Merhaba canım arkadaşlarım öncelikle hepinizi tek tek öpüyorum güzel yanaklarınızdan.. Serpile de söylemiştim ben çok sık giremeyeceğim çünkü mümkün olduğunca bu fikirden beynimi koparmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama buraya girmem sizleri düşünmediğim anlamına da gelmiyor tabiki... bende herhengi olumlu bir gelişme yok yani Allaha şükür bir yaramazlık yok ama bebek de yok..bu ay Serpilin yoğun ısrarları ile yumutrtlama günüme kadar hayot içitim bende yumurtlama problemi yok ama olsun hormonları dengeler faydası olur zararı olmaz diye içtim ama ne kadar süre içileceğini bilmediğim için sadece yumurtlamama kadar içtim, 18 temmuz pazar akşamı kafama esti evdede var olduğu için ovülasyon testi yaptım ve tesadüfen çift çizgiyi yakaladım o günün bir gün öncesi dahil geri kalan 4 gün çalışma yaptım bakalım beklemedeyiz her ay olduğu gibi... Sizlerde varmı güzel gelişmeler..
Hepinizin mubarek beraat kandilini kutluyorum... Muckssssssssss.....
canlarım bende çıkıyorum malum evde misafirlerim var geç bile kaldım hepinizi öpüyorumm
bide kızlar dr ye gittiğinizde lütfen şeker ilacıni sorun belki vesile olur ama lütfen sorun bir haftadır araştırıyorum tüp bebek tedavisinde bile kullanılıyomuş diyabetteki profla bile konuştum olumlu sonuçlar var dedi
Metformin (Glucophage) : Bu ilaç yumurtlamayı destekleme amaçlı kullanılır. İnsülin direnci bilinen veya şüphelenilen infertilite sebebi olduğunda kullanılır. İnsülin direnci polikistik over sendromunda da rol oynayabilir
Hoşbulduk Mısracımmmmm yani yumurtlama gününden sonra da mı içiyim ya o arada bebiş gelmiş de ben bilmiyosam zararı olmaz mı......
günaydın canlarım nasılsınız bugün
ben iyiyim allah şükür hepinizi çok özledim
hadi müjdeli haberle gelsin sırayla
hayırlı kandiller anneler anne adayları rabbim bütün dualarınızı kabul etsin karnı boş her anne adayına bugeceden itibaren melegini göndersin inşallah melegi olanlarada hayırlı dogumlar hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah aminnn
günadyın kızlar nasılsınız
bende bir değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?