ben deldiiiiiiiiiiiiiim yemek yiyorum cokacimcoook ve geçmişi okuyorum. buralardayım
ben geldimmm.sanmayın ki yine 12 de kalktım bu sefer 11 e geliyoduvaliz yerleştirmekle uğraşıyodum boğuşuyodum daha doğrusu.1 valize sığdırıyım dedim ama olmadı.1 küçük 1 büyük valize anca sığdı eşyalarımız.kısmetse bu akşam silivriye p.tesi sabah ta 9 gibi de ank. gidicez.10 gün yokum ama unutmayın bei tamam mı:gitme:
slm kızlarr
serpoş nasılsın kuzum
kumsal ven-har ebrar afiyet olsun kızlar
canlarım hoışbulduk yorgun savaşçıyım kumsal teşin çok iyi fatonun da öyle sabitlenmiş son gaz giidyorsunuz hadii hakkımızdan hayırlısı canım geçmişi okudum yılan hikayesi ne kadar ilginç
fatocummmmmmmmmmmmmm canım ne haber tatlım
canım iltahap zaten gebeliğe engelmiş öyle diyorlarakannehir
şeker leblebii moralini bozma her yeni kırmızı kart yeni umut yeni şans demektir ablacım hayıtı adetliykende içebilirsin faydalı canım aksatmadan iç
gittim canım ne iltihap ne ur kist hiç bişe yokmuş
sen söyleyinse aklıma geldi adet oluncada içiliyo mu
slm kıslar bu hayıtı kullanma dönemi varmı
mesela adet bitince kullanıcak gibi...
ben bugün kırmızıları gördüm malesef
bu ayda kısmet değilmiş((
hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın allaha cok şükür ki bi oglum var allah olmayanlara versin
inş herkese tattırsın bu mutluluguoglum normal oldu
benim gibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
kız ben burdayım ya adamdan mı saymadın ohaoldumsmilebugün neden kimse yok( aaaaa
duyunca bende çok gülmüştüm serpilim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani tekne düğünü mevlüte gitmiyoruz ki değilmi amafatocumm elbiseni yesinler seninn emiii demekk o kadar inceymiş buna çok güldümm :roflol:
kız ben burdayım ya adamdan mı saymadın ohaoldumsmile
duyunca bende çok gülmüştüm serpilim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani tekne düğünü mevlüte gitmiyoruz ki değilmi ama
ben pazar yada en geç pazartesi bekliyorum kırmızıları gülüm.canım ya ne bileyim baktım kimseler yok yazanda yok :)))) kocanma çok güldüm nerden çıkartıyorsun kırmıılzarıı ayyy zaman ne çabuk geçiyor daha senin adetine var öyle değilmii ben öyle hatırlıyorum en yakın kim var bizde şuan
ben pazar yada en geç pazartesi bekliyorum kırmızıları gülüm.
bende de kan pıhtılaşması var oyüzden zor bir gebelik geçirecekmişim bu konuda bilgisi olan yazabilirmi
nihall çok yoğun galiba busecan nerede oyyy bugün nöbetçi topicçii sen ve ben
bu para yada pzt simi :2::2::2::2::2::2:
bende de kan pıhtılaşması var oyüzden zor bir gebelik geçirecekmişim bu konuda bilgisi olan yazabilirmi
fatooo senin cuma ve cumartesi ateşin belki bize bilgi verir bakalım ama inşallhh bu çalışmaya ellerin boş kalmaz inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?