canım kumsal biraz arştırmış regli bittiği gün yapıp hemen sonrasında ilişki :))aaa ne entresan kız nasıl yapcazzz anlatsanıza şimdi olurmu bugünlerede zamanı ne zaman
busecim önemli günlerde bende sabah banyo yaparım kalkar kalkmaz önceleri geceleri afaganlar basardı huzursuz olur uyuyamazdım ama şimdi alıştım :)))
çok eskiden ana anem bir hikaye anlatırdı gerçek olay tabi derdi kızın biri köyde ormanda uyuya kalmaş ağızı açık uyuyomuş bu arada kocaman yılan yılan kızın ağzından karnına girmiş günler geçmiş karnı buyumuş köy ayaklanmış bekar kız bu ne rezillik diye hamile sanmışlar zavallı kız ne olduğunu anlamamış tabi sonra köydeki bir buyucu suda fal bakmış ve bu kızın karnında yılan var demiş hemen ateş yakılmış bir kazan süt kaynatılmış kızı ayaklarından ağaca bağlamışlar kaznına hemen altına koymuşlar 10 dk geçmeden kızın ağzından yılan çıkıvermiş
aklıma geldi yazdım şu buharla ilgili bakın eskiler neler neler biliyo
canım kumsal biraz arştırmış regli bittiği gün yapıp hemen sonrasında ilişki :))
ama kumsal bir kez mı yapılıyo acaba bu işlem ???
kızlar toplantıya giricem birazdan akşama anca girerim nete
kim diyo üç gün sonrası tehlike diye senden duydum şöyle bilirim ben regliye bır hafta kala ve bitiminden bir hafta tehlike yok korunanlar bu yöntemi kullanır hattao zaman bizim için geçti 10. gündeyimm
ya bide mesela 10. gündeyim ya o günlerde hamıle kalınamıyomu ???? ne oluyo sprmler yanı derler ya regl bitince 3 gün sonrası tehlikeli diye o günlerde de hamıle kalınıyomukı
Hadislerle Berat Kandili
Ebu Hüreyre Radıyallahu And’dan rivayet edildiğine göre: Resulullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem efendimiz şöyle buyurmuştur:
—“Şaban ayının on beşinci gecesinin ilk vaktinde Cebrail (a.s) bana geldi; şöyle dedi:
—“Ya Muhammed, başını semaya kaldır. Sordum.
—“Bu gece nasıl bir gecedir? Şöyle anlattı:
—“Bu gece, Allah-u Teala, rahmet kapılarından üç yüz tanesini açar. Kendisine şirk koşmayanların hemen herkesi bağışlar. Meğer ki, bağışlayacağı kimseler büyücü, kahin, devamlı şarap içen, faizciliğe ve zinaya devam eden kimselerden olsun. Bu kimseler tövbe edinceye kadar, Allah-u Teala onları bağışlamaz.
Gecenin dörtte biri geçtikten sonra, Cebrail yine geldi ve şöyle dedi: "Ya Muhammed başını kaldır. Bir de baktım ki, cennet kapıları açılmış.
Cennetin birinci kapısında dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyor: "Ne mutlu bu gece rüku edenlere.
İkinci kapıdan dahi bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Bu gece secde edenlere ne mutlu".
Üçüncü kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece dua edenlere ne mutlu." Dördüncü kapıda duran melek dahi şöyle sesleniyordu: -"Bu gece, Allah'ı zikredenlere ne mutlu".
Beşinci kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Allah korkusundan ağlayan kimselere ne mutlu."
Altıncı kapıda duran melek dahi, şöyle sesleniyordu: "Bu gece Müslümanlara ne mutlu." Yedinci kapıda da bir melek durmuş şöyle sesleniyordu: "Günahının bağışlanmasını dileyen yok mu ki, günahları bağışlansın.
Bunları gördükten sonra, Cebrail'e sordum: "Bu kapılar ne zamana kadar açık kalacak?
Şöyle dedi: "Ya Muhammed, Allah-u Teala, bu gece, Kelp kabilesinin koyunlarının tüyleri sayısı kadar kimseyi cehennemden azat eder."
kanallarda iltihap varsa söküp hamileliği kolaylaştırıyormuş galiba
ay hepsi aynı desene kız benim kociş ne versem içiyor onda sorun çıkartmıyor ama ben içiceğim zaman başlıyor ne o falan diye söylenmeyehahahah aynen benimkide nette gene ne okudun diyo off bu erkekler bizim gibi olsa keşke herşeyi deniyoruzz valla ke.çi boynuzu kaynattım o an içckti kahvaltı yeni yaptın aman içme miden bulanır dedim akşama içerim dedi akşama bozulmuş bu dedi attıkk ayy delirttiyo beni yaaa
kumsal bunu yaptınmı sen ben geceliklerle yatıyorum üşürmü yumurtalarım kaydirigubbakcemile3
ilk defa bu gece banyo yapmadım çalışamadan sonra sabah yaptım bu sefer de böyle deniycem kaydirigubbakcemile3
yok canım yumurtlama dönemine kadar yapılıyormuş ama her gün değildir heralde onu bende bilmiyorumcanım kumsal biraz arştırmış regli bittiği gün yapıp hemen sonrasında ilişki :))
ama kumsal bir kez mı yapılıyo acaba bu işlem ???
dime yaaaa sıcakta zorrr gerçekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok eskiden ana anem bir hikaye anlatırdı gerçek olay tabi derdi kızın biri köyde ormanda uyuya kalmaş ağızı açık uyuyomuş bu arada kocaman yılan yılan kızın ağzından karnına girmiş günler geçmiş karnı buyumuş köy ayaklanmış bekar kız bu ne rezillik diye hamile sanmışlar zavallı kız ne olduğunu anlamamış tabi sonra köydeki bir buyucu suda fal bakmış ve bu kızın karnında yılan var demiş hemen ateş yakılmış bir kazan süt kaynatılmış kızı ayaklarından ağaca bağlamışlar kaznına hemen altına koymuşlar 10 dk geçmeden kızın ağzından yılan çıkıvermiş
aklıma geldi yazdım şu buharla ilgili bakın eskiler neler neler biliyo
sağol fatoşcum allah razı olsunopuyorumnanaktan
ewttt pazartesi berat kandili saol fatoşcummm
güznaydın nurten ilk bebeğin normal mi oldu ilaç falan
kullandın mı bak bizim kızlar hayıt içiyolar kullanmak istersen sana
yardımcı olurlar
inşaallah layıkıyla ibadet edip affedilenlerden oluruz :Saruboceq:
bende biraz var gibi adet bitiminden hemen sonramı yapılıyor bende deneyeyim :1rolleyes:
canım aramıza hoşgeldin. nasılsın. öncelikle allaha şükürler olsun sağlıklı 21 aylık bir oğlun var. allah acısını göstermesin. senin durumunda olan arkadaşlarımız var tedavi gören. oğlun nasıl olmuştu tedavi ilemi
canım hoşgeldin allah size bağışlasın bebeğini inşalalh ikincei kez anne olursunsaol canım ilk bebyim normal oldu daha yeni evliydim
iltapım vardı doktora gittim ilaç verdi kulladım gecti ondan sonra hamile kaldım
şu hayıt dediyiniz şey ne ilaç mı canım
ben hiçç anlamadım bu buhar meselesini nezaman oluyo nasıl oluyo bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım rabbim evladına sağlık sıhhat versin ... adet düzensizliği için hayıt kullanan arkadaşlar sana yardımcı olurlar kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kendinden bahsedermisin ? a.s.
hoşbulduk canım saol iyi dileklerin için
yaş olarak sanırım sizden küçük olabilirim ve genc yaşta anne oldum 2 ay sonra 22 oluyorum kısmetse
anneliyin en keyifli kısmı ise cocugunla büyüyosun onunla bişiler öreniyorsun
ikinci cocun istememde ikisinin birlikte büyümesi taraftarıyım
Nurten hoşgeldin cnm.
Hayıt bir ot çeşidi.
1 tatlı kaşığına yakın hayıtı ezip,bir bardak sıcak suya koyup 10 dk bekletip,süzdükten sonra aç karnına içiyorsun.Günde 2 kez içilecek.
Ben hayıtla hamile kaldığıma inanıyorum :)))
hoşbulduk opuyorumnanaktanmısracım saol verdiyin bilgi için
peki nerden bulabiliriz attarlarda varmıdır acaba
ebrarcım nevar sende biraz iltihapmı
hoşbulduk canım saol iyi dileklerin için
yaş olarak sanırım sizden küçük olabilirim ve genc yaşta anne oldum 2 ay sonra 22 oluyorum kısmetse
anneliyin en keyifli kısmı ise cocugunla büyüyosun onunla bişiler öreniyorsun
ikinci cocun istememde ikisinin birlikte büyümesi taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?