Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben özeti vermeyeyim anacım bende geçmişi okuyamdımm canım benim patron izine çıkıyor demekkii ahhhhhhhhhhhhh bir patron olamdım ben

Dudağımı yaktım,buz torbasıyla oturuyorum.Yemek pişmişmi diye bakayım dedim olanlar oldu,şimdi yemek tabakta gel gelelim ben yiyemiyorum((

ben özeti vermeyeyim anacım bende geçmişi okuyamdımm canım benim patron izine çıkıyor demekkii ahhhhhhhhhhhhh bir patron olamdım ben
patronun yüzünü gören kim :))) genel müdür gidiyo tatile ben 8 yıldır aynı firmadayım 8 kara görmadim patronu :))) keşke senın gibi bir patronum olsa

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben size ne diyorum benim gebeliğim son bulmadan hepinizin göbişinde bebiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inşaallahhhhhhhh :Saruboceq:
senin kuzucukta ablaları olur :1hug:

hoşgeldin tatlım özetle herkes iyi bi sıkıntı yok sadece fatoşumuzun canı sıkkın biraz doktorun biri canını sıkmış

farklı bi durummm ıııııı sezen ilk tekmesini hissetmiş bebişinin

serpoş tüp bebk merkezi komite başkanı oldu :roflol:

bizde LPG kuyruğundayız :roflol: :roflol:

hepsi bu sanırım canımcım olumunekankayizsmile

bende çıkıyorum size iyi akşamlar öpüldünüz buyrunnnnnnnnn a.s. :1hug:

kızlar iyi akşamlar herkeze hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan yarın öğlene kadar toplantım var haberiniz olaaaaaa

fatoşşş takma canım yarın geçmişi okur yorum yaparım enişteme slm

tamam nihalim öpldünn özleyeceğiz seni canımmaklinialirimsmile

Hımmm ok benim kız Mısra olcak teyzesi:)))))))
Tabi işyerindeki arkadaşlarıma göre oğlum olacakmış,her geçen gün emin oluyorlar,yüzüm güzelleşmiş,rengide iyicene açılmış öle diyolar ben de dudaklarımı büzüyorum

aman Alalhımm bu yıl erkeke yılı bariii senin kızın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…