kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu ne yaaa mahfoldum resmen kafam patladı yaa bide yarın sabah toplantım var genel mudur efendi izine gidiyomuşşşş aman defolsun yaaa geçmişi okuyamıyorum biri bana nolur özet geçsin ayy çok özledim sizi canlarım
patronun yüzünü gören kim :))) genel müdür gidiyo tatile ben 8 yıldır aynı firmadayım 8 kara görmadim patronu :))) keşke senın gibi bir patronum olsaben özeti vermeyeyim anacım bende geçmişi okuyamdımm canım benim patron izine çıkıyor demekkii ahhhhhhhhhhhhh bir patron olamdım ben
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben size ne diyorum benim gebeliğim son bulmadan hepinizin göbişinde bebiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu ne yaaa mahfoldum resmen kafam patladı yaa bide yarın sabah toplantım var genel mudur efendi izine gidiyomuşşşş aman defolsun yaaa geçmişi okuyamıyorum biri bana nolur özet geçsin ayy çok özledim sizi canlarım
Dudağımı yaktım,buz torbasıyla oturuyorum.Yemek pişmişmi diye bakayım dedim olanlar oldu,şimdi yemek tabakta gel gelelim ben yiyemiyorum((
kızlar iyi akşamlar herkeze hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan yarın öğlene kadar toplantım var haberiniz olaaaaaa
fatoşşş takma canım yarın geçmişi okur yorum yaparım enişteme slm
mucksssssssssss başakımmmmm :))))))))Kumsal ve nihal iyi akşamlar canlarolumunekankayizsmile
bende bende çokkkkkkkkkkk özlüyorumtamam nihalim öpldünn özleyeceğiz seni canımmaklinialirimsmile
bebeyimmmm senin burcun başak die yazdımmmm belkide kızının adını kayarız ?Ayyy kimin ismi başak bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hımmm ok benim kız Mısra olcak teyzesi:)))))))
Tabi işyerindeki arkadaşlarıma göre oğlum olacakmış,her geçen gün emin oluyorlar,yüzüm güzelleşmiş,rengide iyicene açılmış öle diyolar ben de dudaklarımı büzüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?