Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben ikinci kez basladim klomene,,gecen hafta igne oldum,bu ay iki yumurtam oldu,biri catladi digeri kontrole gittigimde duruyordu,doktr belki catlar dedi,onu pek onemsemedi

nasıl önemsemedi anlamadım enteresancım

yeni haberler varmi,,hic geriyi okumayi gozum kesmiyor

gözün kesmez tabi klava: bizden bu kadar ayrı düşersen. nerdesin kız çok özledim seni

kızlar ben çıkıyorum herkeze hayırlı kandileerrrrrrrrr

sanada iyi kandiller balım allaha emanet ol.

sildim fatoşcum

sağol bebeğim

fatoşcum canım maşallah çok güzel bir hatunsun allah nazarlardan saklasın şahsen fikrimi söylüyorum 20liklere taş çıkartırsın

kumsalım sağol bebeğim

kendisi catlasin diye iki gun bekledi dok,,,,olmayinca igne oldum,bu ay daha cok calistik,,valla misafir falan dinlemedik evde musait olunca,kimsecikler anlamadan,,,,

yaaa honeye cok uzuldum yaaa,,,,hayirlisi,,efnanaim ne zamandir ugrasiyordu,,,cok mutlu oldum onun adina

hpt_honey hepimiz üüzldük 6 yıldan sonra yıkım oldu onun için çok ağaldıı (

efnanaim ne zamandan beri uğraşıyor vallhi hatırlamıyorum okuduğumuz 500 yasin satyesinde diyor evet yasinimiz sayesinde kzılarımız hamiş kalıyor rabbim veriyorda alıyorda böyle canım

benim en son görüştüğüm doktor klomen kullanımı için 6 ay dedi bana

kendisi catlasin diye iki gun bekledi dok,,,,olmayinca igne oldum,bu ay daha cok calistik,,valla misafir falan dinlemedik evde musait olunca,kimsecikler anlamadan,,,,

adralanin olmuştur bizde eşimle cuma gününden beri limoniydik pazar günü limoni keskin bir konuşma yapıp sonra kendimizii kanepede bulunca harika bir çalışma olmuştu ama ne yazıkii daha yumurtlamamma çok varrrrrrrrr ((lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızlar bende çıkıyorum iyiakşamlar
kandiliniz mübarek dularımız kabul olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan
sizi seviyorummmmmmmmmm:asigim:

öylemii ben bir kere kulalndım anam ağladı korktum bir daha kullanmaya çatlama iğneside yapmıştı dr iki büklüm oldumm iğrençti anlayacağın kötü bir deneyimdi benim için

demek bunyeyle ilgili ,valla bende tik yok,hersey normal,,,hatta doktr bu ay iki yumurtan var kist olabilir dedi korkuttu,agrin olursa hemen gel dedi,,,cok sukur bisey olmadi,,,ama o ikinci yumurta ne oldu hala daha anlayamadim,,,

öylemii ben bir kere kulalndım anam ağladı korktum bir daha kullanmaya çatlama iğneside yapmıştı dr iki büklüm oldumm iğrençti anlayacağın kötü bir deneyimdi benim için

tatlım ağrıyı yapan esasen klomen değil. klomen niçin kullanılıyor hamile kalabilmek için yumurtaların en az 19-21 mm ölçüsünde olması lazım şayet bu ölçüye ulaşılamıyorsa o zaman klomen içiyorsunki yumurtaların büyüsün. çatlatma iğneside yumurtaların çatlamasını garanti altına alabilmek için. işte asıl ağrıyı yumurtalar çatladığı zaman hissediyorsun. senin yumurtaların her ay düzenli çatlıyorsa iğneye gerek yok. ben bir kaç ay hastanede kontrol ettirmiştim yumurtalar kendiliğinden çatlıyor o zaman iğneye gerek duymadık artık.

kızlar bende kaçtım. kendinize iyi baın. Allaha emanet olun. hayırlı kandiller hepinize. rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah

Bugün bir türlü gelemedim.
Eşimle alışverişe çıktık geldik birşeyler atıştırdık ,şimdi eşim gitti ben geldim ancak kaçırdım tabi hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…