evet bugün yasinler var ....bneimde ney üflemem lazımm elimdeki kitabı bitirecem diye bişeycik yaptığım yok :bbo:
busecann bu ara bana ilhamlar geliyor akşamları hahahhahahahhahahahaaaa
busecan sen klomen ve çatlam iğnesi kullandınmı hiç canım
ne güzel okuma ilhamımı oku oku bizim içinde oku allah kabul etsin cnm
kız yok okumayla alaklı değil güncel ilhamlar geliyor .)))))))) mesal körler sağırlar birbirini ağırlar hhehehhehehhehheh:roflol:delikafadulden
evet bugün yasinler var ....bneimde ney üflemem lazımm elimdeki kitabı bitirecem diye bişeycik yaptığım yok :bbo:
canım bugün yasin okuyucamm nasipse ama yarın denize kendimi atacağım kızkardeşimin evine akşamları muhakak uğruyorum hvuzu var zaten ama girmiş değilim :)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elektirikler giitiii nerelrdesinizzzzz
arkadaş demekki klomen ve çatlama iğnesi tedavisii görmüş hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ya
serpil02507, fatosozel+, nurten36
merhaba kızlar ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2
fatocum loveli 10 gün yopk ma topicde jula yorumlar tatalım merak etme bizde lovenin staajerleryiz az buçuk çakat oldukk hele busecan bu dalda mastıır yapacak neredysee .))))))))))))))))))))))))))))))))))))
denize sordum fatoşcum
allah sabır versin valla burda da klıma bile yetersiz kaldı varyaa
kızlar eğer boşluyk bulabilrsenm akşam ki konu bir kadın çalışmalımı çalışmamamlımı :)))))))))))))))))))))))))))))
busecann bu ara bana ilhamlar geliyor akşamları hahahhahahahhahahahaaaa
ayyyyyyyy ney üflerken benide düşün tamammı boshayallersmile
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim.
İşyerinde çok zor giriyorum klübe,çoğunlukla engelli
Umarım hepinizin günü iyi geçmiştir.
Serpilim özledim valla seni ,ilk izinli günümde ziyaretine gelicem
kız bu dalda bende mastır yapsam faydasız anam ben iyice emin oldum artık ben hamile kalamıycam. bugün test sonuçlarını umut tüp bebek merkezine faxlamıştım. oradaki doktor aradı. hiiiiiiiiiiiiiiiç boşyere ordan oray savrulmayın dedi gidin ve direk tüp bebek yapın. testlerde olumsuz gördüğünüz bir şeymi var onu söyleyin dedim. testler benim için önemli değil dedi. 4 yıldır evli olup korunmasız ilişkiye giren bir çift bebeği olmuyorsa zaten sorun var demekmiş testler iyi bile çıksa. bunun sonucuda tüp bebekmiş. sinirim oynadı.
fatooo öylemi dediler bencede aslında çok haklılar neden tüp düşünmedin bence tüp olayını ertelemilsin hadi senide kışa allaım tüp programına zaten tüptede yenii gelişmeler var bence sende düşün ben düşünüyorum geç bile kaldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?