ben ikinci kez basladim klomene,,gecen hafta igne oldum,bu ay iki yumurtam oldu,biri catladi digeri kontrole gittigimde duruyordu,doktr belki catlar dedi,onu pek onemsemedi
yeni haberler varmi,,hic geriyi okumayi gozum kesmiyor
kızlar ben çıkıyorum herkeze hayırlı kandileerrrrrrrrr
sildim fatoşcum
fatoşcum canım maşallah çok güzel bir hatunsun allah nazarlardan saklasın şahsen fikrimi söylüyorum 20liklere taş çıkartırsın
canım benim klomen fazlada kulanmanı tevsiye etme tamam kullan yumurtan çatladığında çalışma varmıydı kendiliğindenmi çatladı iğne vermişmiydi ? dr lar klomeni en fazla a3 kere öeneriyorlar yumurtalık kanserine karşı buda bir bilgi olsun
kumsal+, serpil02507, enterasan, fatosozel+
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamalr iyi kandiller ....
rabbim dualarımızı kabul eylesin ....
güle güle tatlımkumsal+, serpil02507, enterasan, fatosozel+
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamalr iyi kandiller ....
rabbim dualarımızı kabul eylesin ....
yaaa honeye cok uzuldum yaaa,,,,hayirlisi,,efnanaim ne zamandir ugrasiyordu,,,cok mutlu oldum onun adina
kaç dakikada kılabildin hiç baktınmı canım yatsı namazından sonra kılınacak değilmi gözümü korkutan o
nasıl önemsemedi anlamadım enteresancım
gözün kesmez tabiklava: bizden bu kadar ayrı düşersen. nerdesin kız çok özledim seni
sagol canim ,bende ozledim sizi,,,yumurta meselesine gelince,birisi catlamasi benim icin yeter dedi doktrum,digeri kuculmeye baslamis,dedi,acaba catlamak uzere oldugundanmi kuculdu anlamadim bende,,,
benim en son görüştüğüm doktor klomen kullanımı için 6 ay dedi banacanım benim klomen fazlada kulanmanı tevsiye etme tamam kullan yumurtan çatladığında çalışma varmıydı kendiliğindenmi çatladı iğne vermişmiydi ? dr lar klomeni en fazla a3 kere öeneriyorlar yumurtalık kanserine karşı buda bir bilgi olsun
kendisi catlasin diye iki gun bekledi dok,,,,olmayinca igne oldum,bu ay daha cok calistik,,valla misafir falan dinlemedik evde musait olunca,kimsecikler anlamadan,,,,
şimdi beklemedesin yani öylemi. gelmesin bekleediğimiz adet tarihin nedir hemşehrimnasıl önemsemedi anlamadım enteresancım
gözün kesmez tabiklava: bizden bu kadar ayrı düşersen. nerdesin kız çok özledim seni
sagol canim ,bende ozledim sizi,,,yumurta meselesine gelince,birisi catlamasi benim icin yeter dedi doktrum,digeri kuculmeye baslamis,dedi,acaba catlamak uzere oldugundanmi kuculdu anlamadim bende,,,
benim en son görüştüğüm doktor klomen kullanımı için 6 ay dedi bana
şimdi beklemedesin yani öylemi. gelmesin bekleediğimiz adet tarihin nedir hemşehrim
evet beklemedeyim ama gecen ay kadar umitlenmicem bu ay,kotu oluyo sonu,,,haftaya en gec 10 gun var sanirim,,
öylemii ben bir kere kulalndım anam ağladı korktum bir daha kullanmaya çatlama iğneside yapmıştı dr iki büklüm oldumm iğrençti anlayacağın kötü bir deneyimdi benim için
kızlar bende çıkıyorum iyiakşamlar
kandiliniz mübarek dularımız kabul olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan
sizi seviyorummmmmmmmmm:asigim:
öylemii ben bir kere kulalndım anam ağladı korktum bir daha kullanmaya çatlama iğneside yapmıştı dr iki büklüm oldumm iğrençti anlayacağın kötü bir deneyimdi benim için
evet beklemedeyim ama gecen ay kadar umitlenmicem bu ay,kotu oluyo sonu,,,haftaya en gec 10 gun var sanirim,,
inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu sefer bebişine kavuşursun tatlım benim
kızlar bende çıkıyorum iyiakşamlar
kandiliniz mübarek dularımız kabul olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yaradan
sizi seviyorummmmmmmmmm:asigim:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin gülüm benim bizde seni çooooook seviyoruz. yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
demek bunyeyle ilgili ,valla bende tik yok,hersey normal,,,hatta doktr bu ay iki yumurtan var kist olabilir dedi korkuttu,agrin olursa hemen gel dedi,,,cok sukur bisey olmadi,,,ama o ikinci yumurta ne oldu hala daha anlayamadim,,,
klomenle büyütülen yumurtalar şayet çatlamaz ise işte o kiste dönüşebiliyormuş ama her zaman değil
kızlar bende kaçtım. kendinize iyi baın. Allaha emanet olun. hayırlı kandiller hepinize. rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?