Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507 kullanıcısından alıntı
belenay...............16
nihal....................58
serpil.................176
Kumsal--------------18
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............42
efnanim..............41
?
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............7
ebrar42................20
fatoözel.................26
tualina....................4
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

TOPLAM.............. 447doğruysa kızlar herkes kontrol etsin

kızlarr benim çocuk maceram bitmiştir artık duyurulur ama hep burada olacağım sizi hiç yalnız bırakmayacağım bebeişlerimm :)))

kızlarr benim çocuk maceram bitmiştir artık duyurulur ama hep burada olacağım sizi hiç yalnız bırakmayacağım bebeişlerimm :)))

hayırdır neler oluyor

kızlar nerelerdesiniz canlarımmm benimm

burdayım tatlııııııııııııııııııım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr canlarım ciğerlerim kuuz sarmalarımnmmm :)))))

günaydın balıııııııııııııııııııııııııım

kızlar dün akşam eşime söyledim. önce bir tuhaf oldu sonra dediki tamam fatoş ne gerekiyorsa yaparız.

mısracım iki çocuklu adamla evlelişk yaparsan sorun çok olur sepet havasıı çektimm olmuyor tatalım götüremiyorum aşırıı kıskançlık krizlerini günden güne abartıı dini hallerini boğuldumm çocuk falan istemiyorum en azındann bu adamdan istemiyorum artıkk

ya abartıyor herşeyi artıkk halen daha ev bakılacakk helendaha ev taşınacakk ayyy bıktımmmmmmmmmmmmm bıktım ya yok niye kapı açık yok cam niye açık yokk niye böyle giyiniyorsunn vs vs vs amannnnnnnnnn birde elma bahçelri varya köye gidilecek bahçe için ee emalum ben gidemiyorum bu ne yanii amannn baygınlık gelid bana her ayy sıkıntıı istemiyorum ben çocuk için evlenmiştim onunda sıkıntısını yaşayacaksam ne derdim olur zatenn gergindimm çekemeyeceğim artık bu evlilik bana hiç yaramadı dün tapudakiler diyorkii serpşil gezerken yer yerinden oynardıı şimidii paçozz b u adam yaramadı diyorlar

canım harikaaaaaaaaa bu vallhii harika tatalımm süperr hemen ne gerekirse yapın zaten bu ara senin günlerişnn inşllhhh inialşşhhhhhhhhhhhhhhhh bebeşin gelirr

neeeeeeeeeeeeeee saçmalama sen aşıktın adama oda sana

canım benim yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…