sağolasın canım benim kırmızılara dönüyoruz haberin olsun :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:
karnımın erkenden ağrımasında varmış keramet boshayallersmile
canımm allah yardımcın olsun...son durum gelen giden yok yürürken bile acıyo gögüslerim, bu akşama kadar olmazsam sabah test yapacağım...hayırlısı güzelim hakkımızda....
Kızlarrrrrrr çok yoğunum gelemiyorum.
Serpil im aradın açamadım acil evrak yazıyordum.Sonra aradığımda da sanırım Tapu daydın kapalıydı tel.
Honey aradı hepinize çokkkkkk selamı var iyiymiş,toparlanmış ailesinin yanında Ürgüp teymiş
fatooo son durum ne ?
Öff kızlar aç kaldım hiç sevmediğim yemekler gelmiş.
Tel şehriye çorbası
Beşamel soslu kabak((
Ben de bir kase yoğurdun içine naneyi ve pul biberi döküp ekmekle yedim(
sağolasın canım benim kırmızılara dönüyoruz haberin olsun :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:
karnımın erkenden ağrımasında varmış keramet boshayallersmile
klomen geciktirmiyormuş. ama ben başka ilaç kullanmadımki geçen ay 30.gün bu ay ahada 31.gün oldu tık yok. yaaaa inşallah gelmezde ama birde başka bir sorun olduysa diye korkmaya başladım
oyyyyyy ne güzel mönü neyini sevmedinÖff kızlar aç kaldım hiç sevmediğim yemekler gelmiş.
Tel şehriye çorbası
Beşamel soslu kabak((
Ben de bir kase yoğurdun içine naneyi ve pul biberi döküp ekmekle yedim(
bende öyle düşünüyorum bugünüde atlatırsam yarın sabah gidip kan testi yaptırıcam sağlık ocağında. ama sonucu daha bir gün sonra alıcazfatoo hayıt gecikme yapamz ama senin 4 gün gecikti analdığım kadarıyla yarında olmassan kan testi yaptırırmıısnn
ayrıca serpil ben hayıtı ne kadar oldu kullanaya başlayalı 2 hafta oldumu sencefatoo hayıt gecikme yapamz ama senin 4 gün gecikti analdığım kadarıyla yarında olmassan kan testi yaptırırmıısnn
ayrıca serpil ben hayıtı ne kadar oldu kullanaya başlayalı 2 hafta oldumu sence
hayır hayatım hiç kullanmadım o ne içindiprogestan kullandin mi canim
hadi ya kız o zaman 3 haftadan fazla oluyoroldu galiba bebbeğim sen adetliydin sana yolaldığımda
kumsalım ateşini bende göremedim. sen benim ateş tabloma baktınmıkızlar kumsalın ateşi nasıldıı fatoo seninki sabitlenmiş yanii bence sen hamileisn gibii
kumsalın nasıl acaba göremedim de
kumsalım ateşini bende göremedim. sen benim ateş tabloma baktınmı
saçmalama ya sende her gördüğüne dalıyorsun. kızım uyku yapan ilaç beyni uyuşturur ne içiyorsun öyle her şeyi.kızlar ben ciidi yorgunum eniştem bana bir ilaç getiriyormuş serpoş içince güzlece uyuyacaksın dedi çok yorgunum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?