bende aynı senin gibiyim canım çok gergin ve agresifim bugün ne deseler batıyor iyi falan fark etmiyor yani bende kendimi hamiş hissetmiyorum canım hayırlsı olsun napalım ben daha çok eğer gelmediyes dada yeni üdzene giren adetimin bozulmasına sıkılıyorummmmafoldumbenkumsal tualina ebrar nasılsınız kızlar. ben bugün biraz gerginim galiba. kafam çok karışık. hayatımda hiç 31.günü görmedim. idrarda negatif çıktı. kendimi hamile gibi hissetmiyorum. bir kaç gün çncesine kadar göğüslerimde ağrı vardı. ama şimdi göğüslerimdeki şişlik duruyor ama ağrı yok. ara ara özellikle sol kasığıma bir sancı girip çıkıyor. ateşimdede düşme yok oooooooooooooooof gelecekse gelsin ya (hangisi gelirse yani)
günaydın canım benim nsaılsıngünaydın kızlar
gününüz güzel geçsin mutlu geçsin..
günaydın kuzum nasılsınkızlar günaydınnnnnnn
kolay gelsin canım bende yoğunumkızlar işlerim çok öğlene kadar yokum :))
oooooooooo maşallah herkesler burdaymış. ebrar, nihal, buse, tualina, enterasan, kumsal ne örüyonuz kızlar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah sezencim nasılsın canım
bende aynı senin gibiyim canım çok gergin ve agresifim bugün ne deseler batıyor iyi falan fark etmiyor yani bende kendimi hamiş hissetmiyorum canım hayırlsı olsun napalım ben daha çok eğer gelmediyes dada yeni üdzene giren adetimin bozulmasına sıkılıyorummmmafoldumben
günaydın canım benim nsaılsın
günaydın kuzum nasılsın
kolay gelsin canım bende yoğunum
işlerle boğuşuyorummmmm
canım benim çok şükür ki iyiyim inan zaman geçmiyor bir an önce doğsun istiyorum oğlum artık sabırsızım çok
kumsalımm nasılsın canım benim biz iyiyiz oğlumla büyüyoruz güzelce..annesini üzmüyor hiç
canım günaydınkızlar günaydınnnnnnn
kumsal tualina ebrar nasılsınız kızlar. ben bugün biraz gerginim galiba. kafam çok karışık. hayatımda hiç 31.günü görmedim. idrarda negatif çıktı. kendimi hamile gibi hissetmiyorum. bir kaç gün çncesine kadar göğüslerimde ağrı vardı. ama şimdi göğüslerimdeki şişlik duruyor ama ağrı yok. ara ara özellikle sol kasığıma bir sancı girip çıkıyor. ateşimdede düşme yok oooooooooooooooof gelecekse gelsin ya (hangisi gelirse yani)
günadyın kızlar nasılsınız hayırlı ve huzurlı bir gün diliyorum güzel hbaerlerle doluuu
bende bir değişiklik yok kızlar ama hiç bebiş varmış gibide gelmiyorr galiba yine düzenim bozuldu(((((((((((((
tualina iyim birtanem çok acıktım inan bebeğim hava cehenenm gibii sen nasılsınn son durum ne meraktan çatlayacağım ben
mslmn, serpil02507, tualina, Mısra
nasılsınız şekerler ?
ben halaya başladımm zemuszemus:dance::teytey: :teytey:
kırmızı----- fark var :roflol: oyy fenalaşıp giderimmm
uykum var ama hadi neyse iki döneyim şöyle ebrarra bedava döneceğim bugün hahahahhahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?