İyiyim busecim sen nasılsın?
fatoşcum bencede üzülme kışa kadar bekle olmazsa imkanın varsa yaptır canım dr her dediğide doğru değil allahın takdırı o bir tek dr bakmıycaksın aslında
mısracım hoşgeldin tatalım mucuxx belliki yoğunsun burda kızlarla toplu tüp seansına geçebiliriz .)))
busecan ama 4 yıldadad muhakak bir tüp denenmeliydi canım fatoo burayı atlamış ben olsam düşünürdüm canım 4 yıl az bir zamanda değil ama
mısracım hoşgeldin tatalım mucuxx belliki yoğunsun burda kızlarla toplu tüp seansına geçebiliriz .)))
ii cnm ne olsun aynı bebiş nasıl
Bebişşşş iyidir herhalde buse teyzesi,en son geçen cuma gördüm.Yarın 9 haftalık oluyormuşuz:)))Dr da birkaçgün daha büyük göründü bizim bebiş :)))
fatoşcum 6 sene sonra 10 sene sonra normal hamıle kalanlar nasıl kalıyo ya peki dr da paragözmüş benceeeeeeeeeeee
canım evet akşamları kötü olduğun için seni tlf aramıyorum aklım sende kaldıı gündüzde bein işimden dolayı pek rahat olmuyor gecececk sabrett canım sezenin bebbeğinin tekmeleri gibi senin tekmelemelerinide nasip edecek yaradanKuzularrrrrrrrrrrr ben çok iyiyim şu akşam gelen mide bulantısı ve uyku haricinde.
Hepinizi çokkkkkkkkk özlüyorum,topiğimize çok alışmışım giremeyince kendimi eksik hissediyorum
LPG limi abla :roflol: :roflol:
öhöh öhöh 5 yılı bitirip 6 ya dönenler var sırnaşık şey sırnaşık şey
canım evet akşamları kötü olduğun için seni tlf aramıyorum aklım sende kaldıı gündüzde bein işimden dolayı pek rahat olmuyor gecececk sabrett canım sezenin bebbeğinin tekmeleri gibi senin tekmelemelerinide nasip edecek yaradan
ebarraımmm ayyy lpg dede teknolojii süper olmuş reklamlarda izledim hadiii bu tüp olayında son teknolojilere denk geleceğiz galiba .)))
rabbim herşeyi en güzeliyle bilendir ......sen yinede moralini bozma canım ...kendinide kötü hissetme ,elbetteki tedavi için uğraşmak gerekir ama umutsuzda olmamak lazım
işte artık bunu duymaktan bile nefret ediyorumama sen çok gençsin bebeğim fatoyla benim zamana saat kavramlarımız sıkıntılı ondann yaniii şekerrrrrrrrrrrolumunekankayizsmilesempatiksalakcinni
sağol ebrar ma nedense bugün bütün imitlerim tükenmiş durumda. yani psikolojim ilk defa bugün bu kadar iflas etti
işte artık bunu duymaktan bile nefret ediyorum
sağol ebrar ma nedense bugün bütün imitlerim tükenmiş durumda. yani psikolojim ilk defa bugün bu kadar iflas etti
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben size ne diyorum benim gebeliğim son bulmadan hepinizin göbişinde bebiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hiçbir zaman ümitsiz olmak doğru değildir yaşam bazen bize çelme taksada yeniden kalkıp koşmak lazım hadi koşamadık diyelim ama yürümeyide bırakmamak gerek canım benimm :1hug:
unutmamk gerek kul BİTTİM dediğinde RABBİM YETTİM dermiş...... Bir karıncayı var eden rabbim bizlerede evlat sevgisini takdir edecektir ama zamanını saatini yanlızca o bilir ayrıca olmuyosa bile vardır ondada bi hayır diyebilmek gerek zor olsada ama asla ümitszilik içinde değil sabırla söylemek gerek bence :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?