Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrarar her reketat 1 fatiha 10 ihlas iki rekatat selam verecğiz değilmi öyleyse kolay 10 rekat olucak anladığım kadarıyla değilmi

canım her rekatta 1 fatiha 10 ihlas okunacak ve toplamda 100 rekat olucak yani 50 defa selam vericeksin 2 rekatta bi selam verirsen

saat tutalım bakalım kaç satte kılabilecğiz namazı ebrar sen kılacaksın değilmi bende kılmak istiyorum hayatımda tesbih namazı hariç hiç uuzn namaz kılmadım umarım yaradan nasip eder

merhaba kizlar,,,kandiliniz mubarek olsun
sağol canım seninde kadilin mübarek olsun
bişey değil canım allah kabul etsin
kızlar ben çıkıyorum herkeze hayırlı kandileerrrrrrrrr
iyi akşamlar canım sanada hayırlı kandiller
pardon 100 rekat yani bunu hesaplayalım biz 2 rekatta bir selam verirsek 50 kere selam vermiş olmalıyız değilmi

evet canım aynen öyle oluyora.s

yeni haberler varmi,,hic geriyi okumayi gozum kesmiyor

zaman zaman benim bile kesmiyor en yakın zamanda cumartesi günü efnanaim hamiş olduu
hpt_honey boş gebelik geçirdi morali bozuk bir müddet girmeyecek mısra iyi zeytinin hamileleiği iyii sezenin hamileliği iyi ahsenin iyi hepsine maşallhhh şimdi kumsalı fatoözeli tualinayı bekliyoruz hepsinin günü geçti yakında belli olur havadisler bu

ben ikinci kez basladim klomene,,gecen hafta igne oldum,bu ay iki yumurtam oldu,biri catladi digeri kontrole gittigimde duruyordu,doktr belki catlar dedi,onu pek onemsemedi

saat tutalım bakalım kaç satte kılabilecğiz namazı ebrar sen kılacaksın değilmi bende kılmak istiyorum hayatımda tesbih namazı hariç hiç uuzn namaz kılmadım umarım yaradan nasip eder

ben bunu daha önce kıldımda hepsini aynı anda kılmak zor olur canım

yaaa honeye cok uzuldum yaaa,,,,hayirlisi,,efnanaim ne zamandir ugrasiyordu,,,cok mutlu oldum onun adina

senden ne haber peki,adet oldunmu

ben ikinci kez basladim klomene,,gecen hafta igne oldum,bu ay iki yumurtam oldu,biri catladi digeri kontrole gittigimde duruyordu,doktr belki catlar dedi,onu pek onemsemedi

canım benim klomen fazlada kulanmanı tevsiye etme tamam kullan yumurtan çatladığında çalışma varmıydı kendiliğindenmi çatladı iğne vermişmiydi ? dr lar klomeni en fazla a3 kere öeneriyorlar yumurtalık kanserine karşı buda bir bilgi olsun

senden ne haber peki,adet oldunmu

oldumm canımm bu ayda bankoo olucam gelin getirdi annemler düğünümüz oldu ev kalabalık yurtdışından misafirlerimzi yolda mersindende gelecekler var kalabalığız anlayacağın yumurtlama günlerim güme gidyor bu ayy bankoo adett olunacakk ne yazıkki

kizlar bu gece cok onemli bir gece,,onumuzdeki sene icinde basimiza ne gelecegi,bir nevi kaderimizin takdir edildigi gece o yuzden iyi degerlendirmeliyiz,,,

kumsal+, serpil02507, enterasan, fatosozel+

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamalr iyi kandiller ....

rabbim dualarımızı kabul eylesin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…