kaç gündür yemek yiyemiyorum midem bulanıyo ve yemek kokusu bugün daha da midemi bulandırdı adet olmasam şüphelencem ama üşüttüm galibaaa yada sıcaklardan
kumsal senin regl az kaldı fatoşunda dimi inş güzel haberler alırız sizden
sağol cnmgeçmiş olsun buseciğim...aman dikkat et kendine...
sağol canımGeçmiş olsun buse
evet canım az kaldı pazartesi bekliyorum ben hayırlısı inşalah gelmez fatoşla birlikte güzel kapatırız bu ayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımmmm küsmeÖfff pöfff kırk yılda bir müsait oldum konuşmuyorsunuz ben de didiyom işte küstümmmmafoldumben
Öfff pöfff kırk yılda bir müsait oldum konuşmuyorsunuz ben de didiyom işte küstümmmmafoldumben
Öfff pöfff kırk yılda bir müsait oldum konuşmuyorsunuz ben de didiyom işte küstümmmmafoldumben
kaç gündür yemek yiyemiyorum midem bulanıyo ve yemek kokusu bugün daha da midemi bulandırdı adet olmasam şüphelencem ama üşüttüm galibaaa yada sıcaklardan
ayenen fatoşcum bende öyle ara ara girip çıkıyorum :))))
bak ben hiç bilmem yumurtlama zamanı adet zamanı filan. yumurtlama zamanı biraz sancılı geçiyor son zamanlarda hepsi o kadar. sen yine şanslısın bana göre en azından yumurtlama zamanını hissedebiliyorsunewt fatoş keyfim yok ama dikkat ediyoprum yumurtlama dönemleri böyle oluyorum bennnnn
bak ben hiç bilmem yumurtlama zamanı adet zamanı filan. yumurtlama zamanı biraz sancılı geçiyor son zamanlarda hepsi o kadar. sen yine şanslısın bana göre en azından yumurtlama zamanını hissedebiliyorsun
EVLILIK
Bir isadami tavernaya girer, bara oturur ve bir duble martini siparis eder. Içkisini bitirdikten sonra, gömleginin cebine bir göz atar, ardindan barmene bir duble martini daha hazirlamasini söyler. Bunu da bitirince yine gömleginin cebine bir göz atar, sonra barmene dönüp bir duble daha martini siparisi verir.
Barmen; "Bakin bayim, size bütün bir gece boyunca martini getirebilirim. Fakat, bardagi her doldurmami istemenizden önce niçin gömleginizin cebine baktiginizi söylemek zorundasiniz. " deyince adam cevap verir; "Karimin fotografina bakiyorum. Ne zaman gözüme güzel gözükecek, iste o zaman eve gitme zamani gelmis olacak."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?