Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatosum,progestan bebek rahme tutunmasini saglayan bi horman,eger progestan yetmezligin varsa tabi ,,bende bisey yok ama doktorum klomen bitip igneyi vurulduktan iki gun sonra progestana baslatiyor,10 gun sonra ilac bitiyor 2,3 gune de eger bebek yoksa regl oluyosun,,,bence kan vermek icin acele etme,,,yumurtanin catlayip catlamadigini doktorun kontrol etmismiydi

bu ay yumurtanın çatlayıp çatlamadığına doktor bakamadı gidemedim. ben çatladığını hissediyorum sadece sancılarımdan o kadar. birde ateş tabloma göre çatlamış dedi kızlar. ama o dediğin ilaca doktor gerek duymadı herhalde o hormonum yüksek değil

Tel şehriyeden ve beşamel sostan hiç ama hiç haz etmem Fatoşcum
mısra senin şimdi yemek seçme lüksün yok hayatım her şeyden yiyip onların vitaminini alacaksın bebek için. benim kızkardeşlerim pırasadan nefret ederdi ikiside valla hamile kaldıklarında pırasa bile yediler. bebeğe o vitaminde gitsin diye

canım aslında çok gerginim ama bugünümüğze şükürle rolsun
ay yerim ben onu kıyamaz annesiene çok uslu meleğin maşalalhh
kızlaaaaaaaaaaaaaaar çok sıkıldım sempatiksalakcinni
bedne fatoşcummmmm
aynen serpilcim bugün boğuluyorum sankiii bu belirsiziklerden hiç hoşlammıyorum artık :1no2:
sende selam söykeseyin canım kendine dikkat et yorma kendini çok mısracım
ben senin düzenin bozulduğuna inanmıyorum yada inamak istemiyorum :)) bence meleğin geldii ateşinde gayet iyi yani
ben hala kendi vücüdumu tanıyamadım o kadar dengesizjki malesef ne olacağını kestirmiyorum allahım inşallah bozulmamıştır
kızlar kumsalın ateşi nasıldıı fatoo seninki sabitlenmiş yanii bence sen hamileisn gibii

kumsalın nasıl acaba göremedim de
bugün eklemedim çünkü bu sabah ölçmeyi unuttummm
kumsalım ateşini bende göremedim. sen benim ateş tabloma baktınmı
bu sabah ölçmeyi unuttum fatoşcumm eklemedim

ya su ates olayina fazla takiliyoruz ,,,benm adet gunununden bir gun once dusmustu atesim,,zaten testte nezaman negatif gorsem o gun adet oluyorum,sabirsiz adamin hikayesi gibi,,,,hayatimda bir kere pozitif gordum onda da hamileydim,,,,,kaydirigubbakcemile3,,,

Şimdiii beşamel sosun hiç ama hiçbir faydası yok.
Kabağa zaten bayılırım dün akşamda kabak yaptım hatırlarsan.
Tüm sebzeleri çok severim hayatım onlar üzerine kurulu zaten.
Salçalı sudan ibaret olan tel şehriyeninde hiçbir faydası yok.

Ha birde pirinç pilavı vardı,pirinç direkt yağa dönüştüğü için uzun yıllardır yemiyorum.
Ben bulgurcuyum.

Anlayacağın cnm çokkk sağlıklı besleniyorum.
Hatta dün Şubat ta doğum yapacak hamile arkadaşlarla konuştuk çok şaşırdılar sağlıklı beslendiğim için :)))))))

ben ateş ölçme olayına bu ay başladım geçen aylarda yapmadığımdan ateşim kaçken adet olduğumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…