Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende aynı senin gibiyim canım çok gergin ve agresifim bugün ne deseler batıyor iyi falan fark etmiyor yani bende kendimi hamiş hissetmiyorum canım hayırlsı olsun napalım ben daha çok eğer gelmediyes dada yeni üdzene giren adetimin bozulmasına sıkılıyorummmmafoldumben
günaydın kızlar
gününüz güzel geçsin mutlu geçsin..
günaydın canım benim nsaılsın
kızlar günaydınnnnnnn
günaydın kuzum nasılsın
kızlar işlerim çok öğlene kadar yokum :))
kolay gelsin canım bende yoğunum
oooooooooo maşallah herkesler burdaymış. ebrar, nihal, buse, tualina, enterasan, kumsal ne örüyonuz kızlar

işlerle boğuşuyorummmmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah sezencim nasılsın canım

canım benim çok şükür ki iyiyim inan zaman geçmiyor bir an önce doğsun istiyorum oğlum artık sabırsızım çok

kumsalımm nasılsın canım benim biz iyiyiz oğlumla büyüyoruz güzelce..annesini üzmüyor hiç

kızlar günaydınnnnnnn
canım günaydın

bekleme bölümü bir işkence

busecan birtanem evet erkelerle kadınalr ayrı tamamen farklı gezegenler :))

tualina canımsın benim nasılsın evet kafayı dağıtmaya çok ihtiyacım var

entersan nasılsın

sezenimm keyfin nasıl şeftalim iyimii

kumsal sende garesifsin değilmi evet bu dönem insanın ömrümden ömür alıyor ya

mısracım arkadşım odktora gitmiş rahmin alınmasını söylemiş mecburen alınacakk

ebrara o tırtılla kakatüs ne kadar güzel ve anlamlı hikaye duygulandımm,

niahlim çok yoğunsun değilmi (

Kızlarrrrrrr çok yoğunum gelemiyorum.
Serpil im aradın açamadım acil evrak yazıyordum.Sonra aradığımda da sanırım Tapu daydın kapalıydı tel.
Honey aradı hepinize çokkkkkk selamı var iyiymiş,toparlanmış ailesinin yanında Ürgüp teymiş

ben senin düzenin bozulduğuna inanmıyorum yada inamak istemiyorum :)) bence meleğin geldii ateşinde gayet iyi yani

tualina iyim birtanem çok acıktım inan bebeğim hava cehenenm gibii sen nasılsınn son durum ne meraktan çatlayacağım ben

tualina iyim birtanem çok acıktım inan bebeğim hava cehenenm gibii sen nasılsınn son durum ne meraktan çatlayacağım ben

canımm allah yardımcın olsun...son durum gelen giden yok yürürken bile acıyo gögüslerim, bu akşama kadar olmazsam sabah test yapacağım...hayırlısı güzelim hakkımızda....

mslmn, serpil02507, tualina, Mısra

nasılsınız şekerler ?

ben halaya başladımm zemuszemus:dance::teytey: :teytey:

kırmızı----- fark var :roflol: oyy fenalaşıp giderimmm

mslmn, serpil02507, tualina, Mısra

nasılsınız şekerler ?

ben halaya başladımm zemuszemus:dance::teytey: :teytey:

kırmızı----- fark var :roflol: oyy fenalaşıp giderimmm

uykum var ama hadi neyse iki döneyim şöyle ebrarra bedava döneceğim bugün hahahahhahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

uykum var ama hadi neyse iki döneyim şöyle ebrarra bedava döneceğim bugün hahahahhahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sağolasın canım benim kırmızılara dönüyoruz haberin olsun :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::teytey: :teytey: :teytey:

karnımın erkenden ağrımasında varmış keramet boshayallersmile

Öff kızlar aç kaldım hiç sevmediğim yemekler gelmiş.
Tel şehriye çorbası
Beşamel soslu kabak ((

Ben de bir kase yoğurdun içine naneyi ve pul biberi döküp ekmekle yedim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…