Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen hala anlatmadın gelişmeleri merakla bekliyorum.

ayrıca evet bugün akşam ne okunacak bilelim de okuyalım kızlar karar verip dağıtalım.

günaydın herkese, kandiliniz mübarek olsun
rabbim dularımızı kabul etsin inş.
günaydın canım nasılsın
seninde kandilin mübarek olsun canım aminnnnnnnn
ayyy sorma yani nasrettin hoca gibi göle yoğurt çaldım ya tutarsa:roflol::roflol::roflol:
ben biliyordumm bir anlık sinirle verdin bu kararı bişey yazmadım oyüzden bu yoldan dönemk yokkk sende anne olucaksınnn klava:
tualina fatooo kumsal 3 bekleyiş 3 hayırlı sonuç olur inşallhh efnana,min olduğu gibii ya inaşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnn inşallahhhh rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerin hürmetine

okuyalım canım bu gece bol bol ibadet edelim kızlar

13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40

kumsalım vallhii bazan çıldırıyorum ne eşimi nede çocuğu istiyorum daha doğrusu eşim çıldırtıyor aşırı kıskançlığı öldürür adamıı ve çoxcuk muhabetii tam bir işkence bakalım ne olacak işte eşim ölürüm senden ayrılmam sen bitersen herşey biter istifa eder buradan giderim diyor yani biraz fazla tutkulu bir adam yada hasta ikisinden birii çözemiyorum

busebcan benim ateşim 36.3 dü ölçtüm ben yumurtlama günlerinde ölçücem sonrasını ölçmeyeceğim sadce adete yakın ölçücemm

fatooo gelişmeleri ne sen sor ne ben adam tutkulu anlamış değilim sen ne istersen o olur diyor ayrılık hariç

ebararım işlerini hallett bebeğim önce iş bende 11 de otogarda olucam annemler geliyor

fatoo içim buz gibi tertemiz soğan kürü hayıt yok rakı yok yakı yok bu karışım korkuyorum yumurtalşarda sökülür gider diye :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tamam canımcım ama tamamını ölçmen daha ii değilmi bende sıkıldım bu işlerden ve moralım çok bozuk

efnannaim ham,ile geçmişi okudunuzmu kızlarrr bu arada buse 3 hamiş adayımız var tualina fatıoooo kumsal bu gece ki dular onlara

aaa hamılemi yok okumadım ne güzel allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin inşş 3 adaydanda güzel haber alıcaz inşş

beraat kandılınız mubarek olsun canlarım allah gönlünüzdekini versin inşşş
Allah bu gece beraat edenlerden eylesin bizi inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…