:teselli:
ben öğretirim sana tatalım
şeker leblebi ne güzel bi nik...hihoyyyt
bayıldım...ne zamandır söylicem ama kalamıyorum ki sitede doğru dürüst....
, şeker-leblebi, serpil02507, masal0663, fatosozel+
günaydınnnnnn nasılmış fıstıklar a.s.
günaydın hoşgeldin a.s.
günaydıııııııııııııın
masalcım hoşgeldin nasılsın
yok hayatım yaşanılanlar yaptı. bu hafta serpil için çooooooook zor bir hafta oldu
hoşbulduk canım nasılsın ?:1hug:
herkesler yoğun sanırım a.s
, şeker-leblebi, serpil02507, masal0663, fatosozel+
günaydınnnnnn nasılmış fıstıklar a.s.
yüzmeyi bilmeyi çok isterdim ama malesef :1no2:
ebrarcım nasılsın gülümhoşbulduk canım nasılsın ?:1hug:
Herkesler yoğun sanırım a.s
ebrarcım nasılsın gülüm
fotosum günaydın...iyi canım...hepiniz gibiyim bayanssulusmile yani gencim güzelim evliyim bayanssulusmile yerimseniben
serpilime zor gelen hafta bize de zor geldi..hissettiklerini kalbimizde hissettik...
hain ateşi bizi çok umutlandırmıştı bu ay..
serpilim canım...düşünmeden geçiricez günleri...ben yine diyorum "tebdili mekanda ferahlık vardır" başka bi topikimiz olsa başka bir yerde burdan çoooooooooooook uzaklarda orada konuşsak başka şeylerden....
ne biliyim işte mirmirmirmir
ebrarım gelmiş hoşgelmiş...
sen geldin ben gidiyorum...bi daha ne zaman uğrarım bilemem...sizi özledikçe ziyaretçi girişi yapıp şööööööööööyle bi hasret gideriyorum sık sık...opuyorumnanaktan
kokulu kokulu öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
serpilim...ben hep senin peşindeyim aklinialirimsmile
iyiyim canım ama herkeslerin moralimi bozuk :sinifsinif:
massalımm canım bende bebek sıkıntıısndna bıktım gerdi pskolojimi bozdu ve yetmedi 5 milatyr param çalındı yani dul adamla evlilk işknec ayy boğuldum hayatıma güzel bir çizgi çektim artık rahatım ölümlü dünya bak şimdii tlf geldi bir bayan müşterim rahemetli olmuş mevlüdüne çaığırıyorlar kısacık dünya dert etmey değermii ben şuan hiç olmadığım kadar mutluyum kapri pantolonumu 17 aydan sonra giyindim bunu bile özlemişim
iyiyim canım ama herkeslerin moralimi bozuk :sinifsinif:
bi sorunmu var ben anlamadım başka topic filan :sm_confused:
fotosum günaydın...iyi canım...hepiniz gibiyim bayanssulusmile yani gencim güzelim evliyim bayanssulusmile yerimseniben
serpilime zor gelen hafta bize de zor geldi..hissettiklerini kalbimizde hissettik...
hain ateşi bizi çok umutlandırmıştı bu ay..
serpilim canım...düşünmeden geçiricez günleri...ben yine diyorum "tebdili mekanda ferahlık vardır" başka bi topikimiz olsa başka bir yerde burdan çoooooooooooook uzaklarda orada konuşsak başka şeylerden....
ne biliyim işte mirmirmirmir
günaydınnnnnnnnnnnnnn aşkımmmmmmmm ben çok iyim tatalım benim bebeğimm :)))
massalımm canım bende bebek sıkıntıısndna bıktım gerdi pskolojimi bozdu ve yetmedi 5 milatyr param çalındı yani dul adamla evlilk işknec ayy boğuldum hayatıma güzel bir çizgi çektim artık rahatım ölümlü dünya bak şimdii tlf geldi bir bayan müşterim rahemetli olmuş mevlüdüne çaığırıyorlar kısacık dünya dert etmey değermii ben şuan hiç olmadığım kadar mutluyum kapri pantolonumu 17 aydan sonra giyindim bunu bile özlemişim
neden kimse ateş tablom hakkında hiç bir şey yazmıyor :gitme: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?