günadyın kızlar nasılsınız hayırlı ve huzurlı bir gün diliyorum güzel hbaerlerle doluuu
bende bir değişiklik yok kızlar ama hiç bebiş varmış gibide gelmiyorr galiba yine düzenim bozuldu(((((((((((((
günaydın kızlarrrrr nasılsınız?
kumsal fatoşum tualina havadisler nedir ?kaydirigubbakcemile5
canım hemen belirti vermez sanırım tekme mi beklen annesş bebişten :ecrin_bebek: ....ne zman test yapıcanhayırlısı olsun bakalım canım yaa :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni canım öyle olsa keşke ama ne bilşiyim herkeste mutlaaka birşey oluyor ya ondan bende bişi yok yada ben anlamıyorum
aslında bugün yapıcaktım ama dün eşime ağzımdan kalırdım günüm geçti diye oda yarın sabah yaparsın dedi yarın sabah yapıcammm ama allahın izniyle
günaydın kızlar son sayfaya ulaşamıyorum hata veriyor sorun var galiba..bende değişiklik yok şimdilik:))
tualinaaa sen nasılsın canım?
ebrarcığım iyiyim canım malum beklemedeyim...hafif ağrılarım oluyor ve kanama başlayacak gibi oluyor wc ye gidiyorum bişey yok...allahın izniyne yarına kadar bişey olmazsa bende yarın sabah yapacağım testi....allahım bu ay 3 hamiş çıkaralım ne olur hayırlısı ile :CüvCüv::Saruboceq:
günaydınn güzel bi haber daha umarım olmaz bi değişiklik :1hug:
inşallah ebrarcığım , hayırlısı allahtan...sen nasılsın canım...
iyiyim canım bende bugün dişciye gidicem umarım biter bu diş olayımızda rahat ederiz
bi sıkıntı yok şükür :1hug:
günaydın kızlar son sayfaya ulaşamıyorum hata veriyor sorun var galiba..bende değişiklik yok şimdilik:))
fatoş bu saate gelmediğine göre demekki test yapmaya gitti
umarım hayırlı haberle döner fatoşşşşşş dualarımız seninle canım arkadaşımmm :1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni canım öyle olsa keşke ama ne bilşiyim herkeste mutlaaka birşey oluyor ya ondan bende bişi yok yada ben anlamıyorum
aslında bugün yapıcaktım ama dün eşime ağzımdan kalırdım günüm geçti diye oda yarın sabah yaparsın dedi yarın sabah yapıcammm ama allahın izniyle
yok gülüm ben gece boyunca uyuyamadım tuvalete gidip bakmaktan dolayısıylede sabah uyuyakalmışım. test yaptırmaya yarın sağlık ocağına gidicem. orasıda 1 gün sonra sonuç veriyor ama bu sefer kendimi kaptırıp hızlı davranmak istemiyorum. hem param gidiyor hemde moralimfatoşcuğum inşallah ilk müjdeli haberi senden alacağız bugun kuşum....
yok gülüm ben gece boyunca uyuyamadım tuvalete gidip bakmaktan dolayısıylede sabah uyuyakalmışım. test yaptırmaya yarın sağlık ocağına gidicem. orasıda 1 gün sonra sonuç veriyor ama bu sefer kendimi kaptırıp hızlı davranmak istemiyorum. hem param gidiyor hemde moralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?