evet gecmisten donemiyom bi turlu
sende son durum ne canımopuyorumnanaktan
geri sayimdayim hayatim,,,agustos 3,,e,,,,bu ay hic kafamda sabitlemedim bebek olayini,,,iki yumurtam vardi bu ay,igne de oldum,gerisi allaha kalmis,,,,
kumsal tedavi goruyormuydu kizlar
bu ay yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor bakamadı gidemedim. ben çatladığını hissediyorum sadece sancılarımdan o kadar. birde ateş tabloma göre çatlamış dedi kızlar. ama o dediğin ilaca doktor gerek duymadı herhalde o hormonum yüksek değilfatosum,progestan bebek rahme tutunmasini saglayan bi horman,eger progestan yetmezligin varsa tabi ,,bende bisey yok ama doktorum klomen bitip igneyi vurulduktan iki gun sonra progestana baslatiyor,10 gun sonra ilac bitiyor 2,3 gune de eger bebek yoksa regl oluyosun,,,bence kan vermek icin acele etme,,,yumurtanin catlayip catlamadigini doktorun kontrol etmismiydi
mısra senin şimdi yemek seçme lüksün yok hayatım her şeyden yiyip onların vitaminini alacaksın bebek için. benim kızkardeşlerim pırasadan nefret ederdi ikiside valla hamile kaldıklarında pırasa bile yediler. bebeğe o vitaminde gitsin diyeTel şehriyeden ve beşamel sostan hiç ama hiç haz etmem Fatoşcum
daha haber yok mısram pazar günü gelmesi gereken kırmızılar henüz gelmediler bende kurbanlık koyun gibi bekliyorumFatoş geçmişi okuyamadım senin kırmızılardan nbr ?
canım aslında çok gerginim ama bugünümüğze şükürle rolsuncanım benim çok şükür ki iyiyim inan zaman geçmiyor bir an önce doğsun istiyorum oğlum artık sabırsızım çok
kumsalımm nasılsın canım benim biz iyiyiz oğlumla büyüyoruz güzelce..annesini üzmüyor hiç
bedne fatoşcummmmmkızlaaaaaaaaaaaaaaar çok sıkıldım sempatiksalakcinni
aynen serpilcim bugün boğuluyorum sankiii bu belirsiziklerden hiç hoşlammıyorum artık :1no2:busecan birtanem evet erkelerle kadınalr ayrı tamamen farklı gezegenler :))
tualina canımsın benim nasılsın evet kafayı dağıtmaya çok ihtiyacım var
entersan nasılsın
sezenimm keyfin nasıl şeftalim iyimii
kumsal sende garesifsin değilmi evet bu dönem insanın ömrümden ömür alıyor ya
mısracım arkadşım odktora gitmiş rahmin alınmasını söylemiş mecburen alınacakk
ebrara o tırtılla kakatüs ne kadar güzel ve anlamlı hikaye duygulandımm,
niahlim çok yoğunsun değilmi(
sende selam söykeseyin canım kendine dikkat et yorma kendini çok mısracımKızlarrrrrrr çok yoğunum gelemiyorum.
Serpil im aradın açamadım acil evrak yazıyordum.Sonra aradığımda da sanırım Tapu daydın kapalıydı tel.
Honey aradı hepinize çokkkkkk selamı var iyiymiş,toparlanmış ailesinin yanında Ürgüp teymiş
ben hala kendi vücüdumu tanıyamadım o kadar dengesizjki malesef ne olacağını kestirmiyorum allahım inşallah bozulmamıştırben senin düzenin bozulduğuna inanmıyorum yada inamak istemiyorum :)) bence meleğin geldii ateşinde gayet iyi yani
bugün eklemedim çünkü bu sabah ölçmeyi unuttummmkızlar kumsalın ateşi nasıldıı fatoo seninki sabitlenmiş yanii bence sen hamileisn gibii
kumsalın nasıl acaba göremedim de
bu sabah ölçmeyi unuttum fatoşcumm eklemedimkumsalım ateşini bende göremedim. sen benim ateş tabloma baktınmı
ben ateş ölçme olayına bu ay başladım geçen aylarda yapmadığımdan ateşim kaçken adet olduğumu bilmiyorumya su ates olayina fazla takiliyoruz ,,,benm adet gunununden bir gun once dusmustu atesim,,zaten testte nezaman negatif gorsem o gun adet oluyorum,sabirsiz adamin hikayesi gibi,,,,hayatimda bir kere pozitif gordum onda da hamileydim,,,,,kaydirigubbakcemile3,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?