neeeeeeeeeeeeeee saçmalama sen aşıktın adama oda sana
Canım daha öncede bu konuyu konuşmuştuk,ben de sana yapman gerekeni söylemiştim umarım uygulamaya geçersin.Ben senin önceki halini bilemem ama şu anki halinin çok gergin olduğu aşikar.
Zarar görmeni istemiyorum,bu hayat bizim ve tekrar dünyaya gelmeyeceğiz.
Kendi kendine BEN ÇOK DEĞERLİYİM diye tekrarla lütfen
canım evet o dediklerini uygulamam fırsat tanımıyor az buç.uk biliuyorsunn ve ben yapamayacxağım boğduu resmen ailem hariç bir yere adım atamıyorum((
Aşk meşk boş işler fatoş hele ki şu yaştan sonra ,mantığın ağır basması lazım.
Ben eşiinin ne denli kıskanç olduğuna ve sERPİL İ ne denli kapalı bir kutuya koymak istediğine şahit oldum.
orası öyulede yoruldum ya ben çocuk istemiyorum işin garibi eşimide istemiyorum yani hiçkimseyi istemiyorum ben aşık evet romantik ama bunlar tatatmin etmiyor benii aşırııııııııııııııııııııııııııııı kıskançlık krizleri var
kızlar deniz burnumda tütüyor ben yüzmeee manyağıydımm offffffffffffffffffffff buram buram deniz mısra sabah sahile indim yani arabayla tur atımm arabada müüziği açtımm ne çok özlemişim bennnnnnn bunlarıı
Canım daha öncede bu konuyu konuşmuştuk,ben de sana yapman gerekeni söylemiştim umarım uygulamaya geçersin.Ben senin önceki halini bilemem ama şu anki halinin çok gergin olduğu aşikar.
Zarar görmeni istemiyorum,bu hayat bizim ve tekrar dünyaya gelmeyeceğiz.
Kendi kendine BEN ÇOK DEĞERLİYİM diye tekrarla lütfen
Aşk meşk boş işler fatoş hele ki şu yaştan sonra ,mantığın ağır basması lazım.
Ben eşiinin ne denli kıskanç olduğuna ve sERPİL İ ne denli kapalı bir kutuya koymak istediğine şahit oldum.
canım evet o dediklerini uygulamam fırsat tanımıyor az buç.uk biliuyorsunn ve ben yapamayacxağım boğduu resmen ailem hariç bir yere adım atamıyorum((
17 aydır kapalı kutuu ona çok söyledim aşkk meşk tamamm romantizm tamamam ama ben 40 kadar farklı yaşdım bu farklılka sen aşık oldun zorla ikna etin neden değişmemeii istiyorsun değişmesemde sorun oluyor nereye kadar sevgi ayrı aşk ayrı ama boğduuu beni boğduu resmnenn
günaydın canımgünaydın canlar opuyorumnanaktan
seni biliyorum ya diğerleri. yaaaaa mısra bu arada senin dünkü tahlillerin ne oldu. sormayı unuttumMutfaktayım ben FATOŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?