Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok haklısın canım bekleyelim bakalımmmm
günaydın kızlar son sayfaya ulaşamıyorum hata veriyor sorun var galiba..bende değişiklik yok şimdilik:))
günaydın canım nasılsın ay inşalalh üçümüzde güzel hberler veririz kızlar :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım bende bugün dişciye gidicem umarım biter bu diş olayımızda rahat ederiz
bi sıkıntı yok şükür :1hug:
canım hadi baklaım inşallah bugün biter bu diş işi geçmiş olsun
günaydın canım bendede bir değişiklik yok

ebrarım bir tanem allah razı olsun ama test yaptırmadım. yarını bekliycem

bendede hiç bir şey yok canım
günadyın fatoşcum nasılsın bedne yarını beklicem canım kısmet inşallah bizimledir meleklerimiz :Saruboceq:
kumsal ateşin nasıl dı tatlım
bugün ölçmedim canımm unuttuum
klomen geciktirmiyormuş. ama ben başka ilaç kullanmadımki geçen ay 30.gün bu ay ahada 31.gün oldu tık yok. yaaaa inşallah gelmezde ama birde başka bir sorun olduysa diye korkmaya başladım
benim adetlerim çok düzensizdi ve klomen kullandığım zamanlarda çok düzenli adet oluyordun ne ilginç sendede tam tersi olmuş korkma canım allahın izniyle kötü birşey yoktur oynatıyor işye bu yaramazlar bizi daha gelmeden:)
ebrarım çok teşekkür ederim çok güzeldi allah razı olsunnnn allahım sana çok şükürrr
ne güzel bir yazı öyle ebrarcım

bu arada herkese günaydın opuyorumnanaktan
günadyın şekercimm nasılsın

busecim günaydın canım nasılsın evet çok doğru

ateş tablom
13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
21 temmuz 9. gün 36,40 çalışma
22 temmuz 10. gün 36,20
23 temmuz 11. gün 36,40 çalışma
24 temmuz 12. gün 36,50
25 temmuz 13. gün 36,40 çalışma
26 temmuz 14. gün 36,40
27 temmuz 15. gün 36,40
28 temmuz 16. gün 36,20

biraz kendini dinle, kafanı boşalt, sakinleş mantıklı düşünmeye çalış. buna ihtiyacın var. hafta sonu otel gezisi senin için çok iyi olacak bence canım

günaydın kızlarr nasılsınız

günaydın zeytinim nasılsın canım

günaydın canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydııııııııııııııııııııııın

kumsall canım aklım sende ve fatoda arkasında tualina artık orta yerimden çatlayacağım nerdeyse inşallhh bugün güzel bir haber vererirsin iz bize canlarımm

tatlım herhangi bir gelişme olursa cepten msn den kk dan mutlaka bir şekilde haberin olur merak etme

serpilimmmmmmmmmmmmmm seni seviyorummmmmmmmm üzme ne olur kendini olurmuu bu erkekler neden bizleri şekillendirirken kendileri de azıcık bize göre şekillenmezzzler ki benciller ne olcakk :dilcikar:

kumsal tualina ebrar nasılsınız kızlar. ben bugün biraz gerginim galiba. kafam çok karışık. hayatımda hiç 31.günü görmedim. idrarda negatif çıktı. kendimi hamile gibi hissetmiyorum. bir kaç gün çncesine kadar göğüslerimde ağrı vardı. ama şimdi göğüslerimdeki şişlik duruyor ama ağrı yok. ara ara özellikle sol kasığıma bir sancı girip çıkıyor. ateşimdede düşme yok oooooooooooooooof gelecekse gelsin ya (hangisi gelirse yani)

serpilciğim canım üzülmemeye çalış ya..hep hayırlısını dilemiyormuyuz allahtan...klasik türk erkekleri işte hepsi aynı kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…