Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sallal gitsin yarını kurtmu yemiş mısra son gitiğn doktorun adı lazım bana kızarkadşın rahmini lacaklarr kız iptall durumu kötüüü

esmeralda
sen sanatla uğraşn güzel bir kadınsınn
sence herşey çocukmu? sanatçı ince ruhunla cevap verebilrmiisn bu cevap benim ve busecan için önemli ikimizdede bu konuda gel gitler var

Bu ne için evlendiğine bağlı cnm.
Benim evlenme sebeplerim;

1-İlerde keşke bunu da deneseydim dememek
2-Bebek ti.

sallal gitsin yarını kurtmu yemiş mısra son gitiğn doktorun adı lazım bana kızarkadşın rahmini lacaklarr kız iptall durumu kötüüü

HASTANE:MEDİCAL PARK
DR.Ünal YİRMİBEŞ

Ablamında rahmini alacaklardı,o gün ablamda gitti muayene oldu adam gülmüş nerden çıktı bu gayet sağlıklısınız diye

Bu ne için evlendiğine bağlı cnm.
Benim evlenme sebeplerim;

1-İlerde keşke bunu da deneseydim dememek
2-Bebek ti.

benimde eşimden tek isteğim bebktii evliliğim bunun üzerine kuruldu bunu eşim çok iyi biliyor birde mısra eşim gerçekten aşık bir adam yani farklı bir boyutta bu biraz ürkütücü oldu işin gerçği yeni farkediyorum belki bebeğim olsaydı farketmeyecktim eşimse ben seni sev,yorum der tabii o zaten bir babab a

HASTANE:MEDİCAL PARK
DR.Ünal YİRMİBEŞ

Ablamında rahmini alacaklardı,o gün ablamda gitti muayene oldu adam gülmüş nerden çıktı bu gayet sağlıklısınız diye

kızarkadşım 1 çocuk annesi 2 yıl önce rahim kanseri teşhisi konuldu şimdde rahmin alınması gerkiyor diyorlar .(( 38 yaşında

kumsall canım aklım sende ve fatoda arkasında tualina artık orta yerimden çatlayacağım nerdeyse inşallhh bugün güzel bir haber vererirsin iz bize canlarımm

kızlar ne hayıt içiyorum ne eşimin getirttiği karışımı nede ateş ölçüyorum herşey bende freee nede eşim yanımda bu ay herşey havada dün gece aklıma ne bebek geldi ne kaybettiğim para ne işlerdeki yoğunluk nede sıkıntı gece eşim yine plot olmuş aradı tatile gideceğimi ama 1 günlük olduğunu söyledim git dedi ama otelde ne yapacaksın demezmi otelde ne yapılır havuza girilr sauna ya girilir ben hamama bayılırım hamamda keyif yapılır yenilir içilir güneşlenir o d a o zaman bunu unut oteli basrım demezmiiiiiiiiii anaaaaaaaaaaaaaaa bende tlf kökten kapatımm bugünde mavi askılı ve mini elbisemi giyindim yanii artıkk birşeyleri görsün yaaaaaaaaaa gerçi burda yok göremez hahahhahhahhaha görsede ben bekarken böyleydim zaten alışsıun değilmi ?

bu arada vallhii yaşamımda herşey güzel diyeceğim ama bunu kendime kanıtlamam lazım :)))) ya kzılar ben sizi seviyorum bugün eğer 3 hamile haberi gelirse gerçektenn mutlu olduğuma bugü kendimi inandıracağım

bütün kalbim kumsal fatoo tualinada

günadyın kızlar nasılsınız hayırlı ve huzurlı bir gün diliyorum güzel hbaerlerle doluuu
bende bir değişiklik yok kızlar ama hiç bebiş varmış gibide gelmiyorr galiba yine düzenim bozuldu(((((((((((((

günaydın kızlarrrrr nasılsınız?
kumsal fatoşum tualina havadisler nedir ?kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…