Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşallah
belki benim için erken çünkü bizim 2.denememizdi
ama zararı yoksa denemekten ne çıkar dedim aldım dün akşam
bu sabah bismillah dedim başladım

öyle tatlım kullanan arkadaşlar hep fayda gördü umarım sizin içinde iyi olur ama 2. deneme zaten erken kendine fazlada stres yapmada oluşuna bırak bence :1hug:

birde sormak istediğim bişey var müsadenizle çünkü bilmiyorum bu hayıt işini henüz
aldığımız yerdeki adam balla tatlandırıp içilebilir dedi birde
su kaynadıktan sonra mı içine atacağım tohumları yoksa suyla beraber kaynatacakmıyım

öyle tatlım kullanan arkadaşlar hep fayda gördü umarım sizin içinde iyi olur ama 2. deneme zaten erken kendine fazlada stres yapmada oluşuna bırak bence :1hug:

zaten bu ay karar aldım -ki inş.uygulayabilirm :)))
hiç hesap kitap yapmayacam
bu ayda böyle deneyelim

benim endişem acaba myom ameliyatından sonra bir problem olur mu
doktor bir problem yok dedi ama inş.öyledir :Saruboceq:

işte tatlım sorun yok dendiyse sende fazla takıntı yapma dua et hayırlısıyla bebişin gelir inş. :Saruboceq:

işte tatlım sorun yok dendiyse sende fazla takıntı yapma dua et hayırlısıyla bebişin gelir inş. :Saruboceq:

çok takıntılı değilim
zamanı henüz gelmedi diyorum
rabbim hayırlı zamanı biliyor zaten hiç şüphem yok opuyorumnanaktan

BEN BİR KUPA SUYU KAYNATIYORUM HAYIT TOHUMLARINI HAVANDA EZİP DEMLİYORUM CANIM SUYLA BERABER KAYNATMIYORUMM BEN
ŞİFA OLSUN CANIM İNŞALALH EN KISA ZAMANDA BEKLETMEDEN GELİR MELEĞİNopuyorumnanaktan

selam hoşgeldin cnım nasılsın

günaydın ebrarsım nasılsın canım

günaydın iyiyim canım sen nasılsın ? a.s.

ebrarcım sen dr.kontrolünde misin
yada daha önce gittiysen hangi doktora gittin

tatlım ben 2 sene önce hikmet karabacağa gitmiştim ,geçen sene de Ali acar a gittim tahlillerim temiz olunca bi dahada gitmedim canım ...ama hangisi dersen Ali acar derim bildiğim için ama Kızılay hastahanesinde Mustafa Ulusoy var arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı ve çok iyi ilgilendiğini söylüyor bizde orayı düşünüyoruz

iyiyiz canım sen nasılsın ? a.s.

benimde ameliyatımı ali acar yaptı ve onun hakkında tek olumsuz şey duymadım

benimde ameliyatımı ali acar yaptı ve onun hakkında tek olumsuz şey duymadım

bende öyle olumsuz bişey duymadımda ali acar meram tıpta ve tüp bebek yapıldığında tıpta yapıyor ve maalesef devlet hastahaneleri hemşireler daha sert oluyor sanırım bi akrabamız vardı yumurta toplama işlemini vs. hep bayıltmadan yapmışlar dehşet acı yaşamış ama özelde herşeyi anesteziyle yapınca fazla bişey hissetmiyosun birazda korkudan sanırım benimki ondan kızılayı düşünüyorum bilmiyorumkismile ama nasip bakalım zman yinede son anda değişebilir herşey hayırlısı neyse o olsun hakkmızda :Saruboceq:

siz tüp bebek mi düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…