Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız serpil hogeldim bebeeemm kız sen var yaaaaaaa nasıl içirttin adamı böyle... ay çok güldüm... İşte serpil adamı böyle cin çarpmışa döndürür. ama enişteye de yazık kızzzzzzzz affet adamııııı azcık naz niyaz yap ama affet...

şunu itiraf edebilrmiyim bir dönem bir inşaat firmamamın sekerteri asistanı nete takılıyordu bende nedir bu net olayı dedmiştim kıza ve o kız bana cumhuriyet savcısı bir arkadşıyla arkadişlık etiğini neten tanıştığını anlatıı ... bende saçmaaaaa hiç görmediğin bir adamla tanımadığın biriyle nasıl arkadş olursun ne paylaşabilrsisn bana çok saçma dedim .. oda bana .. güzel bir beraberlik yaşdığını anlatıı bende ona bak tatalımm sen makinaya dokunduklarınla yaşıyorsun reaal bir yaşam var dedim bana bu tarz şeyler saçma dedim oda bir dene dedi.. ben asla o kadar salakmıyım makinadan medet bulacağım dedim o bana beni rahatlıyor dediii bu tam 10 yıl önceydii bakın kii çok büyük konuşmuşum ben burda hiç tanımadığım mimiklerini göremediğim dünya tatalısı arkadşlarla çok şeyy paylaşıyorum bugün o kızı görsemm kiii görememme antalyda değil ondan çok özür dilerim gerçekten burdaki tüm güzellere ben çok şey borçluyummm yaşamım ağır şartarda ve yalnız geçti iş aile sorumluluklar vs vs vs sizler benim galiba herşeyim oldunzu iyiki varsınız imamagillerden olan eşim buna şiddetle karşııı ama galiba oda alışacakk :))))))))))))))))))))))))))))) tekarar tekrarar söylüyorum bütün güzelllerr burada siziiz seviyorummmmmmmmmmmm tıpkıııııııııııııııı eşimin şimdi bağırdğı gib bende bağırıyorummmmmmmmmmmmmmmmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vallhii kocamm dindar kocam imamgill yemin edrimm sarhoşşşşşşşşşşşşşşşş şuan yemin edrim rakı içöm,şş köyünde şuannnnnnnnnn bas bas bağırıyorrrr saçının teline dünyayaı yakrımm diyeeeeeeeeeeee mısar bana demiştikii değerli olduğunu belli et sadce onu ettimm

esmeralda kocam köyde ben ,içirtmedim sadce eee artık karşı karşıya rakı içeriz deidm hahahhahahhahahhaha ha ben rakı içememem ama bira içerim dedimm hahhahhahahahhahahhahah

yokk bebeğimm afettim de ona belli etmiyorum yanii yelkenleri suya indirmiyorum hahhaha gerçi bunu hakettii neysee beni sen kazan dedim hepsi bu aksi takdirde zaten yokum dedim vs vs vs galiba haketii bunu neyse dua etsin çok misafirim var kocacımı seviyorum onun sevgiisnede inanıyorum ama esmeralda iki çocuklu dul adamla ve eski eşle olmak çok ağır bizim hiç sorunumuz olmadıı eşim hiç incitmedi benii arızalık bende belki aşırı kıskançlığda boğdu beii anne olamayışım bende sorun oldu bende herşeyden nem kapar oldumm onu seviyorum bu bir gerçek gerçekten seviyorum ama bazan düşünüyorum acaba yaşamda herşey çocukmu aşkmı

Amannnn ya kızlar ben iyice yarım akıllı olmuşum /
Tiroid hormonlarımı ölçtürmüştüm ya geçen Cuma,dün sonucu alıp dr a gösterecektim unuttum
İnternetten sonucumu alayım dedim başaramadım.
Napcam şimdi?(

esmeralda
sen sanatla uğraşn güzel bir kadınsınn
sence herşey çocukmu? sanatçı ince ruhunla cevap verebilrmiisn bu cevap benim ve busecan için önemli ikimizdede bu konuda gel gitler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…