Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tualina fatooo kumsal 3 bekleyiş 3 hayırlı sonuç olur inşallhh efnana,min olduğu gibii ya inaşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın şeker-leblebi amin canım allah seninde dualarını kabul etsin inşallah nasılsın

klava: ama sana dedimki o ilaçlardan bir tanesi sürekli çantanın içinde olsun.

Çantamdaydı da dün çıkarmıştım içmek için.
Sabah salondaydı şimdi gok.
Ama telaşlanma ilaç aynı ilaç sadece daha fazla sayıda içiyorsun

fatoşcuğum ateş ölçmüyorum ben...varmı belirtin fatoş..

hayır sadece göğüslerim biraz dolgunlaştı ama bunlar benim reglime yakın hep olur onun dışında başka bir şey yok.

Biz iyiyiz Fatoş cum.
Umarım sende güzel haberle daha iyi olacaksın

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy sorma yani nasrettin hoca gibi göle yoğurt çaldım ya tutarsa:roflol::roflol::roflol:

allah canını almasın senin emi sabah sabah beni ne çok güldürdün :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

buse ve nihal nerdeler

busecim patronu kesin vardır niahlde yoğundur 11 30 dan sonra girere :)))

ayy ne yapayım kızlarrr benimde regl günüme yakın göğüslerr fossssssssssssss olur o dönem hep slikonmu yaptırsam diye düşünür dururum :)) ama benim imammagillerden olan sevgili kocam çıldırır yani kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı aynene böyle olur

kızzzzzzzzzzzzzzzz ebrarar tüpdalşımmmmmmmmmmmm nerelerdesinn tüpcüm benimm hadiii yokmuu araya girecekk tüpcüü hahhahahahhahahhahhahaha

ay tam tersi füze gibi olurlar benimkilerde :)))

kızlar bu akşam yasin okuytalım az kaldı zaten bakalım bitirebileckmiyiz dün 4 kere duş aldım acayip sıcak kışın ne rahatmışız ben bir otıuruşta iyi okurdum şimdi 5 taneyi okumak işkence oluyor rabbim günah yazmasında yani havaların sıcaklığına değiniyorum dermişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…