bana geldi; şöyle dedi:
—“Ya Muhammed, başını semaya kaldır. Sordum.
—“Bu gece nasıl bir gecedir? Şöyle anlattı:
—“Bu gece, Allah-u Teala, rahmet kapılarından üç yüz tanesini açar. Kendisine şirk koşmayanların hemen herkesi bağışlar. Meğer ki, bağışlayacağı kimseler büyücü, kahin, devamlı şarap içen, faizciliğe ve zinaya devam eden kimselerden olsun. Bu kimseler tövbe edinceye kadar, Allah-u Teala onları bağışlamaz.
Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."
kaydirigubbakcemile3 evet iyice paranoya oldular gerçekten benimkide içmem falan demiyor ama ben bişi içerken başlıyor o ne neden işçiyorsun yine doktoru aradınmı nededi
doktoru arayıom sorucakmışım içiyimmim diyeakannehir
evet canım sabitlendi sonuda güzel olur inşallah
busecim önemli günlerde bende sabah banyo yaparım kalkar kalkmaz önceleri geceleri afaganlar basardı huzursuz olur uyuyamazdım ama şimdi alıştım :)))hahahah aynen benimkide nette gene ne okudun diyo off bu erkekler bizim gibi olsa keşke herşeyi deniyoruzz valla ke.çi boynuzu kaynattım o an içckti kahvaltı yeni yaptın aman içme miden bulanır dedim akşama içerim dedi akşama bozulmuş bu dedi attıkk ayy delirttiyo beni yaaa
kumsal bunu yaptınmı sen ben geceliklerle yatıyorum üşürmü yumurtalarım kaydirigubbakcemile3
ilk defa bu gece banyo yapmadım çalışamadan sonra sabah yaptım bu sefer de böyle deniycem kaydirigubbakcemile3
çok eskiden ana anem bir hikaye anlatırdı gerçek olay tabi derdi kızın biri köyde ormanda uyuya kalmaş ağızı açık uyuyomuş bu arada kocaman yılan yılan kızın ağzından karnına girmiş günler geçmiş karnı buyumuş köy ayaklanmış bekar kız bu ne rezillik diye hamile sanmışlar zavallı kız ne olduğunu anlamamış tabi sonra köydeki bir buyucu suda fal bakmış ve bu kızın karnında yılan var demiş hemen ateş yakılmış bir kazan süt kaynatılmış kızı ayaklarından ağaca bağlamışlar kaznına hemen altına koymuşlar 10 dk geçmeden kızın ağzından yılan çıkıvermiş
aklıma geldi yazdım şu buharla ilgili bakın eskiler neler neler biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?