Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

arkadaşlar bir kısmınız sanırım dünkü hastane de bir doktorla telefondayaptığım görüşmeden sanırım haberdarsınız. bugün başka bir hastanedeki bir bayan doktorla görüştüm. tahlil sonuçlarımı ve eşimin sperm tahlili sonuçlarını faxladım. bana ne dedi biliyormusunuz. sizin hiç bir sorununuz yok tedavi olmak için. ancak eşinizin hareketli sperm sayısı az o yüzden hamile kalamıyorsunuz dedi ve ben sabahtan beri şoktayım. bunu eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum şaşırdım kaldım

offffffffffffffffffff al başa belaaaaaa işte anlat anlatabilrsenn acele etmeden düşünmeliyiz bir fikir üretmeliyiz

offffffffffffffffffff al başa belaaaaaa işte anlat anlatabilrsenn acele etmeden düşünmeliyiz bir fikir üretmeliyiz
ooooooooooooof ya ooooooooooooof bende sabahtan beri düşünüyorum. geçenlerdede bana eşim diyorki fatoş ben çocuk filan istemiyorum sen bana yetersin. üzme kendini çocuğum olmuyor diye. daha doktora filan gitmiyorsun. sen allahın işine çok karışıyorsun diyor bana yaaaaaaaaa. ben şimdi çocuğum olmuyor diye beni teselli eden adama nasıl söylerim senin swperm hareketliliğin azmış diye

Fatoş direkt söyleyeceksin cnm bunda ne var ki.Dr lar bize nasıl söylüyorsa ,sende eşine öyle söyleyeceksin.Ayrıca bence sevinmelisiniz sorunun ne olduğu ortaya çıktığı için.
Hemen keçiboynuzu kürü uygulayın cnm

hadi ya canım üzüldüm nasıl söylenirki bence birlikte doktora gidin o söylesin hayatım

aslında açıkca eşinle konuş ben anne olmak istiyorum bununla ilgili kendi çapımda araştırmalar yapıyorum ama iyi ama kötü benim şuanki pskolojim bu ısrarrala anne olmayı arzu ediyorum senide baba yapmak istiyorum herhangi bir araştırmadad böyle bir açıklamaya maruz kaldım şimdi bu benim beynimde soru işareti oluşturdu senin fikrini almak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum de direk net dolaabaçsız bence fatoooo ben böyle yapardımm kii eşime yapıyorumda

nihalll senin ateşin neden düşmüş 36.6 36.6 sonra 36.4 36.4 olmuş şşaırdımm buna
??? bilmem ki

fatoşcum aynısı bana da olduya sonuçları eşimin testini daha önce bir prof iki dr görmüştü sorun yok demişlerdi son dr ye gittiğimde adam morfolojik değer diye bişi testte onu düşük buldu nasıl olur daha önce sorun yok dediler dedim ben bilmem bana göre düşük dedi yeni test istedi yarın sabah eşim yeni test yaptıracak

canım olabilr yani bir dr la kalamamak lazım buda bunu gösteriyor demektir

kızlar çok yorgunum yoğun bir gündü
bugün benim doğum günümm

aaaaaaaa kız bu şimdimi söylenir :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: doğum günün kutlu olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hayırlı, sağlıklı, mutlulukla dolu koskocamaaaaaaaaaan bir ömrün olsun bebişlerinle inşallah :teytey: :teytey: :teytey:

evet onu bende düşündüm akşam eve giderken alıcam

hadi ya canım üzüldüm nasıl söylenirki bence birlikte doktora gidin o söylesin hayatım

oda aklıma gelmedi değil yani

kız üzülürüm direk öyle yüzüne söyleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…