Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecim önemli günlerde bende sabah banyo yaparım kalkar kalkmaz önceleri geceleri afaganlar basardı huzursuz olur uyuyamazdım ama şimdi alıştım :)))

ewt ben de 2 saat yattıp sonra banyo yapaıyodum rahatsız oluyordum bu sefer de dedim sabah yıknacam sonuçta yaz üşümemde sabah banyosunda kış olsa zor da değerlendireyim bari bu seferde böyle olsun büyüklerimizden de sabah yap diyen oldu ne alakaysa kaydirigubbakcemile3

bende duymuştum bu hikayeyi

canım kumsal biraz arştırmış regli bittiği gün yapıp hemen sonrasında ilişki :))

ama kumsal bir kez mı yapılıyo acaba bu işlem ???

o zaman bizim için geçti 10. gündeyimm

ya bide mesela 10. gündeyim ya o günlerde hamıle kalınamıyomu ???? ne oluyo sprmler yanı derler ya regl bitince 3 gün sonrası tehlikeli diye o günlerde de hamıle kalınıyomukı

kim diyo üç gün sonrası tehlike diye senden duydum şöyle bilirim ben regliye bır hafta kala ve bitiminden bir hafta tehlike yok korunanlar bu yöntemi kullanır hatta

inşaallah layıkıyla ibadet edip affedilenlerden oluruz :Saruboceq:

kanallarda iltihap varsa söküp hamileliği kolaylaştırıyormuş galiba

bende biraz var gibi adet bitiminden hemen sonramı yapılıyor bende deneyeyim :1rolleyes:

ay hepsi aynı desene kız benim kociş ne versem içiyor onda sorun çıkartmıyor ama ben içiceğim zaman başlıyor ne o falan diye söylenmeye
yok canım yapmadım ama bu ayda gelmezse bu sıpa denicem
bende sabah kaltığımda yapıyorum banyomu üşümez canım havalar çok sıcak

canım kumsal biraz arştırmış regli bittiği gün yapıp hemen sonrasında ilişki :))

ama kumsal bir kez mı yapılıyo acaba bu işlem ???
yok canım yumurtlama dönemine kadar yapılıyormuş ama her gün değildir heralde onu bende bilmiyorum
kızlar toplantıya giricem birazdan akşama anca girerim nete

tamam canım kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

dime yaaaa sıcakta zorrr gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çooooooooooooook çekilmiyor ama ne yapalım

kızlar toplantıya giricem birazdan akşama anca girerim nete

kolay gelsin canıııııııııım

bunu bende duymuştum. evet eskiler bizim şimdi araştırdıklarımızın daha iyisini biliyormuş.

sağol fatoşcum allah razı olsunopuyorumnanaktan

allah sendende razı olsun balım

ewttt pazartesi berat kandili saol fatoşcummm

sende sağol birtanem

güznaydın nurten ilk bebeğin normal mi oldu ilaç falan
kullandın mı bak bizim kızlar hayıt içiyolar kullanmak istersen sana
yardımcı olurlar

saol canım ilk bebyim normal oldu daha yeni evliydim
iltapım vardı doktora gittim ilaç verdi kulladım gecti ondan sonra hamile kaldım
şu hayıt dediyiniz şey ne ilaç mı canım

hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın allaha cok şükür ki bi oglum var allah olmayanlara versin
inş herkese tattırsın bu mutluluguoglum normal oldu
benim gibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Nurten hoşgeldin cnm.
Hayıt bir ot çeşidi.
1 tatlı kaşığına yakın hayıtı ezip,bir bardak sıcak suya koyup 10 dk bekletip,süzdükten sonra aç karnına içiyorsun.Günde 2 kez içilecek.
Ben hayıtla hamile kaldığıma inanıyorum :)))

saol canım ilk bebyim normal oldu daha yeni evliydim
iltapım vardı doktora gittim ilaç verdi kulladım gecti ondan sonra hamile kaldım
şu hayıt dediyiniz şey ne ilaç mı canım
canım hoşgeldin allah size bağışlasın bebeğini inşalalh ikincei kez anne olursun
hayıt : hormonları düzenleyip adetleri düzene sokan ve hamile kalmayı kolaylaştıran bir bitki çay olarak içiliyor canım
ben hiçç anlamadım bu buhar meselesini nezaman oluyo nasıl oluyo bilmiyorumkismile

ebrarcım bende tam bilmiyorum kk da topiği var oraya baktım adet bitiminden sonra başlanıyormuş buhardan sonra ilişki olup sıcak tutuyormusun kendini yumurtalama dönemine kadar yapılıyormuş ama ne kadar sıklıkla bilmiyorum

hoşbulduk opuyorumnanaktanmısracım saol verdiyin bilgi için
peki nerden bulabiliriz attarlarda varmıdır acaba

ebrarcım nevar sende biraz iltihapmı

evet sanırım öyle adetim ilk bittiğinde öyle hissetmiştimde şu an bi sıkıntı yok gibi ama olabilirde CADIARZU

evet sen kumsalla aynı yaştasın

inş. rabbim gönlüne göre versin canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…