Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sorma keçi boynuzu kaynattım akşama içer,m dedi bozulmuşm dedi döktü ay uğraşmıycam attım bende

serpil bende 5 alıyım canım ama bence pazartesi bağışlayalım berat kandili pazartesi....

:roflol:
sorma keçi boynuzu kaynattım akşama içer,m dedi bozulmuşm dedi döktü ay uğraşmıycam attım bende

:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey çok tatalııan ya ben çok önce eşimi zarflamıştım oda bana sakınn işim olmaz öyle içeceklerle demiştii bende çokda lazımdı dedim hahhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu koca bebekler bir alemm ayyy çatladımm vallhiiiikafamçokkarıştı

tualina bugün okuyalım ya perşemebbeb cumaya duasını yaplım çok uzadı yasinizmi vallhii çok ağır giitii en son listeyi bulsakk

bu ay bende adet olursam inşallah olmam hayırlısı ile keçi boynuzuna başlıyacağım...kızlar bende kışa kadar oldu oldu olmadı tüp düşünüyorum malum ankarada düşünüyoruz onun için çok kış olmadan yaptırmam lazım inşallah gerek kalmaz hiçbirimizede doğal yoldan gelir meleklerimiz...

serpil :40

tualina :5

ebrar42:5

kumsal:5

40 sana çok oldu bence canım kişi sayısına bölelim 10 kişiysek 8 tane yapar

amin bebeğim evet bu yazı aşk yazı ilan etmiştik inşallhh tüpe gerek kalmadan hamiş oluruz olmassa kışın toplu senas yaparız .))))))))))))))))))))))))))))))olumunekankayizsmile

tamam canım uyar bana bu akşam 5 tane okurum inşallah...sen arapçasından mı okuyosun serpil...

yok bebbeğim türkçeden okuyorum tani latin harfleriyle okuyabiliyorum arapçasıda varda onu çok ağır okuyabilrim türkçeden zaten yarısna kadar ezber biliyorum seri giidyor mesal 40 taneyi 1 saatee yakın bitirebiliyorum canım

inş. canım ama olmazsada topiğimizin adını değiştiririz tüp bebek bekleyenler kaydirigubbakcemile2

ebrara biz listeyi bulunca bakalım ama yinede paylaşalım 40 ben 5 tualina o zaman fazamı oluyor ya fazlada ayyyyyyyyyyyyy aman kafam karıştıı o zaman listeyi bulalım en son ne zamn eklendi tualina tatilden döndükten sonraydıı

inş. canım ama olmazsada topiğimizin adını değiştiririz tüp bebek bekleyenler kaydirigubbakcemile2

yok şöyle koyalım topiği ne arrasan var :) topiğkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayıt rakı yakı tüp aşılama çeşit bollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…