Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sağolasın canım benim kırmızılara dönüyoruz haberin olsun :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:

karnımın erkenden ağrımasında varmış keramet boshayallersmile

canım gelmemeiş kırmızdan ümit kesilmezzz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canımm allah yardımcın olsun...son durum gelen giden yok yürürken bile acıyo gögüslerim, bu akşama kadar olmazsam sabah test yapacağım...hayırlısı güzelim hakkımızda....

bende de henüz gelen giden bir şey yok aa göğüslerdeki hassasiyet dün ve bugün hiç yoktu

tekrar görüşürsen honeyle lütfen selamlarımızı söyle mısracım

fatooo son durum ne ?

öyle bekliyoruz kurbanlık koyun gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağolasın canım benim kırmızılara dönüyoruz haberin olsun :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:

karnımın erkenden ağrımasında varmış keramet boshayallersmile

kız ben senin kırmızılara msn de halay çekmiştim ama dur burdada iki döneyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sayfaların azizliğine uğradım mesajlar şimdi gelmeye başladı honye sevindim ürgüp te güzel bir kafa dinlesin vallhii süper gelir ona bizdenede selam söylersin canım evet mısra taupdaydım orad cemır var o yüzden kapama alanında oluyorumm :)))

fatoo hayıt gecikme yapamz ama senin 4 gün gecikti analdığım kadarıyla yarında olmassan kan testi yaptırırmıısnn

kızlar kumsalın ateşi nasıldıı fatoo seninki sabitlenmiş yanii bence sen hamileisn gibii

kumsalın nasıl acaba göremedim de

kızlar ben ciidi yorgunum eniştem bana bir ilaç getiriyormuş serpoş içince güzlece uyuyacaksın dedi çok yorgunum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…