oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bizde seni seviyoruz canımmmmmmmmmmsositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_coolsm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun sizi çok ma çok seviyorum gerçektenopuyorumnanaktan
mısra bir dilim alayım hemennnnnnn
fatoş morfolojik değerde ne yazıyo canım
çok teşekkür ederim mısrammmmmmmmmmmmKUMSALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Tabi ki canlarım hepiniz alın pastadan ama en büyük dilim KUMSAL ın.
Kendi elcığazımla yaptım afiyet olsun.
Bu arada 1 haftadır canımın istediği şeylerden biridemuzlu rulo pasta:))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
fatoş tarayıp mail atabilirmisinkız morfolojik değer filan yok burada
Ayyy mumları unutmuşum
bizde seni çoooooooooooooook seviyoruz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_coolsm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun sizi çok ma çok seviyorum gerçektenopuyorumnanaktan
dilek tutttttttttttttttttttttttttttttttttt bende foto çekeyim hadi kızlar gulumseyinAyyy mumları unutmuşum
mısraaaaaaaaaa bir harikasınn kumsalllllllllllllllllllllllllll dileğini tuttt
sen varya küçük anne sen süpersiiiiiiiiiiiiiiiin yaAyyy mumları unutmuşum
taratamam çünkü yazıcım bozuk zıkkımın kökü. ancak fax geçebilirimfatoş tarayıp mail atabilirmisin
ben yaşadım sanki bu anı gerçek gibi süperizzzzzzzzzzzzzzzzay kızlar inanın şuan sizinle birlikte olmak isterdim hem de çokkkkkkkkkkkkkk
üzme kendini gülüm bak hep birlikteyiz. yüzümüzü görmek bile önemli değil bizler için. kızlaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çok seviyorumay kızlar inanın şuan sizinle birlikte olmak isterdim hem de çokkkkkkkkkkkkkk
canım bizim fakslar otomatık ekrana düşünüyo yani genel mudur ekranından onun asistanı dağıtıyo şimdi meraklanır anlamam :)))))))))))taratamam çünkü yazıcım bozuk zıkkımın kökü. ancak fax geçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?