Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Zeytin kuzum nasılsınız?
Birşey soracağım sana şimdi dr çok kilo aldım diye elevit i bıraktırdı.Benimde içim çok rahat değil,folic plus mı içsem diye düşünüyorum?
Sen ilk 3 ay ne kullanmıştın?

Daha önceden sorduysam kusura bakma hatırlayamadım cnm

busecan kuzum çokmu sinirliisn oyy kıyamam bende yumurtlama dönemlerinde eşimden kaçıyordum garip bir huy oluşuyordu bende canımm ya garip sendurumduu bende çözemiyordum bu işli anlamış değilim azıcık sakinleş belki o sana şaka yapıyordurr belkide çocuk için hazır değildir belkide korkuları vardır ne dersin

sezenim haftasonu yüzecek demkkii bizim yakışıklı yüzücümüz süperr iyi tatailler canlarım şeftalimi yedim yedim bitirdimmm

yok ya hazırım diyo istiyorum diye geçen ay kavga ettik ya anlattım yorgun ken yapamazzz beyfendi ama günlerim var onları kaçıramam yorgunda olsan gayret etcen yaaa uyuz heriff kızgınım ona bugün ben :dilcikar:

yok ya hazırım diyo istiyorum diye geçen ay kavga ettik ya anlattım yorgun ken yapamazzz beyfendi ama günlerim var onları kaçıramam yorgunda olsan gayret etcen yaaa uyuz heriff kızgınım ona bugün ben :dilcikar:

canım bence haklsın hemde sonuna kadar sana hak veriyorum ben yani o günlerde yorgunm olmasın ya

canım bence haklsın hemde sonuna kadar sana hak veriyorum ben yani o günlerde yorgunm olmasın ya

yanı o günlerde yapmasın bari
mide misfirim olcak zaten pazara kadar nanay inş bu ay denk gelir böyle giderse ömür boyu gelmeyecek bence
busecan kızlar nerelerdeler hiçbiri yok herkes yoğun yada herkesler gerginmi

valla burdaydılar ama bilmiyoırum işi var herkesin galiba

tualina mesajını aldım kuzu bende okuyamdım 5 tane okuyabildim ( neyse haftaya yaprız canım sıkma caını tamamııı

kumsal ben ateş ölçmeyi bıraktım ama benden böyle yumurtlama döneminde ki gibibb şefafaf akıntı var acaba o rakii temizledimi içimi yada şu limonata karışımı işemi yaıyor şaşırdım kaldım yarın ve ertesi gün içicem sonra artık içmeyeceğim bu ayı bekleyecğimm garipp eğer gerçekten bu işe yararsa hemen sizlerer şişlere koyup yolayacağım

belenay...............16
nihal....................58
serpil.................176
Kumsal--------------18
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............42
efnanim..............41
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................26
tualina....................4
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

TOPLAM.............. 452doğruysa kızlar herkes kontrol etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…