dışarda yiyin eve öle gidin fatoşcum bu akşamdaevde gram yemek yok yapmayıda düşünmüyorum çok gerginim. Stresliyim gidip yatmak istiyorum
ebararrrrr dün bir heves çıktım işten eşimin halısaha maçı vardı ohh ütümü yaparım dedim bir sürü var gel gelelim eve gittim yemek yedikten sonra bir ağırlık çöktü üstüme anlatamam koltukta sızmışım resmen eşim zili çalınca uyandım şu şeker ilacına başladım ya şekerim çok mu düşüyo ondan mı anlamadım
hatırlamıyorum şu anda annemi bile hatırlamıyorum. Uyumak istiyorum ben gidip yatıp uyumak istiyorum. Peki hamile kaldın bebek ne oldu düştümü ne kadarlıktıfatoşşşş bende hamile kaldım ya ordan biliyorum bebeğim sen bilmiyomusun ?? Kaç kere söledim
evde gram yemek yok yapmayıda düşünmüyorum çok gerginim. Stresliyim gidip yatmak istiyorum
iyi fikir sağol bebemdışarda yiyin eve öle gidin fatoşcum bu akşamda
ebararrrrr dün bir heves çıktım işten eşimin halısaha maçı vardı ohh ütümü yaparım dedim bir sürü var gel gelelim eve gittim yemek yedikten sonra bir ağırlık çöktü üstüme anlatamam koltukta sızmışım resmen eşim zili çalınca uyandım şu şeker ilacına başladım ya şekerim çok mu düşüyo ondan mı anlamadım
aslındaçok haklısın bende ümitlenmeden ziyade korku başladı ya kist olduysa diye birde onlamı uğraşıcam şimdi.
sen nerden biliyorsun
kahvaltıyıda benimkini öldürsen yemez doymuyormuş gerçi bende yemem ne yediğimi anlamıyorumEn sevdiğim şey kahvaltıdır sizde öyle yapıverin:)))
mısra sen neden kullanmıştın canım soramadım bir turlu bağırsakları evet çok çalıştırıyo zatıflıycam die çok korkuyorum benim kilom az çunku :))Canım şeker ilacı kullandığım için iyi bilirim.
Kesinlikle değerlerini düşürmez tersine dengeler tek yan etkisi bağırsakları hızlı çalıştırır:))))
bendeki karın şişkinliği adet şişkinliği gibi değil zaten adet olacağım zaman nefes alamayacak kadar çok şişer karnım. şimdi normal göğüslerimde şiş ama ağrı yok. hani adet olursunda 2-3 gün sonra göğüslerdeki ağrı gider karın şişkinliğin iner ya ben öyleyim. zaman zaman sağ ve sol kasığıma ağrı girip çıkıyor hepsi o. ama oda beni çok rahatsız edecek bir ağrı değil sadece sinirimi bozuyor o kadarBenim en önemli gebelik belirtim devasal büyüklükte karın şişliğim(-ki mütamadiyen büyüyoruz 5 aylık gibiyiz),sol kasığımda ağrı ve batma,göbek deliğimin yine solunda pıt pıt atmaydı.
Ama tabi herkeste çok farklı oluyor.
kaç kilosun nihal ve boyun kaç canımmısra sen neden kullanmıştın canım soramadım bir turlu bağırsakları evet çok çalıştırıyo zatıflıycam die çok korkuyorum benim kilom az çunku :))
alemsin fatoşş yaaa olsaydı bilirdin zaten şimdi şimdi 7 aylık bir bebek olurdu bende sizleri tanıyamazdım herhalde yani bu topiği bulamazdımhatırlamıyorum şu anda annemi bile hatırlamıyorum. Uyumak istiyorum ben gidip yatıp uyumak istiyorum. Peki hamile kaldın bebek ne oldu düştümü ne kadarlıktı
misafirim var yazmıştı en sonSerpil nerde bu arada kızlar?
1.73 boy 56 gibi kilomkaç kilosun nihal ve boyun kaç canım
kız onu demek istemedim hamile kaldıktan sonra bebek ne kadarlıktı düştümü aldırdınmı ne oldu yani mevzu ne anladın sen onualemsin fatoşş yaaa olsaydı bilirdin zaten şimdi şimdi 7 aylık bir bebek olurdu bende sizleri tanıyamazdım herhalde yani bu topiği bulamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?