tualina, ebrar42, şeker-leblebi, nhlkpr
slm kızlar nasılsınız canlarım inş.
güzel haberler gelecek canlarım yaaa
allahım hayırlısını versin her zaman
konyalılarda karıyada saygı yok çok kötüler
tualina, ebrar42, şeker-leblebi, nhlkpr
slm kızlar nasılsınız canlarım inş.
güzel haberler gelecek canlarım yaaa
allahım hayırlısını versin her zaman
kumsal tualina varmı herhangi bir gelişme kızlar. bende henüz yok AMA O SİNSİ SANCI DEVAM EDİYOR
kumsal tualina varmı herhangi bir gelişme kızlar. bende henüz yok AMA O SİNSİ SANCI DEVAM EDİYOR
canım bendede yok ama arada sancım oluyor ...akıntımda olmuş afedersiniz ama beyaz...bakalım ne olacak canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım...
çoğu yerde öyle belki ama konyada daha fazla
elemana saygı yok
birde düşünün büroda hem patron hemde oğlu var akannehir
şekerler germeyin kendinizi lütfennn rahat olun belkide durup dinlediğinizden sancı filan varmış gibi hissediyosunuz...hayırlısı olsun bence bu kadar odaklanmak üzüyor sonra ikinizde kumsalımızıda kocaman öpüyorum kendinizi rahat hissedin bence beyninizden atın ve pozitif bakın olaylara diyelim akşama regl oldunuz dünyanın sonumu değil hayat devam ediyor ve herşey sizin için hepimiz için yeni başlangıçlara gebe olacak ....umutlarımız var olduğu sürece biz hep yeni şeyler yaşayıp yeni mutluluklar göreceğiz inş. opuyorumnanaktan a.s.
serpil ablammm nasılsın tatlımmmmmmmmmm
canım sen nie böyle konuşuyon hala anlamıddımm ben yaaaaCADIARZUCADIARZU
patrondan yana dertliyim ondan böyle konuşuyorum
patrondan yana dertliyim ondan böyle konuşuyorum
canım sağol desteğin için germek değilde merak içindeyiz tabiki dünyanın sonu değil, yeni ay yeni umut :))))bende seni öpüyorum tatlım...
ebararım canım balımmm
şeker leblebii nikine bayılıyorum tualina bekleyiş zor ama heyecan vericii fatoooo bir haber yok demii kumsaldadd yok galiba geçmişi tam okuyamadımm busecanım nasılsın zeytinim aşırı yoğunum
ebararım canım balımmm
şeker leblebii nikine bayılıyorum tualina bekleyiş zor ama heyecan vericii fatoooo bir haber yok demii kumsaldadd yok galiba geçmişi tam okuyamadımm busecanım nasılsın zeytinim aşırı yoğunum
susuususu ben duymayayımm bende patronumda kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?