Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaa hadi bakalım bebişler geliyor ayak seslerini duydumalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadşiiiii lelellelelellellele lşle yar hadiiii lelelelelel yarrrrrrrrrrr hadiii lellelelellelellele yar hadiillelellelelelleelele yarr ohhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnn kumsall döktür yandannnnnnnnnnnnnnnnn ohhhh lellelelel yar hadiilellel yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aaa hadi bakalım bebişler geliyor ayak seslerini duydumalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ağzın baaaaaaaaaaaaaal yesin pekmez yesin senin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım bizim fakslar otomatık ekrana düşünüyo yani genel mudur ekranından onun asistanı dağıtıyo şimdi meraklanır anlamam :)))))))))))

birde asistan götürüp genel müdürün masasına bırakırmış. lan görmeyen bir genel müdür kalmıştı zaten :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ebrararra hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhhhhhhhh bugün bedavaa kıvırtıyorumm yandannnnnnnnnnnnnnnn partii iyi geldii hadi içelimm güzelleşelimmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnvavavvavvvvvvvv vavvavvvvvvvvvvvvvvvvvv önce kumsala araksından fatoooya sonar biz e konsunn vavavvvav

:))) aynen fatoş laf aramızda salak zaten yapar mı yapar :)))))))))))99

oy oyy kumsalımın doğum günüymüş bugün zemuszemus

canımm rabbim hayırlı,sağlıklı sıhhatli ve güzel bi evlatla uzun ömürler versin canımmm :asigim:

pastalar yenmiş bari halaya yetişeyim bende

:teytey: :teytey: :teytey:

kızlarr hariaksınız vallhiiii bayılıyorum sizee busecan nerelerde diğer kızlar nerelerde ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

geldinmi ebrarcım hadi azıcık ta senle döneyim yanlız kalma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ebrararra hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhhhhhhhh bugün bedavaa kıvırtıyorumm yandannnnnnnnnnnnnnnn partii iyi geldii hadi içelimm güzelleşelimmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

:dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

çıkmadan iki döneyim bari :roflol: :roflol:

ebararım ne güzel bir güll vavav harikaaa ayy ben becermiyorum benim yerimede bir hediye paketi yapsaydıni ( teknolojik özürlü hatunum ben ya

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

:dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

çıkmadan iki döneyim bari :roflol: :roflol:

senasımmız harikaa fena alışkanlık yaptıı iki dön tabiiii arkadşının doğum günüz sen dönmeyeince benmi döneceğim laelaelaelaelae

geldinmi ebrarcım hadi azıcık ta senle döneyim yanlız kalma :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

dönelim fıstığım dönelimm

hayırlı sağlıklı uzun yaşa kumsalcımmmmmmmmm : a.s. a.s. a.s.

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
İŞTE MELEKLERİMİZZZZ UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHHHH

süperrrrrrrrrrrr aminnn inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnvavavvavvvvvvvv vavvavvvvvvvvvvvvvvvvvv önce kumsala araksından fatoooya sonar biz e konsunn vavavvvav
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

canım benim çok teşekkür ederim aminnnnnnn inşallahhhhhhhhh ebrarım hepinize inşallah
sanada ayırdık kuzum değilmi mısracımmmŞeniz

ebararım ne güzel bir güll vavav harikaaa ayy ben becermiyorum benim yerimede bir hediye paketi yapsaydıni ( teknolojik özürlü hatunum ben ya

serpoştan kumsalına (buda gelinin ablasından gibi oldu :roflol:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…