Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

, şeker-leblebi, serpil02507, masal0663, fatosozel+

günaydınnnnnn nasılmış fıstıklar a.s.

günaydıııııııııııııın

masalcım hoşgeldin nasılsın

yok hayatım yaşanılanlar yaptı. bu hafta serpil için çooooooook zor bir hafta oldu

fotosum günaydın...iyi canım...hepiniz gibiyim bayanssulusmile yani gencim güzelim evliyim bayanssulusmile yerimseniben

serpilime zor gelen hafta bize de zor geldi..hissettiklerini kalbimizde hissettik...
hain ateşi bizi çok umutlandırmıştı bu ay..

serpilim canım...düşünmeden geçiricez günleri...ben yine diyorum "tebdili mekanda ferahlık vardır" başka bi topikimiz olsa başka bir yerde burdan çoooooooooooook uzaklarda orada konuşsak başka şeylerden....

ne biliyim işte mirmirmirmir

ebrarım gelmiş hoşgelmiş...

sen geldin ben gidiyorum...bi daha ne zaman uğrarım bilemem...sizi özledikçe ziyaretçi girişi yapıp şööööööööööyle bi hasret gideriyorum sık sık...opuyorumnanaktan

kokulu kokulu öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

serpilim...ben hep senin peşindeyim aklinialirimsmile

massalımm canım bende bebek sıkıntıısndna bıktım gerdi pskolojimi bozdu ve yetmedi 5 milatyr param çalındı yani dul adamla evlilk işknec ayy boğuldum hayatıma güzel bir çizgi çektim artık rahatım ölümlü dünya bak şimdii tlf geldi bir bayan müşterim rahemetli olmuş mevlüdüne çaığırıyorlar kısacık dünya dert etmey değermii ben şuan hiç olmadığım kadar mutluyum kapri pantolonumu 17 aydan sonra giyindim bunu bile özlemişim

hoşbulduk canım bende seni öpüyorum ara ara uğramayı ihmal etme özletme kendini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa kapridemi yasak ohaaaaaaaaaaaa

iyiyim canım ama herkeslerin moralimi bozuk :sinifsinif:

yok hayatım herkes gayet mutlu merak etme sıkıntı yok

bi sorunmu var ben anlamadım başka topic filan :sm_confused:

yok yok

süpersin

allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…