canım benim çok teşekkür ederim aşk olsun hiç önemli değil canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün ben bile unuttum yoğunluktankumsal geçen gun yazıştığımızda aklımdaydı inan çok yoğundum unuttum canımmm
iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Canımmmmmmmm doğum günün kutlu olsun en yakın zamanda eviniz bebiş kahkahasıyla dolsun
olabilir canım aman salla gitsin ateşi falan ateş işini çokta sevmedim zaten kafa yoruyoruz boşa ama meraklıyım ondan galiba :)))))))canım olabilr yani bir dr la kalamamak lazım buda bunu gösteriyor demektir
olabilir canım aman salla gitsin ateşi falan ateş işini çokta sevmedim zaten kafa yoruyoruz boşa ama meraklıyım ondan galiba :)))))))
dr leri sorma ya 1 prof 2 dr üçününu al biribire vur şok şok şok ya 3 senedir böyle ise tedavi oludu adam dime ama
kız hangi ateş işini sevmedinizateş işini bende pek sevmedim( banada çok itici geliyorr olumunekankayizsmileohaoldumsmile
Tabi gösteririm Serpil cim ama ben senin o dr la tanışmanı istiyorum
inşallah canım inşalalh hem doğum günüm hemde yıldönümü umarım gelir annesine en değerli hediyeyi veririr allahım bu mutluluğu ben dahil burdaki bütün arkadaşlarıma yaşat:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kumsall inşalalhh doğum günü hediyen olur bu bebek canımm
aaaaaaaa kız bu şimdimi söylenir :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: doğum günün kutlu olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hayırlı, sağlıklı, mutlulukla dolu koskocamaaaaaaaaaan bir ömrün olsun bebişlerinle inşallah :teytey: :teytey: :teytey:
evet onu bende düşündüm akşam eve giderken alıcam
oda aklıma gelmedi değil yani
kız üzülürüm direk öyle yüzüne söyleyince
mısracım serpile şimdi faxladım cnmTabi gösteririm Serpil cim ama ben senin o dr la tanışmanı istiyorum
bana bir randevu alırmıısn o zaman bu arada ne teknolojik hatunlarız testler şuan elime geçiyor hahhahhhahahahhahaaa yani oturduğumuz yerde dünyayaı döndürüyoruz vayyyyyyyyyyyyyyyyyy bizeeeeeeeeeeeeeeeeeee helalal bizeeeeeeeeee uçanla kaçan kurtulmazz vallhiii
amaaaaaaaaaan onuda zaten geyik olsun diye yapıyoruz. yumurtlama zamanını belli ediyor tamam ama hamilelik için bence o yöntem değilAteş ölçme işidir Fatoş
ayyy şöyle kumsalla ik,i kıvırtayımmmm doğum günüü şerefinee
amaaaaaaaaaan onuda zaten geyik olsun diye yapıyoruz. yumurtlama zamanını belli ediyor tamam ama hamilelik için bence o yöntem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?