Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoşcum bencede üzülme kışa kadar bekle olmazsa imkanın varsa yaptır canım dr her dediğide doğru değil allahın takdırı o bir tek dr bakmıycaksın aslında

busecan ama 4 yıldadad muhakak bir tüp denenmeliydi canım fatoo burayı atlamış ben olsam düşünürdüm canım 4 yıl az bir zamanda değil ama

Kuzularrrrrrrrrrrr ben çok iyiyim şu akşam gelen mide bulantısı ve uyku haricinde.
Hepinizi çokkkkkkkkk özlüyorum,topiğimize çok alışmışım giremeyince kendimi eksik hissediyorum

mısracım hoşgeldin tatalım mucuxx belliki yoğunsun burda kızlarla toplu tüp seansına geçebiliriz .)))

Şartlar elveriyorsa hiç beklemeyin canlarım.

Kuzularrrrrrrrrrrr ben çok iyiyim şu akşam gelen mide bulantısı ve uyku haricinde.
Hepinizi çokkkkkkkkk özlüyorum,topiğimize çok alışmışım giremeyince kendimi eksik hissediyorum
canım evet akşamları kötü olduğun için seni tlf aramıyorum aklım sende kaldıı gündüzde bein işimden dolayı pek rahat olmuyor gecececk sabrett canım sezenin bebbeğinin tekmeleri gibi senin tekmelemelerinide nasip edecek yaradan
LPG limi abla :roflol: :roflol:

ebarraımmm ayyy lpg dede teknolojii süper olmuş reklamlarda izledim hadiii bu tüp olayında son teknolojilere denk geleceğiz galiba .)))

desene çok teknolojik olacak bizim sıpalar :roflol:

rabbim herşeyi en güzeliyle bilendir ......sen yinede moralini bozma canım ...kendinide kötü hissetme ,elbetteki tedavi için uğraşmak gerekir ama umutsuzda olmamak lazım

sağol ebrar ma nedense bugün bütün imitlerim tükenmiş durumda. yani psikolojim ilk defa bugün bu kadar iflas etti

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben size ne diyorum benim gebeliğim son bulmadan hepinizin göbişinde bebiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

rachelgreen hoşgeldin ,ismin tv de izlediğim ünlü yemek programcısı rachel ı çağrıştırdı :))))))

sağol ebrar ma nedense bugün bütün imitlerim tükenmiş durumda. yani psikolojim ilk defa bugün bu kadar iflas etti

fatoooooooooooooooo umutsuuzluk asla ve asla yok hayatım kzı adamlar nerelerden sperm buluyorlar nerelerden yumurta oluşturuyorlar nasıl testler yapıyorlar olurmuu reaalist olmalıyız bebeğim birde bu tarz merkezler zaten hemen tüp olsun istiyorlar para kazanacaklar yakafamçokkarıştı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bu ne yaaa mahfoldum resmen kafam patladı yaa bide yarın sabah toplantım var genel mudur efendi izine gidiyomuşşşş aman defolsun yaaa geçmişi okuyamıyorum biri bana nolur özet geçsin ayy çok özledim sizi canlarım

hiçbir zaman ümitsiz olmak doğru değildir yaşam bazen bize çelme taksada yeniden kalkıp koşmak lazım hadi koşamadık diyelim ama yürümeyide bırakmamak gerek canım benimm :1hug:
unutmamk gerek kul BİTTİM dediğinde RABBİM YETTİM dermiş...... Bir karıncayı var eden rabbim bizlerede evlat sevgisini takdir edecektir ama zamanını saatini yanlızca o bilir ayrıca olmuyosa bile vardır ondada bi hayır diyebilmek gerek zor olsada ama asla ümitszilik içinde değil sabırla söylemek gerek bence :kedi:

süpersin evet işte bu:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…