Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi aklımdan geçtin şimdi ebrar yazar dedim :))))))))))))))))

kızlar hala gelen giden yok...ay heyecanlanıyorum zaman geçtikçe sabaha kadar olmazsam idrar testi yapayım diyorum...

Merhaba arkadaşlar benim gibi 36 yaşında hamile kalan varmı Benim yumurta rezervim çok azalmış bebişin olmayacak diyorlar daha 9 aylık evliyim bana iyi haber verecek biri yokmu?

Merhaba arkadaşlar benim gibi 36 yaşında hamile kalan varmı Benim yumurta rezervim çok azalmış bebişin olmayacak diyorlar daha 9 aylık evliyim bana iyi haber verecek biri yokmu?

Hoşgeldin.
Ben 34 yaşındayım ve çok çok az yumurtlayan biriyim.
PKO ve hipotiroid hastasıyım.
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 haftalık hamileyim.
Canını sıkma

hoşgeldin canımm olur canım yumurtlamanı çoğaltıcak bir sürü ilaç var kim dedi olmaz die ?

Merhaba canım hoşgeldin Rabbim verdikten sonra hiç bi sebep engel değildir ....tıp çok ilerde herşeyin bi çaresi vardır bitkisel kürlerlede yumurta olayını hızlandırabilirsin ama moralini bozarsan hi.ç bi sonuç alamazsın bence canını sıkmadan olayı akışına bırak bence

ne relaxım yavf bugün :lepi:

sendeki bu rahatlıkla akşam eve gidince çalışma yapın kesin tutar

tualina, ebrar42, şeker-leblebi, nhlkpr
slm kızlar nasılsınız canlarım inş.
güzel haberler gelecek canlarım yaaa
allahım hayırlısını versin her zaman

üzme kendini tatlım olur elbette.

kızlar hala gelen giden yok...ay heyecanlanıyorum zaman geçtikçe sabaha kadar olmazsam idrar testi yapayım diyorum...

bendede henüz gelen giden bir şey yok ama içimde pis sinsi bir sancı var

Canım merak etmeyin ağır kaldırmıyorum

eeeeee mısra kaldır birde

günaydın kızlarr evet seşeker leblebi bu stres bizi öldürcek işte evde

kesinlikle haklısın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…