anladım acaba şeker ilacının hamile kalmanda etkisi oldumu ?Nihalcim PKO rahatsızlığım olduğu için sabahın köründe bile tatlılara saldırıyordum.
Bir de aldığım hormon ilaçlarından çok şişmiştim.
Dr u zorladım zayıflamam lazım,şu şeker işiminde dengelenmesi lazım diye böylece şeker ilacı kullanmaya başladım.
Ben çok kısa sürede bu ilaçla 4 veya 5 kg verdim
walla bende bilmiyorum ben msn den ebrara gönderiyom o hallediyo1.73 boy 56 gibi kilom
ya şu foto nasıl yukleniyo bilsem koyucam fotomu
tatlım loveli yumurtanın çatladığını söyledi. ateş tabloma bakarak ve lovelinin çatladı dediği gün be çok sancılanmıştım. çatladı bence o sancı başka bir şeye benzemiyor. resmen kıvrandım. kist olduğunda sancımı olur dedin[/QUOTE]ben bu ay cok saldim bu isi,nedense umursamiyom,,,galiba bos verdimeyvahedigeldismile
kistin olsa sancidan duramazdin,zamaninda bi kist tecrubemde var canim benim,,,benim aklima gelen yumurtan catlamadimi acaba ,yada gec catladiysa adet gecikmesi olur,cunku yumurta catladikta 14 gun sonra adet oluruz
:)))) fatoşcum geçen sene tammuzda yanı yani tam bir sene oldu hamile kaldım gunum 5 gün geçti ve az önce yazdığım belirtilerim vardi kan testi yaptırdım hemen 548 çıktı yani 5 haftalık gebelik var hemen dr randevumu aldım 3 gün sonra kanamam başladı iğne pregesten falan ama fayda etmedi bir hafta sonrada kanama çoğaldı ve düşük gerçekleşti yani kürtajsizkız onu demek istemedim hamile kaldıktan sonra bebek ne kadarlıktı düştümü aldırdınmı ne oldu yani mevzu ne anladın sen onu
1.73 boy 56 gibi kilom
ayyyyyyyyyy canım ya yai anlayamadan elinden kayıp gitti ha. ama buda önemli bir gelişme en azından hamile kalabiliyorsun bu çok önemli. inşallah en kısa zamanda karnında bilip kucağında görürsün canım haırlısıyla:)))) fatoşcum geçen sene tammuzda yanı yani tam bir sene oldu hamile kaldım gunum 5 gün geçti ve az önce yazdığım belirtilerim vardi kan testi yaptırdım hemen 548 çıktı yani 5 haftalık gebelik var hemen dr randevumu aldım 3 gün sonra kanamam başladı iğne pregesten falan ama fayda etmedi bir hafta sonrada kanama çoğaldı ve düşük gerçekleşti yani kürtajsiz
:)))) fatoşcum geçen sene tammuzda yanı yani tam bir sene oldu hamile kaldım gunum 5 gün geçti ve az önce yazdığım belirtilerim vardi kan testi yaptırdım hemen 548 çıktı yani 5 haftalık gebelik var hemen dr randevumu aldım 3 gün sonra kanamam başladı iğne pregesten falan ama fayda etmedi bir hafta sonrada kanama çoğaldı ve düşük gerçekleşti yani kürtajsiz
:)))) fatoşcum geçen sene tammuzda yanı yani tam bir sene oldu hamile kaldım gunum 5 gün geçti ve az önce yazdığım belirtilerim vardi kan testi yaptırdım hemen 548 çıktı yani 5 haftalık gebelik var hemen dr randevumu aldım 3 gün sonra kanamam başladı iğne pregesten falan ama fayda etmedi bir hafta sonrada kanama çoğaldı ve düşük gerçekleşti yani kürtajsiz
1.73 boy 56 gibi kilom
anladım acaba şeker ilacının hamile kalmanda etkisi oldumu ?
amaaaaaaaaaaaan ne uzun işi varmış benim resimleri ebrarcım yapıyor sağolsun opuyorumnanaktanBaşlat
Programlar
Paint te resmi aç deyip küçülteceksin.Bunuda resim eğrilt-uzat diye bir başlık var ordan yapacaksın
%40 yaparsan ii oluyor.
Sonracığıma google A image yazacaksın çıkan linki tıklayıp küçülttüğün resmi seçeceksin sonra browse yapacaksın.
Çıkan doğrudan linki kopyalayıp bu, msj yazdığımız yerde yukarda dağ gibi bir işaret var onu tıklayacaksın çıkan linkteik http yi silip linki yapıştıracaksın.
Sonrada bize göndereceksin
istersen resmide atda yapsın kızmısra mail attım sana hadi çabuk yap çıkıcam ben
aaaaaaaaaaaaa ama haksızlık bu ben tek resim koymuştum şak diye anladınız ben olduğumuterrar yolladım canım resimde birkaç kişi var bakalım beni kim tahmin edecek :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?