Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

dur kız hemen sinirlenme o kadar zaten adamın canı istemiyorsa görev gibi yapmanızında bir esprisi yokki canım benim. yumurtlama günün ne zaman belirleyebildinizmi

dur kız hemen sinirlenme o kadar zaten adamın canı istemiyorsa görev gibi yapmanızında bir esprisi yokki canım benim. yumurtlama günün ne zaman belirleyebildinizmi

13. günlerde oluyo nomalde bende bişey demiyorum ama karı gibi reddetmesi hoş değil önemli günlerdeyim bıktım yaaa valla bıktım inan

günaydın kızlar

bugün hafta sonu için yazlığa gidiyoruz inşallah hava güzel olur da yüzeriz bol bol..

günaydın canım nasılsın
hayırlı cumalar hepinize kızlar....
sanada hayırlı cumalar canım
kılzra bende 5 yasin okudum ekliyorum
ağzına sağlık canım allah kabull etsin
KUMSAL senin adet günün ne zamandı. yumurta çatladıktan sonra bugün 12.günün galiba
canım pazartesi yada salı bekliyorum ben

canım benim dur hemen sinirlenme verdiği cevap hoş değil belki ama gerçekten iyi değildir belki öyle boşuycam falan deme busemmmmopuyorumnanaktan

fatoşcum canım inşalalh ikimizin ayı olur canım galiba bu ay bekleyen ikimiz varız

galiba ikimiz kaldık bu ay sadece hayırlısı bakalım. bende en son salı günü gibi regl olmam lazım. inşallah olmayız

günaydın kızlar

bugün hafta sonu için yazlığa gidiyoruz inşallah hava güzel olur da yüzeriz bol bol..

günaydın canım ooooooooooooh sefan olsun git iyice dinlen.

13. günlerde oluyo nomalde bende bişey demiyorum ama karı gibi reddetmesi hoş değil önemli günlerdeyim bıktım yaaa valla bıktım inan

buse haklısın ama birtaem sen bu günlerde çok takıntılı oluyorsun. biraz yaşamı oluruna bırak bebeğim. belkide adam senin takıntılı hallerinden hoşlanmıyordur o yüzden isteği filan kaçıyordur.

aman kumsalcım ya lanet inat istediği şeyleri yapar bi çaba harcamadı ya sinir ediyo beni bu ara gene hep ben mı vercem bişeylerin çabasını bıktırır bu insanı yeter kaç kere konuş konuş insan dediğin bir kerede anlar tam sopalık klava:

AMİNNNC ANIM İNŞALLAH OLMAYIZ İNŞALLAHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
istanbullular bulunduğunuz semtlerde hava nasıl. kağıthane bol güneşli ve çooooooooook sıcaaaaaaaaak
BULUTLU VE HAFİF RÜZGARLI AMA SICAK
CANIM BENİM ÜZÜLME YA BİR SIKINTISI VARDIR BELKİ TEK TARAFLI MÜCADELE ZOR OLUYORTABİ AMA BUNU KONUŞMANIZ LAZIM İYİCE SONUÇTA BU İŞİ TEK BAŞIMIZA YAPMIYORUZ

herkese günaydın evet geçmişe baktım biraz canım nasılsın ?

busecan günaydın canım sen nasılsın ?

herkese günaydın evet geçmişe baktım biraz canım nasılsın ?

busecan günaydın canım sen nasılsın ?

ii diyelim ii olsun cnm senn

bizi germiyorsun tatlım. ama lütfen sakinleş. zaten bizim en büyük düşmanımız stres sende biliyorsun bunu

haklısında bazı davranışlar beni anında geriyo tanı artık dimi beni ben nasıl ödün veriyosam sende yapmalısın evlilik bu yürümez yoksa erkeklerden bazen nefret ediyorum inan

aman fatoş yaaa konuş konuş uyuz bugün sinirliyim ona çok ondan neyse sizide germiyim

bizdede olur aynı şey canım hiççç kafana takma bi ara ben de çok takardım hatta bu adam istemiyosa acaba başka şeylermi yapıyorki diye düşünürdüm başkasımı filan varki diye insanoğlu işte aklına herşey geliyor

ama şunu net söyleyebilirimki tatlım sen biraz geri dur önemseme naz yap filan bu sefer o sana ısrar edecektir,hani derlerya kaçan kovalanır diye sanırım bu alandada geçerli kaydirigubbakcemile3...tecrübeyle sabitttir olumunekankayizsmile

bak buse tecrübe ne de güzel konuşuyor ebrar haklı bence ona kulak ver tatlım

ama evlilik böyle bir şey iste erkekler hiç bir zaman fedakarlık yapmazlar canım

tşk ederim iyiyim a.s.
Bende bu sabah hayıta başladım
bakalım nolcak

hayırlara vesile olur inşallah canım şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…