Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Öfff pöfff kırk yılda bir müsait oldum konuşmuyorsunuz ben de didiyom işte küstümmmmafoldumben

Öfff pöfff kırk yılda bir müsait oldum konuşmuyorsunuz ben de didiyom işte küstümmmmafoldumben

küsmee nasıl gidiyorr hamılelik ya ben daha 2 kere çalıştım yumurtlamada olmadı ama cmt pazar inş çalışırz yada bu gece kaçırmam inş yaaa

küsmeeeeeee ne olur walla çok yoğunum ölcem zaten yaaaaaaaa. hem yoğunluk, hem stres, sıcaklar ayrı bir dert ooooooooooooooof offfffffffff

kaç gündür yemek yiyemiyorum midem bulanıyo ve yemek kokusu bugün daha da midemi bulandırdı adet olmasam şüphelencem ama üşüttüm galibaaa yada sıcaklardan

geçmiş olsun kendine dikkat et bu aralar ayaklarını üşütmemeye çalış lütfen

ayenen fatoşcum bende öyle ara ara girip çıkıyorum :))))

sorma nihalim çok fena yoğun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ewt fatoş keyfim yok ama dikkat ediyoprum yumurtlama dönemleri böyle oluyorum bennnnn
bak ben hiç bilmem yumurtlama zamanı adet zamanı filan. yumurtlama zamanı biraz sancılı geçiyor son zamanlarda hepsi o kadar. sen yine şanslısın bana göre en azından yumurtlama zamanını hissedebiliyorsun

bak ben hiç bilmem yumurtlama zamanı adet zamanı filan. yumurtlama zamanı biraz sancılı geçiyor son zamanlarda hepsi o kadar. sen yine şanslısın bana göre en azından yumurtlama zamanını hissedebiliyorsun

ewt kasık ağrım oluyo vs. anlıyorum zaman geçmiyo ya off sıkıldım yaa

EVLILIK

Bir isadami tavernaya girer, bara oturur ve bir duble martini siparis eder. Içkisini bitirdikten sonra, gömleginin cebine bir göz atar, ardindan barmene bir duble martini daha hazirlamasini söyler. Bunu da bitirince yine gömleginin cebine bir göz atar, sonra barmene dönüp bir duble daha martini siparisi verir.

Barmen; "Bakin bayim, size bütün bir gece boyunca martini getirebilirim. Fakat, bardagi her doldurmami istemenizden önce niçin gömleginizin cebine baktiginizi söylemek zorundasiniz. " deyince adam cevap verir; "Karimin fotografina bakiyorum. Ne zaman gözüme güzel gözükecek, iste o zaman eve gitme zamani gelmis olacak."

:roflol:
naniknanik:roflol:naniknanik süperr geldi işte :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…