- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
günaydın canım hayırlısı olsun bakalım a.s.
faydasını görürsün inş.
hayırlara vesile olur inşallah canım şifa olsun
inşallah
belki benim için erken çünkü bizim 2.denememizdi
ama zararı yoksa denemekten ne çıkar dedim aldım dün akşam
bu sabah bismillah dedim başladım
öyle tatlım kullanan arkadaşlar hep fayda gördü umarım sizin içinde iyi olur ama 2. deneme zaten erken kendine fazlada stres yapmada oluşuna bırak bence :1hug:
zaten bu ay karar aldım -ki inş.uygulayabilirm :)))
hiç hesap kitap yapmayacam
bu ayda böyle deneyelim
benim endişem acaba myom ameliyatından sonra bir problem olur mu
doktor bir problem yok dedi ama inş.öyledir :Saruboceq:
selam hoşgeldin cnım nasılsınslm herkeseeee opuyorumnanaktan
herkese günaydın evet geçmişe baktım biraz canım nasılsın ?
Busecan günaydın canım sen nasılsın ?
işte tatlım sorun yok dendiyse sende fazla takıntı yapma dua et hayırlısıyla bebişin gelir inş. :Saruboceq:
selam hoşgeldin cnım nasılsın
günaydın ebrarsım nasılsın canım
birde sormak istediğim bişey var müsadenizle çünkü bilmiyorum bu hayıt işini henüz
aldığımız yerdeki adam balla tatlandırıp içilebilir dedi birde
su kaynadıktan sonra mı içine atacağım tohumları yoksa suyla beraber kaynatacakmıyım
BEN BİR KUPA SUYU KAYNATIYORUM HAYIT TOHUMLARINI HAVANDA EZİP DEMLİYORUM CANIM SUYLA BERABER KAYNATMIYORUMM BEN
ŞİFA OLSUN CANIM İNŞALALH EN KISA ZAMANDA BEKLETMEDEN GELİR MELEĞİNopuyorumnanaktan
selam hoşgeldin cnım nasılsın
günaydın ebrarsım nasılsın canım
ebrarcım sen dr.kontrolünde misin
yada daha önce gittiysen hangi doktora gittin
Herkes iyi mi?
tatlım ben 2 sene önce hikmet karabacağa gitmiştim ,geçen sene de Ali acar a gittim tahlillerim temiz olunca bi dahada gitmedim canım ...ama hangisi dersen Ali acar derim bildiğim için ama Kızılay hastahanesinde Mustafa Ulusoy var arkadaşım orda tüp bebek yaptırdı ve çok iyi ilgilendiğini söylüyor bizde orayı düşünüyoruz
Herkes iyi mi?
benimde ameliyatımı ali acar yaptı ve onun hakkında tek olumsuz şey duymadım
bende öyle olumsuz bişey duymadımda ali acar meram tıpta ve tüp bebek yapıldığında tıpta yapıyor ve maalesef devlet hastahaneleri hemşireler daha sert oluyor sanırım bi akrabamız vardı yumurta toplama işlemini vs. hep bayıltmadan yapmışlar dehşet acı yaşamış ama özelde herşeyi anesteziyle yapınca fazla bişey hissetmiyosun birazda korkudan sanırım benimki ondan kızılayı düşünüyorum bilmiyorumkismile ama nasip bakalım zman yinede son anda değişebilir herşey hayırlısı neyse o olsun hakkmızda :Saruboceq:
hoşgeldin kış gelini :1hug:
ve de kış annesi olacaksın allah izniyle :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?