fatoşummmmmmmmmmmmmm inş hamilesindir hayırlısı ise inşşşş yarabbimmmmm
çok haklısın canım bekleyelim bakalımmmmbence sıkıntı yapma tatlım olsada olmasada hayırlısı de ama kalbinden a.s dilinle değil
belirti meselesi herkeste bir olacak diye vişey yok benim görümcemin regli 2 ay geçti bizimki düzensiz olunca hiç oralı olmadı ne bi başdönmesi ne bulantı filan hiçbişey yok sonra öğrendi 2,5 aylık hamile a.s yani illa herkeste bişey olacak diye bişey yok şu an için en belirgin şey nedir reglinin olmamamsı hayırlsı bakalım :1hug:
günaydın canım nasılsın ay inşalalh üçümüzde güzel hberler veririz kızlar :Saruboceq:günaydın kızlar son sayfaya ulaşamıyorum hata veriyor sorun var galiba..bende değişiklik yok şimdilik:))
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ebrarcığım iyiyim canım malum beklemedeyim...hafif ağrılarım oluyor ve kanama başlayacak gibi oluyor wc ye gidiyorum bişey yok...sabah ve akşam mide bulantılarım oldu ama psikolojik olabilir...allahın izniyne yarına kadar bişey olmazsa bende yarın sabah yapacağım testi....allahım bu ay 3 hamiş çıkaralım ne olur hayırlısı ile :CüvCüv::Saruboceq:
canım hadi baklaım inşallah bugün biter bu diş işi geçmiş olsuniyiyim canım bende bugün dişciye gidicem umarım biter bu diş olayımızda rahat ederiz
bi sıkıntı yok şükür :1hug:
günadyın fatoşcum nasılsın bedne yarını beklicem canım kısmet inşallah bizimledir meleklerimiz :Saruboceq:günaydın canım bendede bir değişiklik yok
ebrarım bir tanem allah razı olsun ama test yaptırmadım. yarını bekliycem
bendede hiç bir şey yok canım
bugün ölçmedim canımm unuttuumkumsal ateşin nasıl dı tatlım
benim adetlerim çok düzensizdi ve klomen kullandığım zamanlarda çok düzenli adet oluyordun ne ilginç sendede tam tersi olmuş korkma canım allahın izniyle kötü birşey yoktur oynatıyor işye bu yaramazlar bizi daha gelmeden:)klomen geciktirmiyormuş. ama ben başka ilaç kullanmadımki geçen ay 30.gün bu ay ahada 31.gün oldu tık yok. yaaaa inşallah gelmezde ama birde başka bir sorun olduysa diye korkmaya başladım
ebrarım çok teşekkür ederim çok güzeldi allah razı olsunnnn allahım sana çok şükürrr
Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi. Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi. Adam üzgündü… Neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.
Sonra şöyle düşündü: Allah’ın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki….
Ve sorgulamamaya karar verdi.
Bir zaman sonra adam bıraktığı dileğinin peşinden gitti. Ne durumda olduğunu merak etti. Fakat gördüklerine inanamadı. Dikenli ve çirkin kaktüsten çok güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı. Ve göz zevkini bozan tırtıl güzel bir kelebeğe dönüşmüştü.Allah ne yaptığını bilir. O’nun yolu her zaman en doğrusudur.Bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allah’tan birşey isterseniz ve size O başka bir şey verirse güvenin. O’nun sizin her zaman ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
İstekleriniz… Her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir. Allah dileklerinizi her zaman yerine getirir. O yüzden kuşkulanmadan ve şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin. Bugünün dikeni, yarının çiçeğidir.
Allah seçimi O’na bırakanlara en iyisini verir… Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler…
günadyın şekercimm nasılsınne güzel bir yazı öyle ebrarcım
bu arada herkese günaydın opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr
ebrar süper bir hikayeydi ve gerçekten öyleee allahım sana inanıyoruz sana sığınıyoruzz sen herşeye kadırsın. ve allahımdan başka dostum olmadığına tek onun gerçek olduğuna yalansız olduğuna her zaman yanımda olduğuna inanıyorum şükürler olsun sana yarabbımm
beğenmemek ne mümkün içinde allahımız var onu çok seviyorummmmmmmmmmmmm
ebrarım o güzel yüreğine ve ellerine sağlık
iyyim canım çok şükürtşk ederim canlar iyiyim sizler nasılsınız
günaydın kumsalcım inş meleğin seninledirr inş cnm
kızlar ne hayıt içiyorum ne eşimin getirttiği karışımı nede ateş ölçüyorum herşey bende freee nede eşim yanımda bu ay herşey havada dün gece aklıma ne bebek geldi ne kaybettiğim para ne işlerdeki yoğunluk nede sıkıntı gece eşim yine plot olmuş aradı tatile gideceğimi ama 1 günlük olduğunu söyledim git dedi ama otelde ne yapacaksın demezmi otelde ne yapılır havuza girilr sauna ya girilir ben hamama bayılırım hamamda keyif yapılır yenilir içilir güneşlenir o d a o zaman bunu unut oteli basrım demezmiiiiiiiiii anaaaaaaaaaaaaaaa bende tlf kökten kapatımm bugünde mavi askılı ve mini elbisemi giyindim yanii artıkk birşeyleri görsün yaaaaaaaaaa gerçi burda yok göremez hahahhahhahhaha görsede ben bekarken böyleydim zaten alışsıun değilmi ?
bu arada vallhii yaşamımda herşey güzel diyeceğim ama bunu kendime kanıtlamam lazım :)))) ya kzılar ben sizi seviyorum bugün eğer 3 hamile haberi gelirse gerçektenn mutlu olduğuma bugü kendimi inandıracağım
bütün kalbim kumsal fatoo tualinada
günaydın kızlarr nasılsınız
günaydın canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kumsall canım aklım sende ve fatoda arkasında tualina artık orta yerimden çatlayacağım nerdeyse inşallhh bugün güzel bir haber vererirsin iz bize canlarımm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah sezencim nasılsın canımgünaydın kızlar
gününüz güzel geçsin mutlu geçsin..
kızlar hayırlı haber verin bize inşallah 3 kişi beklemek ne zor yaaaaagünaydın nihalciğim nasılsın...benden aynı canım beklemedeyim :))))
kızlar işlerim çok öğlene kadar yokum :))
kızlar hayırlı haber verin bize inşallah 3 kişi beklemek ne zor yaaaaa
kızlar günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?