günaydın kızlar
serpil nerelerde?
hımmm mesele oysa iyide
vatandaşın biride karılarına sayğılar yok aşağılar die bahhsetmiş sanrım karıştırdııı
hımmm mesele oysa iyide
vatandaşın biride karılarına sayğılar yok aşağılar die bahhsetmiş sanrım karıştırdııı
selammm kızlar ben gellldimmmmmmmmmmmm))
hooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllldddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.
şincik öncelikle sormak istediklrerim var o gelmeyecesi kırmızı tarihleri varya kiminki yakınlarda elimiz kalbimizde dualarla kimleri bekliyoruz...
yok canım aynıyım hafifi sancım var berrak akıntı o kadarkumsal tualina varmı herhangi bir gelişme kızlar. bende henüz yok AMA O SİNSİ SANCI DEVAM EDİYOR
canım çok sağollll haklısın hayırlsı olsun bende kocaman öpüyorumşekerler germeyin kendinizi lütfennn rahat olun belkide durup dinlediğinizden sancı filan varmış gibi hissediyosunuz...hayırlısı olsun bence bu kadar odaklanmak üzüyor sonra ikinizde kumsalımızıda kocaman öpüyorum kendinizi rahat hissedin bence beyninizden atın ve pozitif bakın olaylara diyelim akşama regl oldunuz dünyanın sonumu değil hayat devam ediyor ve herşey sizin için hepimiz için yeni başlangıçlara gebe olacak ....umutlarımız var olduğu sürece biz hep yeni şeyler yaşayıp yeni mutluluklar göreceğiz inş. opuyorumnanaktan a.s.
canım hoşgeldin nasılsınslmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstıklara
bilmiyorum serpilcim düşmüşkumsal ateşin neden düştü ki
fatoo idrarra testine güvenme :)
tualina aklım sende
busecan seni merak ediyorum
mısracım fazal iş yapma ben pzt yaptım dip bucak canım çıktı
zeytinim sağlığına dikkate et
sezenim şeftalim yeeeeeeee benim yerime
nihalim ne olacak bu halimiz bizm iş iş iş
esmeralda hayıtı aksatmadan kullana
şekerleblemii rabbimm mutluluğunu daim etsin
xayşe <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<x çok tatalısın bunu söyleyen olmuşmuydu sende buse gibi içinden geldiği gibi yazıyorsunn
tualina kumsal fatoözel
selammm kızlar ben gellldimmmmmmmmmmmm))
kumsal ateşin neden düştü ki
fatoo idrarra testine güvenme :)
tualina aklım sende
busecan seni merak ediyorum
mısracım fazal iş yapma ben pzt yaptım dip bucak canım çıktı
zeytinim sağlığına dikkate et
sezenim şeftalim yeeeeeeee benim yerime
nihalim ne olacak bu halimiz bizm iş iş iş
esmeralda hayıtı aksatmadan kullana
şekerleblemii rabbimm mutluluğunu daim etsin
xayşe <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<x çok tatalısın bunu söyleyen olmuşmuydu sende buse gibi içinden geldiği gibi yazıyorsunn
tualina kumsal fatoözel
oy oyy oyyyyyyyyy üç müjde birden inşallahhhhhhh)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldinnnn a.s.
burayıda yorumsuz geçiyorum biz unutulduk sanırım :umursamaz: tüp için iki gaz verseydin bari :roflol:
ebrarra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tüpcüm benim yerim seni bennnnnnnnnnn kzı çok doluyum bilşidğin gibi değil iki arada bir derede yazıyorum hahhahahahhahahhaaa
ebrarra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tüpcüm benim yerim seni bennnnnnnnnnn kzı çok doluyum bilşidğin gibi değil iki arada bir derede yazıyorum hahhahahahhahahhaaa
oy oyy oyyyyyyyyy üç müjde birden inşallahhhhhhh)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
senin gibi bir patronum olsun isterdim
karşılıklı kk da dolaşırdık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?