şimdi aklımdan geçtin şimdi ebrar yazar dedim :))))))))))))))))öhöö öhööö kaydirigubbakcemile3
dikkat konyalı var ben değil ama eşim konyalı herkes bi değildir gülüm yaa bak bede çalışıyorum kötü beğenmediğim yönleri yok değil ama bendede eksik vardır yani kusursuz kimse olmadığına göre belli huyları bi şehre atfetmek yanlıştır bence ..hem asıl konyalı olanlar cidden çok saygılı insanlar ....
hımm şimdi oldu :ecrin_bebek:Canım merak etmeyin ağır kaldırmıyorum
kaçıncı gündesin kafam karıştı hafızam yavaşladı affetttkızlar hala gelen giden yok...ay heyecanlanıyorum zaman geçtikçe sabaha kadar olmazsam idrar testi yapayım diyorum...
Merhaba arkadaşlar benim gibi 36 yaşında hamile kalan varmı Benim yumurta rezervim çok azalmış bebişin olmayacak diyorlar daha 9 aylık evliyim bana iyi haber verecek biri yokmu?
patron milleti kızım bide konyalılar ıyyy çok fenalar o konyalılar çokkk kaba saba karı kısmını aşşağılayan
hoşgeldin canımm olur canım yumurtlamanı çoğaltıcak bir sürü ilaç var kim dedi olmaz die ?Merhaba arkadaşlar benim gibi 36 yaşında hamile kalan varmı Benim yumurta rezervim çok azalmış bebişin olmayacak diyorlar daha 9 aylık evliyim bana iyi haber verecek biri yokmu?
Merhaba arkadaşlar benim gibi 36 yaşında hamile kalan varmı Benim yumurta rezervim çok azalmış bebişin olmayacak diyorlar daha 9 aylık evliyim bana iyi haber verecek biri yokmu?
Merhaba canım hoşgeldin Rabbim verdikten sonra hiç bi sebep engel değildir ....tıp çok ilerde herşeyin bi çaresi vardır bitkisel kürlerlede yumurta olayını hızlandırabilirsin ama moralini bozarsan hi.ç bi sonuç alamazsın bence canını sıkmadan olayı akışına bırak bence
ne relaxım yavf bugün :lepi:
:)))))))))))))))))))))))sendeki bu rahatlıkla akşam eve gidince çalışma yapın kesin tutar
tualinacim sessizsizsin bu gun ?
kaçıncı gündesin kafam karıştı hafızam yavaşladı affettt
sendeki bu rahatlıkla akşam eve gidince çalışma yapın kesin tutar
kızlar hala gelen giden yok...ay heyecanlanıyorum zaman geçtikçe sabaha kadar olmazsam idrar testi yapayım diyorum...
Canım merak etmeyin ağır kaldırmıyorum
günaydın kızlarr evet seşeker leblebi bu stres bizi öldürcek işte evde
çoğu yerde öyle belki ama konyada daha fazla
elemana saygı yok
birde düşünün büroda hem patron hemde oğlu var akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?