Biz didiyoz teyzeciklerim sonra yine geliriz
busecim patronu kesin vardır niahlde yoğundur 11 30 dan sonra girere :)))
ayy ne yapayım kızlarrr benimde regl günüme yakın göğüslerr fossssssssssssss olur o dönem hep slikonmu yaptırsam diye düşünür dururum :)) ama benim imammagillerden olan sevgili kocam çıldırır yani kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı aynene böyle olur
günaydın canım nasılsıngünaydın herkese, kandiliniz mübarek olsun
rabbim dularımızı kabul etsin inş.
ben biliyordumm bir anlık sinirle verdin bu kararı bişey yazmadım oyüzden bu yoldan dönemk yokkk sende anne olucaksınnnayyy sorma yani nasrettin hoca gibi göle yoğurt çaldım ya tutarsa:roflol::roflol::roflol:
aminnnnnnn inşallahhhh rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerin hürmetinetualina fatooo kumsal 3 bekleyiş 3 hayırlı sonuç olur inşallhh efnana,min olduğu gibii ya inaşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bu akşam yasin okuytalım az kaldı zaten bakalım bitirebileckmiyiz dün 4 kere duş aldım acayip sıcak kışın ne rahatmışız ben bir otıuruşta iyi okurdum şimdi 5 taneyi okumak işkence oluyor rabbim günah yazmasında yani havaların sıcaklığına değiniyorum dermişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Günaydın kızlarr
günaydın canım benim nasılsınopuyorumnanaktan
Günaydın kızlarr
Biz didiyoz teyzeciklerim sonra yine geliriz
kızzzzzzzzzzzzzzzz ebrarar tüpdalşımmmmmmmmmmmm nerelerdesinn tüpcüm benimm hadiii yokmuu araya girecekk tüpcüü hahhahahahhahahhahhahaha
olmadım bebeğim ama yarınıda varfatoşş regl olmadım daha deeee ne olur
olmadım bebeğim ama yarınıda var
inş bebiş haberi verirsin yarına inşşş cnm
kumsalım vallhii bazan çıldırıyorum ne eşimi nede çocuğu istiyorum daha doğrusu eşim çıldırtıyor aşırı kıskançlığı öldürür adamıı ve çoxcuk muhabetii tam bir işkence bakalım ne olacak işte eşim ölürüm senden ayrılmam sen bitersen herşey biter istifa eder buradan giderim diyor yani biraz fazla tutkulu bir adam yada hasta ikisinden birii çözemiyorum
busebcan benim ateşim 36.3 dü ölçtüm ben yumurtlama günlerinde ölçücem sonrasını ölçmeyeceğim sadce adete yakın ölçücemm
fatooo gelişmeleri ne sen sor ne ben adam tutkulu anlamış değilim sen ne istersen o olur diyor ayrılık hariç
ebararım işlerini hallett bebeğim önce iş bende 11 de otogarda olucam annemler geliyor
fatoo içim buz gibi tertemiz soğan kürü hayıt yok rakı yok yakı yok bu karışım korkuyorum yumurtalşarda sökülür gider diye :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canımmm iyiyim şukur cumartesi dr ye gitti ilçalara başladım :))))))) herkez iyi minihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım balımmm ne haber bebeğimm
efnannaim ham,ile geçmişi okudunuzmu kızlarrr bu arada buse 3 hamiş adayımız var tualina fatıoooo kumsal bu gece ki dular onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?