kız yazdım ya gelen giden bir şey yok hayatımcanım geldim kırmızlılar gelmedi ama daha yarınıda var. normalde ben 28 günde bir regl olurdum ama önceki ay 29.günde geçen ayda 30.günde oldum. şimdi 29.gün yarın geceye kadar yolu var bakalım
serpilcim günaydın sana yanıt yazacaktım kendime yazmışım kırmızılar henz gelmedifatooooooooooooooooooooooo son durum ne meraktan çatlıyoruz
serpilcim günaydın sana yanıt yazacaktım kendime yazmışım kırmızılar henz gelmedi
kumsalll ve diğer fıstuklar efnanaim hamileeeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun hakkında fatoşcuğum aynı olmuş yine seninle adet günlerimiz....:)))
ateşin kaçtı benim bugün 36.3 birde o karşımı içiyorum acayipp idraraın rengi koyu bu ilaç koyulaştırdıı acaba budamı temizlk yapıyor bende :))))
teşekkür ederim mısracım.sen ve bebişin nasılsınız.yolunda mı her şey
ateşimi yazacaktım aman unutum bugün 36.3 tü çalışmada vardı yanii onu ekleyecektim unutumm :))))))ohaoldumsmile
hoşbulduk canım sağolasın seninde kandilin mübarek olsun nasılsınız kuzucukla beraber a.sEbrar hoşgeldin cnm.
Tüm dostların kandili mübarek olsun
serpilim bugün bekliyorum olmazsa çarşamba yapıcam test evlikil yıl dönümünde bakalım ya sevincimize sevinç katıcaz yada yola devam dicez bakalım kısmetbismilahh b,ismillahhhhhhhhhhhhhhh ateşe bak maşallhh kzı kumsal ne zaman test yapıcann
çok sevindim inşallah inşalalh hiç gelmezler meleğin seniledir canımcanım geldim kırmızlılar gelmedi ama daha yarınıda var. normalde ben 28 günde bir regl olurdum ama önceki ay 29.günde geçen ayda 30.günde oldum. şimdi 29.gün yarın geceye kadar yolu var bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninşallah kumsalcığım..ne güzel dua etmişsin canım arkadaşım...amin diyorum hepsine...
valla canım geçen ay 35. günde 36.0 regl oldum birkaç ay düzenliydi nazar değdi zaar bu ay gecikicek galibabalım bendede henüz gelen giden bir şey yok. geçen ayda böylemiydi senin
bebiş gelicek inşallah canım güzel şeylere vesile olucak bu karışım:Saruboceq:ateşin kaçtı benim bugün 36.3 birde o karşımı içiyorum acayipp idraraın rengi koyu bu ilaç koyulaştırdıı acaba budamı temizlk yapıyor bende :))))
kumsalll ve diğer fıstuklar efnanaim hamileeeeeeeeeeeee
günaydın canım nasılsın sağol seninde kandilin mübarek olsun canımMısra, fatosozel+, şeker-leblebi, tualina, kumsal+, serpil02507
günaydın kızlar nasılnız? güzel bir hafta olur inş. kandiliniz mübarek olsun
Ebrar hoşgeldin cnm.
Ebrar hoşgeldin cnm.
aynen fatoşcuğum hadi hayırlısı bakalım seninde ateşin yükselmiş kumsal gibi ...bakalım bu ayın talihlileri kim :))
Mısra, fatosozel+, şeker-leblebi, tualina, kumsal+, serpil02507
günaydın kızlar nasılnız? güzel bir hafta olur inş. kandiliniz mübarek olsun
son 2 gün :)) daha bu sabah hesapladım :))
ateşimi yazacaktım aman unutum bugün 36.3 tü çalışmada vardı yanii onu ekleyecektim unutumm :))))))ohaoldumsmile
günaydın kızlar, güzel ve bol hamiş haberli bir hafta diliyorum hepimize :))
serpilciğim 5 tane yasinimi okudum eklersin...
slm kızlar.silivride ki 3 günlük tatilmiz bitti şimdi ankara'ya gitmek üzere otogara geldik.otobüsümüzün kalkma saatini bekliyoruz eşimle.1 saat kadar var net cafeye girelim dedik eşimle.dün fatoşun regl tarihiydi sanırsam geldi mi kırmızıları
serpoşun günlüğü
günaydın kızlar nasılsınız canlarım efnanim allahım
kucağına almayı nasip etsin hepimizin inş.
isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
kandiliniz mubarek olsun kızlar rabbim
bütün dualarımızı kabul etsin
Günaydın arkadaşlar neşeli ve huzurlu bir hafta dilerim.
Ben bugün ve yarın izinliyim işyerinde değilim
merhaba kızlar yolun yarısına geldim ve bende gebe kalamadım.
şimdi beni acth testi bekliyor agustos ayında yaptıracağım ondan sonra sanırım ilaçlar falan başlayacak inş bu sefer gebe kalabilirim.
allah hepimizin bu duasını kabul etsin.
günaydın herkese, kandiliniz mübarek olsun
rabbim dularımızı kabul etsin inş.
İyiyiz canlar,hergün sabahın köründe kalkıp geziniyoruz :)))Komik komik şeyler başımıza geliyor :)))
Örn;
1 haftadır cnm yaş pasta istiyordu dün yapayım dedim eşim kurabiye istedi onu yaptım.
Bu sabahta kendime pastamı yapayım dedim yağlı kağıttan çıkaramadım her nedense.
Ben de değişik bir pasta yaptım şekilli kalıba krem şanti döktüm,muz dilimledim ,aralarına kağıttan düzgün çıkaramadığım kek parçalarını attım böyle üst üste bişeyler yaptım.
İşim bitti 200 mg lık progestan ilacımı içeyim dedim evin içinde kaybettim bulamadım.
Ben de 100 mg olanlardan içtim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?