tamam canım hemen görelim kaldıralım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:kızlar alıntı yapıp yorum yazmayın hemen silmemiz kolay olsun ok ?
niye ben dün bizim resmi koydum ya onada gösterdim. o ara yanıma gelmiştiayyy eşim görse deli olur herhalde :)))))))))))99
way anam way way bizim kız afeti devranmış maşallahortadaki sarışın olan benim siyah takım elbiseli olan eşim
saol canım senın kadar olaamayız ama :))))way anam way way bizim kız afeti devranmış maşallah
aman eniştemde pek yakışıklıymış allah ayırmasın maşallahortadaki sarışın olan benim siyah takım elbiseli olan eşim
ay ne güzel dileğin tutsun inşallahYuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bildim vede bir dilek tutmuştum kızım olsun diyezemuszemus
kız ben kimim senin yanında amaaaaaaaan sende şaka bir yana çok güzel ve çok hoş bir hatunsun eşinlede çok yakışmışsınız allah bir ömür boyu ayırmasın inşallah bir de bebekle onurlandırsın sizisaol canım senın kadar olaamayız ama :))))
ben mi enişten mi ? benim saç rengim kumral sarı gölgelerim var eşim orjinal ama :))))aman eniştemde pek yakışıklıymış allah ayırmasın maşallahorjinal sarışınmı çakmamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım yunanistandan ataları zamanından gelmiş istanbula aslı ordan yani bak buda doğru tahmin :))Ayyy nihalcim sana hamilelik nasıl yakışır,ebru şallı 2:)))
İnşallah en kısa sürede yüzün gülsün.
Eşin Yugoslavya göçmeni falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?