sevgili rakadaşlarımm esmeraldaaaaaaaaaaa mısraaaaaaaa ebrarra fatoözel busecann nihall şeker leblebii xayşex sezen zeyytin musayas enetresann kumsall aklıma bunlar geldiii ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyikii kii varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydaaaaaaaaaaaaaaa hadiiiiiiiiiiiiiii lelelelellellelelle lellele haydii lelelleellel yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sevgili rakadaşlarımm esmeraldaaaaaaaaaaa mısraaaaaaaa ebrarra fatoözel busecann nihall şeker leblebii xayşex sezen zeyytin musayas enetresann kumsall aklıma bunlar geldiii ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyikii kii varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydaaaaaaaaaaaaaaa hadiiiiiiiiiiiiiii lelelelellellelelle lellele haydii lelelleellel yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sende iyiki varsın canımmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt
kızlar hepinizi çok seviyorum. bende kaçıyorum hepiniz allaha emanet olun. kumsal tualina yarın inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum. hoşçakalın kızlar :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yaaaaaaaaaaaa biz ne imamlar gördük ohaoldumsmile adama bunuda yaptırdın ya helal olsun sana serpil. kız öbür dünyada nasıl hesap vercen :bbo:Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile
eeeeeeeeeee ben malatyalıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: biz davul zurnanın sesini duydukmu hasta yayağımızdan kalkar halaya gireriz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bizde seni seviyoruz tatlım sanada iyi akşamalr senden de güzel haberler bekliyoruz hadi gider ayak herkesi oynattın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teytey:
:teytey:hihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yaaaaaaaaaaaa biz ne imamlar gördük ohaoldumsmile adama bunuda yaptırdın ya helal olsun sana serpil. kız öbür dünyada nasıl hesap vercen :bbo:
eeeeeeeeeee ben malatyalıyım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: biz davul zurnanın sesini duydukmu hasta yayağımızdan kalkar halaya gireriz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?