Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hemen belirti vermez sanırım tekme mi beklen annesş bebişten :ecrin_bebek: ....ne zman test yapıcan hayırlısı olsun bakalım canım yaa :1hug:

canım hemen belirti vermez sanırım tekme mi beklen annesş bebişten :ecrin_bebek: ....ne zman test yapıcan hayırlısı olsun bakalım canım yaa :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni canım öyle olsa keşke ama ne bilşiyim herkeste mutlaaka birşey oluyor ya ondan bende bişi yok yada ben anlamıyorum
aslında bugün yapıcaktım ama dün eşime ağzımdan kalırdım günüm geçti diye oda yarın sabah yaparsın dedi yarın sabah yapıcammm ama allahın izniyle

bence sıkıntı yapma tatlım olsada olmasada hayırlısı de ama kalbinden a.s dilinle değil

belirti meselesi herkeste bir olacak diye vişey yok benim görümcemin regli 2 ay geçti bizimki düzensiz olunca hiç oralı olmadı ne bi başdönmesi ne bulantı filan hiçbişey yok sonra öğrendi 2,5 aylık hamile a.s yani illa herkeste bişey olacak diye bişey yok şu an için en belirgin şey nedir reglinin olmamamsı hayırlsı bakalım :1hug:

fatoş bu saate gelmediğine göre demekki test yapmaya gitti
umarım hayırlı haberle döner fatoşşşşşş dualarımız seninle canım arkadaşımmm :1hug:

günaydın kızlar son sayfaya ulaşamıyorum hata veriyor sorun var galiba..bende değişiklik yok şimdilik:))

tualinaaa sen nasılsın canım?

ebrarcığım iyiyim canım malum beklemedeyim...hafif ağrılarım oluyor ve kanama başlayacak gibi oluyor wc ye gidiyorum bişey yok...sabah ve akşam mide bulantılarım oldu ama psikolojik olabilir...allahın izniyne yarına kadar bişey olmazsa bende yarın sabah yapacağım testi....allahım bu ay 3 hamiş çıkaralım ne olur hayırlısı ile :CüvCüv::Saruboceq:

inş. canım inş. :Saruboceq: fatoş muhtemelen test yapmaya gitti bu saate gelmesi lazımdı eyvahedigeldismile umarım güzel bi haberle gelir

iyiyim canım bende bugün dişciye gidicem umarım biter bu diş olayımızda rahat ederiz
bi sıkıntı yok şükür :1hug:

geçmiş olsun canım inan çok rahat edeceksin bende nisanda 9 dolgu 1 çekim yaptırdım, feleğim şaştı inan..çok güzeldüşünmüşsün hamilelik öncesi diş olayını :))

günaydın kızlar son sayfaya ulaşamıyorum hata veriyor sorun var galiba..bende değişiklik yok şimdilik:))

günaydın canım bendede bir değişiklik yok

fatoş bu saate gelmediğine göre demekki test yapmaya gitti
umarım hayırlı haberle döner fatoşşşşşş dualarımız seninle canım arkadaşımmm :1hug:

ebrarım bir tanem allah razı olsun ama test yaptırmadım. yarını bekliycem

bendede hiç bir şey yok canım

fatoşcuğum inşallah ilk müjdeli haberi senden alacağız bugun kuşum....
yok gülüm ben gece boyunca uyuyamadım tuvalete gidip bakmaktan dolayısıylede sabah uyuyakalmışım. test yaptırmaya yarın sağlık ocağına gidicem. orasıda 1 gün sonra sonuç veriyor ama bu sefer kendimi kaptırıp hızlı davranmak istemiyorum. hem param gidiyor hemde moralim

fatoş çok güzel bir haber canım...erken daha kanda baktırmak için negatif çıkınca daha çok üzülüyoruz...

ah canım aynen akşam kaç defa gittim hatırlamıyorum :)))bencede sağlık ocağında yaptır canım neden boşa para veresinki varsın 1 gün sonra çıksın acelemiz yok yeterki hayırlısıyla pozitif çıksında :))

hoşgeldin fatoşum günaydın hayırlısı olsun sen gelmeyince ben test yaptırmaya gittin sandım opuyorumnanaktan neyse üçünüzdende kötü bi haber duymak rabbim devamını getiririr inş. üçünüzün güzel haberleriyle mutlu oluruz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…