yok kız seni sormuştum eniştem belli çakma değil orjinalben mi enişten mi ? benim saç rengim kumral sarı gölgelerim var eşim orjinal ama :))))
ayyyy canım benim sizin nazarınız değmez bana kötü niyetli insanlarınki değerHemennnn bir nazar boncuğu bul vede tak lütfen.Vallahi rüyama gireceksiniz birbirine bu kadar yakışan bir çift çokkkk nadir görülür
ayyyy canım benim sizin nazarınız değmez bana kötü niyetli insanlarınki değer
sağol canım ya haklısın walla ben yinede maşallaaaaaaaaaaaah diyeyimayyyy canım benim sizin nazarınız değmez bana kötü niyetli insanlarınki değer
:)))))) olsun canım ben zarallı olan insanları hissederim :))))Amaaaa benim gözlerim renklihihoyyythihoyyyt
aşkolsun neden üzüleyim neyse o sen bebek yok dedin dye olmayacak değil var dedin diye var olacak değil ben sadece senin ne düşüdüğünü bilmek istiyorumMünecimmlik var serde nede olsa.
Her ne kadar o işleri bırakalı çokkk olsa da :))
Fatoşcum üzülmeni istemediğim için yorum yapmıyorum(
sağol canımmm ayy çok utandım şimdi :kedi:Nihalcim resmi sildim bilgilerine.
Neme lazım mankenlik ajansları falan kullanır
aşkolsun neden üzüleyim neyse o sen bebek yok dedin dye olmayacak değil var dedin diye var olacak değil ben sadece senin ne düşüdüğünü bilmek istiyorum
Pekiiii çok üzülerek yazıyorum ki bu akşam veya yarın sabah kırmızılar kapını çalacak:a015:
sağol canımmm ayy çok utandım şimdi :kedi:
sende mi kzılsın ? onlar eşimin arkadaşının eşleriBen kolay kolay kimseyi beğenmem tüm samimiyetimle söylüyorum muhteşemsiniz.
Yanındaki kadınlarda gözümden kaçmadı,özellikle kızıl olan kızıldaşım benim :)))
neden böyle bir hisse kapıldınPekiiii çok üzülerek yazıyorum ki bu akşam veya yarın sabah kırmızılar kapını çalacak:a015:
minyon kadınlara bayılıyorum ben çok sevimli geliyolar gerçektenBen de çokkk juniorum kızlar Sezen den biraz daha uzun sadece:))
Yeni resmim yok yoksa eklerdim
ama o zaman çektir en yakın zamanda lütfenBen de çokkk juniorum kızlar Sezen den biraz daha uzun sadece:))
Yeni resmim yok yoksa eklerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?