Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

vehnar seni elbetteki özleriz canım :gitme: ama bir şeyi çok merak ettim. kaç günlüğüne tatile gidiyorsunuz kız. yazlık giysiler zaten el kadar nasıl bir valize sığdıramadın alsanaalsanasmile

slm kızlarr
serpoş nasılsın kuzum
kumsal ven-har ebrar afiyet olsun kızlar

nasılsın zeytinim.

yorgun savaşçım ateş sabitlendi ama aniden bana kırmızı kart gösterirse alsanaalsanasmile hiç şaşırma. içimde hiç bebiş var gibi hissetmiyorum. kırmızılar bence gelecek ama bari cumartesi gelmese. cumartesi patronun oğlunun düğünü var tekne de yapılacak. ve giyeceğim elbisede ped olmaaaaaaaaaaaaz çok ince elbise (hatta eşimin tabirine göre elbise o kadar inceymişki iç organlarım gözüküyormuş kaydirigubbakcemile3)

fatocummmmmmmmmmmmmm canım ne haber tatlım

canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım serpiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim iyiyim sen nasılsın

canım iltahap zaten gebeliğe engelmiş öyle diyorlarakannehir

kesinlikle iltihap gebeliğe engeldir

şeker leblebii moralini bozma her yeni kırmızı kart yeni umut yeni şans demektir ablacım hayıtı adetliykende içebilirsin faydalı canım aksatmadan iç

bencede iç şeker leblebi. bende içiyorum. yeni başladım.

gittim canım ne iltihap ne ur kist hiç bişe yokmuş

o zaman vakti saati gelmemiş. bekleyeceksin canım

sen söyleyinse aklıma geldi adet oluncada içiliyo mu

elbette her zaman içebilirsin

slm kıslar bu hayıtı kullanma dönemi varmı
mesela adet bitince kullanıcak gibi...
ben bugün kırmızıları gördüm malesef
bu ayda kısmet değilmiş ((

inşallah önümüzdeki aya kısmet olur canım üzülme. ama hayıta kesin başla.

benim yazmama gerek kalmadı kızlar yazmış zaten canım

kız ben burdayım ya adamdan mı saymadın ohaoldumsmile

canım ya ne bileyim baktım kimseler yok yazanda yok :)))) kocanma çok güldüm nerden çıkartıyorsun kırmıılzarıı ayyy zaman ne çabuk geçiyor daha senin adetine var öyle değilmii ben öyle hatırlıyorum en yakın kim var bizde şuan

ben pazar yada en geç pazartesi bekliyorum kırmızıları gülüm.

serpillllllllllllll şimdi yemek yerken aklıma geldi senin sekreter iş başı yaptı değilmi. ona bir kısır yaptırıp şöyle bol acılı ve ekşili benim yerime yermisin lütfen

fatooo senin cuma ve cumartesi ateşin belki bize bilgi verir bakalım ama inşallhh bu çalışmaya ellerin boş kalmaz inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende de kan pıhtılaşması var oyüzden zor bir gebelik geçirecekmişim bu konuda bilgisi olan yazabilirmi

canım benim hoşgeldin benim hiç bilgim yok ama burada zabnneredsem tualina ve nihal biraz bilgili bu konuda pekde emin değilim onlar bilgilendirir şuan topicde değiller gelirler ama hamilemiisn canım

nihall çok yoğun galiba busecan nerede oyyy bugün nöbetçi topicçii sen ve ben

nihalin toplantıları var akşam üzeri acnak gelebileceğin söyledi. busem de karabatak gibi bir çıkıp bir batıyor. kesin patronu ordadır.evet bir sen bir ben birde bebek olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bu para yada pzt simi :2::2::2::2::2::2:

tabi tabi bugün benim 25.günüm. şayet normal zamanlamam olursa pazar günü olmam lazım. ama klomeden artık 30. günü görüyorum ya o yüzden belki pazartesi yada salı olabilir. zaten salıda 30.günüm oluyor

hımmmmmmmmmmmmm fatocum demekkii geçmişi tam okuyamamışım (( canım benim benimde saat 2 de randevum var akşama anacak gelebilrim ((

bende de kan pıhtılaşması var oyüzden zor bir gebelik geçirecekmişim bu konuda bilgisi olan yazabilirmi

malesef tatlım bu konuda hiç bilgim yok. ama bekle kızlardan gelen olduğunda mutlaka herkes her yazılanı okur bilgisi olan varsa sana yazar. geçmiş olsun. hamilemisin bu arada

fatooo senin cuma ve cumartesi ateşin belki bize bilgi verir bakalım ama inşallhh bu çalışmaya ellerin boş kalmaz inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amaaaaaaaan serpil senin ateşte sabitlenmişti ve tavan yapmıştı. bilmiyorum ya ben beklemiyorum ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…