Nihalll bebiş var :)))
demekkii nihalin kız olacakk :)))) asena yada didem dedikya .)))))))
kızlarr benim çocuk maceram bitmiştir artık duyurulur ama hep burada olacağım sizi hiç yalnız bırakmayacağım bebeişlerimm :)))
kızlar nerelerdesiniz canlarımmm benimm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr canlarım ciğerlerim kuuz sarmalarımnmmm :)))))
selam ama açıklayacakmısın şu yazdığınıoooooooooooooooooo kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrrrrrr mısra hanımm fatooo hanımmmmmmmmmmmmmmm
hayırdır neler oluyor
burdayım tatlııııııııııııııııııım
günaydın balıııııııııııııııııııııııııım
kızlar dün akşam eşime söyledim. önce bir tuhaf oldu sonra dediki tamam fatoş ne gerekiyorsa yaparız.
mısracım iki çocuklu adamla evlelişk yaparsan sorun çok olur sepet havasıı çektimm olmuyor tatalım götüremiyorum aşırıı kıskançlık krizlerini günden güne abartıı dini hallerini boğuldumm çocuk falan istemiyorum en azındann bu adamdan istemiyorum artıkk
canım benim yaaaaaaaaaaya abartıyor herşeyi artıkk halen daha ev bakılacakk helendaha ev taşınacakk ayyy bıktımmmmmmmmmmmmm bıktım ya yok niye kapı açık yok cam niye açık yokk niye böyle giyiniyorsunn vs vs vs amannnnnnnnnn birde elma bahçelri varya köye gidilecek bahçe için ee emalum ben gidemiyorum bu ne yanii amannn baygınlık gelid bana her ayy sıkıntıı istemiyorum ben çocuk için evlenmiştim onunda sıkıntısını yaşayacaksam ne derdim olur zatenn gergindimm çekemeyeceğim artık bu evlilik bana hiç yaramadı dün tapudakiler diyorkii serpşil gezerken yer yerinden oynardıı şimidii paçozz b u adam yaramadı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?