ben yaşadım sanki bu anı gerçek gibi süperizzzzzzzzzzzzzzzz
aaa hadi bakalım bebişler geliyor ayak seslerini duydum alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
aaa hadi bakalım bebişler geliyor ayak seslerini duydum alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım bizim fakslar otomatık ekrana düşünüyo yani genel mudur ekranından onun asistanı dağıtıyo şimdi meraklanır anlamam :)))))))))))
:))) aynen fatoş laf aramızda salak zaten yapar mı yapar :)))))))))))99ağzın baaaaaaaaaaaaaal yesin pekmez yesin senin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
birde asistan götürüp genel müdürün masasına bırakırmış. lan görmeyen bir genel müdür kalmıştı zaten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geldinmi ebrarcım hadi azıcık ta senle döneyim yanlız kalma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:oy oyy kumsalımın doğum günüymüş bugün zemuszemus
canımm rabbim hayırlı,sağlıklı sıhhatli ve güzel bi evlatla uzun ömürler versin canımmm :asigim:
pastalar yenmiş bari halaya yetişeyim bende
:teytey: :teytey: :teytey:
ebrararra hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhhhhhhhh bugün bedavaa kıvırtıyorumm yandannnnnnnnnnnnnnnn partii iyi geldii hadi içelimm güzelleşelimmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlarr hariaksınız vallhiiii bayılıyorum sizee busecan nerelerde diğer kızlar nerelerde ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
:dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
çıkmadan iki döneyim bari :roflol: :roflol:
geldinmi ebrarcım hadi azıcık ta senle döneyim yanlız kalma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hadşiiiii lelellelelellellele lşle yar hadiiii lelelelelel yarrrrrrrrrrr hadiii lellelelellelellele yar hadiillelellelelelleelele yarr ohhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnn kumsall döktür yandannnnnnnnnnnnnnnnn ohhhh lellelelel yar hadiilellel yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
süperrrrrrrrrrrr aminnn inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İŞTE MELEKLERİMİZZZZ UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHHHH
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnvavavvavvvvvvvv vavvavvvvvvvvvvvvvvvvvv önce kumsala araksından fatoooya sonar biz e konsunn vavavvvav
oy oyy kumsalımın doğum günüymüş bugün zemuszemus
canımm rabbim hayırlı,sağlıklı sıhhatli ve güzel bi evlatla uzun ömürler versin canımmm :asigim:
pastalar yenmiş bari halaya yetişeyim bende
:teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
dönelim fıstığım dönelimm
hayırlı sağlıklı uzun yaşa kumsalcımmmmmmmmm : a.s. a.s. a.s.
ebararım ne güzel bir güll vavav harikaaa ayy ben becermiyorum benim yerimede bir hediye paketi yapsaydıni( teknolojik özürlü hatunum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?