Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hımmm mesele oysa iyide
vatandaşın biride karılarına sayğılar yok aşağılar die bahhsetmiş sanrım karıştırdııı

tatalım o içinden geçeni yazdı samimiyetimize dayanarakk o pırlanta gibidir bu ara canı sıkkın sizler ve bizler zaman zaman birbirimizii idarre etmeliyiz değilmi:kedi:

bütün güzeller toplanmış aman Alahım kızlar dün gece neler yaptınız ben hiçbirşey yapmadım sadce nedense ağladımakannehir

hooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllldddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.

şincik öncelikle sormak istediklrerim var o gelmeyecesi kırmızı tarihleri varya kiminki yakınlarda elimiz kalbimizde dualarla kimleri bekliyoruz...

kumsal ateşin neden düştü ki

fatoo idrarra testine güvenme :)

tualina aklım sende

busecan seni merak ediyorum

mısracım fazal iş yapma ben pzt yaptım dip bucak canım çıktı

zeytinim sağlığına dikkate et

sezenim şeftalim yeeeeeeee benim yerime

nihalim ne olacak bu halimiz bizm iş iş iş

esmeralda hayıtı aksatmadan kullana

şekerleblemii rabbimm mutluluğunu daim etsin
xayşe <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<x çok tatalısın bunu söyleyen olmuşmuydu sende buse gibi içinden geldiği gibi yazıyorsunn

kumsal tualina varmı herhangi bir gelişme kızlar. bende henüz yok AMA O SİNSİ SANCI DEVAM EDİYOR
yok canım aynıyım hafifi sancım var berrak akıntı o kadar
canım çok sağollll haklısın hayırlsı olsun bende kocaman öpüyorum
slmmmmmmmmmmmmmmmmm fıstıklara
canım hoşgeldin nasılsın
bilmiyorum serpilcim düşmüş
tualina kumsal fatoözel

canımmmmmmmm

selammm kızlar ben gellldimmmmmmmmmmmm))

hoşgeldinnnn a.s.

burayıda yorumsuz geçiyorum biz unutulduk sanırım :umursamaz: tüp için iki gaz verseydin bari :roflol:

ebrarra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tüpcüm benim yerim seni bennnnnnnnnnn kzı çok doluyum bilşidğin gibi değil iki arada bir derede yazıyorum hahhahahahhahahhaaa

ebrarra ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tüpcüm benim yerim seni bennnnnnnnnnn kzı çok doluyum bilşidğin gibi değil iki arada bir derede yazıyorum hahhahahahhahahhaaa

kaydirigubbakcemile3 tüpcümmm :roflol:

tamam canım bak gönlüm oldu bilem zemuszemus iki lafla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…