slm canım seninde kandilin mübarek olsun nasılsın iyimiisn zanendiyorumki misafirlerin vardı yolcu ettinmii uzun zamandır girmeyince aklımda öyle kalmıştı
evet dun gittiler ,,yengem,ablam ,yigenlerim,,,,10 kisilik misafirlerim,allah eksikligini gostermesin
ebrarar her reketat 1 fatiha 10 ihlas iki rekatat selam verecğiz değilmi öyleyse kolay 10 rekat olucak anladığım kadarıyla değilmi
canım her rekatta 1 fatiha 10 ihlas okunacak ve toplamda 100 rekat olucak yani 50 defa selam vericeksin 2 rekatta bi selam verirsen
sağol canım seninde kadilin mübarek olsunmerhaba kizlar,,,kandiliniz mubarek olsun
bişey değil canım allah kabul etsincümlemizde inş. canım her rekatta fatiha ve ihlas başka bişey okunmayacak
inş. canım kılabildiğimiz kadar kılarız artık
kumsalcım bende duanın çıktısını aldım çok güzeldi sağolasun :Saruboceq:
iyi akşamlar canım sanada hayırlı kandillerkızlar ben çıkıyorum herkeze hayırlı kandileerrrrrrrrr
pardon 100 rekat yani bunu hesaplayalım biz 2 rekatta bir selam verirsek 50 kere selam vermiş olmalıyız değilmi
anladım canım vallhiii içimden kılamk geçiyor inşallhh yaradan nasip eder
yeni haberler varmi,,hic geriyi okumayi gozum kesmiyor
saat tutalım bakalım kaç satte kılabilecğiz namazı ebrar sen kılacaksın değilmi bende kılmak istiyorum hayatımda tesbih namazı hariç hiç uuzn namaz kılmadım umarım yaradan nasip eder
zaman zaman benim bile kesmiyor en yakın zamanda cumartesi günü efnanaim hamiş olduu
hpt_honey boş gebelik geçirdi morali bozuk bir müddet girmeyecek mısra iyi zeytinin hamileleiği iyii sezenin hamileliği iyi ahsenin iyi hepsine maşallhhh şimdi kumsalı fatoözeli tualinayı bekliyoruz hepsinin günü geçti yakında belli olur havadisler bu
zaman zaman benim bile kesmiyor en yakın zamanda cumartesi günü efnanaim hamiş olduu
hpt_honey boş gebelik geçirdi morali bozuk bir müddet girmeyecek mısra iyi zeytinin hamileleiği iyii sezenin hamileliği iyi ahsenin iyi hepsine maşallhhh şimdi kumsalı fatoözeli tualinayı bekliyoruz hepsinin günü geçti yakında belli olur havadisler bu
ben ikinci kez basladim klomene,,gecen hafta igne oldum,bu ay iki yumurtam oldu,biri catladi digeri kontrole gittigimde duruyordu,doktr belki catlar dedi,onu pek onemsemedi
senden ne haber peki,adet oldunmu
ben bunu daha önce kıldımda hepsini aynı anda kılmak zor olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?