günaydın canlarım a.s. a.s. a.s.
bide cumadan itibaren misafirim geliyo yatılı nasıl yapcaz çözmedim kaydirigubbakcemile3 ya bu işi ben
hımmmm evet zaten sağlıklı sex hafta 2 yada 3 olanmış anladımm bend e kocama keçiboynuzu içireceğimdee daha konuusnu açamadım hahhahahahhahahahh sper olayında bizde nerdeyse aile faciası çıkmıştıı :))))))))))))))))))))))))))) bilirim o mevzularıı
tamam canım bende 5 alayımmkızlar akşama yasini dağıtalım cumaya duasını yapalım zaten çok az kaldıı 40 tane ben okurum gerisini siz paylaşın akşama bu gece 40 okurum ben
günaydın canlarım a.s. a.s. a.s.
sorma keçi boynuzu kaynattım akşama içer,m dedi bozulmuşm dedi döktü ay uğraşmıycam attım bende
serpil bende 5 alıyım canım ama bence pazartesi bağışlayalım berat kandili pazartesi....
sorma keçi boynuzu kaynattım akşama içer,m dedi bozulmuşm dedi döktü ay uğraşmıycam attım bende
tualina bugün okuyalım ya perşemebbeb cumaya duasını yaplım çok uzadı yasinizmi vallhii çok ağır giitii en son listeyi bulsakk
bu ay bende adet olursam inşallah olmam hayırlısı ile keçi boynuzuna başlıyacağım...kızlar bende kışa kadar oldu oldu olmadı tüp düşünüyorum malum ankarada düşünüyoruz onun için çok kış olmadan yaptırmam lazım inşallah gerek kalmaz hiçbirimizede doğal yoldan gelir meleklerimiz...
467 miydi neydi en son liste öyle hatırlıyorum ben
tamam canım uyar bana bu akşam 5 tane okurum inşallah...sen arapçasından mı okuyosun serpil...
bu ay bende adet olursam inşallah olmam hayırlısı ile keçi boynuzuna başlıyacağım...kızlar bende kışa kadar oldu oldu olmadı tüp düşünüyorum malum ankarada düşünüyoruz onun için çok kış olmadan yaptırmam lazım inşallah gerek kalmaz hiçbirimizede doğal yoldan gelir meleklerimiz...
inş. canım ama olmazsada topiğimizin adını değiştiririz tüp bebek bekleyenler kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?